Vardagrummet - del 1.

Ni vet ju kanske på ett ungefär hur det ser ut här, men för egen del är det ju alltid roligt att ha kvar före-bilder.
 
Grön/beige/gräddvit medaljongtapet blir till vitt. Målar med LADY Wonderwall, Klassisk vit 9918. Skicket på tapeten är jättefint trots att den måste ha suttit där i säkert 40 år, så därför vill jag ha kvar strukturen under och hoppas att det blir hur bra som helst. Dörrfoder, lister, skjutdörrar och allt trä fräschas också upp med LADY Supreme Finish högblank och så byter vi ut fönsterbrädorna, precis som vi gjorde i barnens rum.
 
 
Golvet är också i fint skick så här kommer vi inte heller göra nåt inledningsvis. I sinom tid kanske det slipas av och får en mjuk framtoning av exempelvis hårdvaxolja, men det blir som sagt ett senare projekt. Taket behöver ju också göras. Nu sitter det ett spännpapptak (läs här om du vill veta vad nu detta med spännpapp är) så småsmåningom tänker vi sätta gipsplattor istället. Och gärna ett gäng med vackra stuckaturlister och takrosett...
 
Glöm inte att du kan vinna färg förresten. Tillochmed den 21/4 har du möjlighet att vinna färg från Jotun LADY till ett värde av 1000kr! Klicka HÄR om du vill vara med.
mamma

Å.. vill du ha dina kornischer i guld med ornament så vet du ju vem du kontaktar.....

Svar: tack mor, jag ska fundera på saken ;)
Zandra Claeson