Nytt print.

Har ju glömt att visa er det nya printet som går att beställa. Däremot får det bli mobilkvalitet på bilderna då datorn har havererat som sagt. (Gråter blod för tillfället ska ni veta..)

Printet heter "if we wait" och finns i måttet 32x44 (lite större än A3). Tryckt på ett matt papper i finaste kvalitet på 285 gram. Levereras i papprulle utan ram.

Har bara visat detta på Instagram än men tänkte att ni som läser bloggen ska få en chans att beställa också, det finns fortfarande några stycken kvar av upplaga ett :)

Introduktionspris är 175kr + 40kr i frakt och betalning sker till mitt bankkonto.

Skicka ett mail till zandra.claeson@gmail.com om du vill beställa så återkommer jag med betalningsinformation!

Grattis till mig.

Det var en ganska behaglig födelsedag jag hade igår. Min trettioförsta födelsedag för att vara exakt. Johan och barnen väckte mig med sång och frukost på sängen och sen gick dagen i rasande fart.

Lilli skulle till dagis ett par timmar, Johan tränade och handlade och jag och Ebbot hängde mest här hemma. Städade lite och packade tavlor. Vid femtiden kom familjen över och åt Johans supergoda hemmagjorda pizza med oss och sen avslutade vi med ananaspaj och kanelbullar. Perfekt dag på alla vis om det inte vore för våra olyckor just nu..

Stoppet i badrummet är nämligen fortfarande kvar och i samband med detta har vi upptäckt att det läcker vatten ner i köket när man spolar i toaletten och ledningen blir överbelastad. Så nu väntar vi på att nån från försäkringsbolaget ska komma hit och ge oss domen.

Och som om detta inte vore nog kraschade vår laptop i förrgårkväll.

Tack och lov sparade jag över massor av saker på den externa hårddisken för några veckor sen, men allt arbete med namntavlorna och annat sånt där som ligger i enskilda program kan jag inte använda för tillfället. Förhoppningsvis går allt att rädda men det är bara så sjukt trist och energikrävande med ännu en grej att fixa med, för att inte tala om hur ruinerade vi kommer att bli. Suck alltså!

Men. Det är väl i såna här lägen man får vända oss till kärleken och bara hålla ut helt enkelt ♡

 

Att bli större.

Första förskoledagarna har gått finemang. Lilli ville inte gå därifrån igår och inte idag heller. Och så kunde hon inte riktigt släppa att hennes Emilstövlar (gummistövlarna alltså) skulle stå kvar där inatt. Nån annan kunde ju ta dom då liksom.
 
Imorgon tänkte Johan följa henne dit och så får hon vara kvar själv en stund. Tror det kommer gå fint det också faktiskt för hon verkar ha så roligt med alla nya saker och kompisar, att vi blir helt överflödiga.
 
Åtminstone såhär i början...
 
 
Efter dagis igår ordnade dom picknick under äppelträdet med grannflickan Nadja. Ett litet favoritställe på gården.