New new!

 
Dags att lansera nya hemsidan! (klicka på bilden för att komma dit)
 
Nu finns all beställningsinfo om namntavlorna där och även mina prints. Inom kort läggs prislistan för fotograferingar upp, men är det någon som undrar nåt är det bara att höra av dig. Jag finns tillgänglig för fotografering närsomhelst.
 
Och jo. På grund av företagsstarten blir jag tvungen att hålla lite högre pris på namntavlorna än tidigare, men som plåster på såren kan ni beställa tavlorna till det gamla priset en vecka till ungefär. Funderar ni på att beställa tycker jag ni ska göra det nu.
 
Fram till den 12:e februari gäller de gamla priserna. Tavlorna hittar du här.
 
 
namntavlor, fotografering, zandrak,

Om lite av allt.

Så gick det sådär länge mellan inläggen igen. Nästan i alla fall.
 
Om kvällarna fortsätter vi dutta på med hallen och nu har vi även spacklat och grundat väggarna i hallen uppe. Häromdagen kom nya dörrar till nedervåningen så vi får hoppas att min bror (som ska hjälpa till) har en stund över i helgen så vi får upp dom. Det kommer göra hela skillnaden!
 
Och de kvällar vi inte jobbar med hallen sportas det (johan) eller sovs i soffan (jag).
 
Förra veckan var jag på inskrivning hos barnmorskan och förutom lågt järnvärde såg allt finemang ut. Datumet för beräknad nedkomst var som jag trodde 5:e september. Men eftersom de andra två kommit 17 respektive 13 dagar över tiden så räknar jag inte med några mirakel denna gång heller. Mitt eget BF blir således 20:e september. Vad tror ni om det? Realistiskt?
 
Idag ska förresten Ebbot på sin artonmånaderskontroll. Vägning och mätning. Kommer inte ihåg vad mer dom brukar kolla. Utveckling och språk kanske. Många ord kan han då inte. Han kallar fortfarande Johan för mamma, säger Ninniii om Lilli och ampa om lampa. Buss är ett bfuu-liknande ord och om bilar gör han fortfarande brum-ljud. Han har slutat säga titta men pekar alltid mot grannens hus och säger Nadja jättefint, så heter en av barnen som bor där. Han älskar att leka med sina gula små traktorer och grävmaskiner och att vara på dagis går fortfarande jättebra. Han gråter till en stund precis när jag lämnar, men det går över direkt han får syn på nåt annat skoj. Precis som han alltid gör här hemma med.
 
Igår satt jag och kollade igenom bilder till hemsidan och hittade den här som jag tog när han var ett par månader gammal. Så lik sig men ändå inte.
 
Världens finaste lillebror ♥