en sneak peak.


Vi flyttar ut och flyttar in.


Första frukosten och uppsättning av trappgrind.


Två som tar igen sig en stund.
Matsalsdelen med det underbara gamla bakbordet som numera får tjänstgöra som matbord.


TV-hörnan med braskamin.


Och köket med de vackra altandörrarna.

Ett slitet, knarrigt, mysigt och personligt litet hus som kommer att passa oss perfekt i minst ett år. Övervåningen ska vi inte göra något speciellt åt medans nedervåningen känns aningens för mörkt och murrigt så där kommer två lager vit färg läggas över väggarna om ett par helger tänkte vi. Det svarta köket får vara som det är till en början i alla fall, men det finns en överhängande risk att även det får en ljusare färg på sig. Annars är det i stort sett färdigt förutom att vi ska hitta lite fler möbler och andra vackra ting såklart.

Närmaste tiden kommer jag därför mest troligt att kunna ses på tradera och loppisar i högsta hugg efter kristallkronor, lampor, brickor, tavlor och stolar.
Och andra vackra ting som sagt!

sista chansen.

Är hos mamma en sväng och dricker kaffe och lånar bandsåg och kollar mailen och sånt och kom på att jag skulle säga till om Pierre Robert-tävlingen som avslutas imorgon. Ända tills imorgon klockan 23.59 har ni alltså fortfarande finfina chanser att vinna ert eget supersköna träningsset :)

Tävlingsbidraget lämnar du här eller här!Glöm inte att skriva namn, mailadress och eventuell blogglänk heller, så jag kan nå dig om det är du som blir den lyckliga vinnaren!

snabbuppdatering.

Hej på er!

Tänkte bara säga att vi lever och har överlevt flytten även denna gång. Nu har vi sovit i huset tre nätter och jag sover bara bättre för varje natt. I torsdags var vi däremot så överstimulerade och fyllda av flyttbestyrstankar att vi knappt sov alls.

Idag är det stora inhandlingsdagen och försöka få upp så mycket saker som vi hinner och imorgon kanske jag även hinner lägga upp ett par bilder :)

Otroligt vad fina kommentarer (och många) det blev i förra inlägget förresten. Tusen tack för alla gulligheter, ska försöka hinna in hos er till veckan också!

Kramar