bäddar för nya möjligheter.

Runt tvåtiden kände jag det var dags att komma ur våra pyjamaser och göra nåt av dagen. På väg till Babyproffsen passade jag på att stanna till hos killarna på Sandå Måleri, så dom äntligen fick träffa Lilli. Pratade även lite jobb och fick mig en update på hur mina färgsättningar fortskrider. Ska förresten hjälpa Johans mormor snart med hallen och sovrummet, och det verkade då relativt lätt att fixa en målare till henne också.

Till Lilli blev det en Mumin prasselbok, nya bitringar samt badbyxor. Eftersom hon älskar att bada och duscha så måste vi bara prova badhuset också. Ska bli kul att få bada med henne för en gångs skull.Ifall olyckan är framme i bassängen, så ska dessa tydligen vara bra! 129 spänn på Babyproffsen.

när tiden springer iväg.Våran lilla tjej fyller tre månader idag och det ska firas med kokoskladdkaka och kanske några nya leksaker.

Nyfikenheten är stor och det märks att hon snart behöver fler grejer att titta och ta på. Gapskrattet är inte heller långt ifrån och hon sitter med oss i barnstolen när vi äter (dock inte utan uppbackning av kuddar). Hon pratar och jollrar som aldrig förr, tycker om att titta på oss när vi tuggar och borstar tänderna, och har numera alltid en hel hand intryckt i munnen. Hon har storlek 62 i kläder (men på god väg att växa ur dom) och på torsdag är det dags för hennes första vaccinationssprutor.

Jo just ja.. hon älskar att se sig själv i spegeln också. Sötnöten.