Den allra första.

 
Färskfångad mört och stora fjunets allra första firre!
 
Roligt, men lite läskigt hälsar hon :)

Sånt som står på min att-göra-lista. Och sånt som inte gör det...

 
Jobbar febrilt med semesterbilderna, men det finns ju så många som jag vill redigera och ååh:a mig över ett tag innan ni får se. Så ni får vänta lite till.
 
Igår kväll skulle jag dessutom leta efter nåt i förrådet vi har i sovrummet, ni vet kallvinden bakom sängväggen, och kunde inte hitta nåt i all bråte där. Då fick jag nåt tuppjuck och drog ut allt vi bara kastat in när vi flyttade hit och började flytta och bygga hyllor och sånt istället.
 
Impulsiv? Javisst!
 
Så idag har jag hängt på brädgårn och i vårt vindsförråd och ooo:at och aaa:at mig över hur jäkla bra det blir.
 
Egenbyggda hyllor - av moi! - och bättre förvaring. Det mesta blev klart idag. Ska bara måla hela förrådet vitt ett varv till och sen börjar det tillfredsställande projektet utrensning och organisering. Jeeeey!!
 
Och så ska jag måla dörren och hitta på nån tjusig lösning till golvet därinne.
Sen är det färdigt :)
 

Att vara hemma igen.

Hej på er finingar!
 
Nu blir ni nästan chockade va?! Ett inlägg!!
 
Jomen visst serrni, idag känner jag att det är alltför länge sedan och att det är dags att bryta semestertorkan härinne. Nu sover dessutom barnen och grejerna är åter på sin plats efter resväske-boendet i Småland.
 
Vi kom nämligen hem idag igen så idag har vi bara städat, tvättat och handlat och gjort allt sånt där trist som man behöver göra efter semester, och så har vi även hunnit med att bada två gånger. En här nere vid oss och nu ikväll tog vi oss till Gläntan för ombytets skull. Lite väl kallt vatten för mig fortfarande men ungarna verkar ha betydligt lägre kyltröskel så de har plaskat och sprungit över vattendynorna som galningar i vanlig ordning.
 
 
Semestern i Växjö har för övrigt varit riktigt härlig och vi hann med de flesta av våra kära. Vissa alldeles för kort stund såklart, men det är ju så det blir ibland. Det viktigaste är att vi hann ses överhuvudtaget. Jag är så glad och tacksam över alla fina och underbara personer vi har där alltså, både vänner och familj som alltid förgyller vår tid.
 
Ni är alldeles för bra ♥
 
Och självklart kommer lite bilder därifrån så småningom, jag måste bara hinna gå igenom alla och välja ut godbitarna först!