Tvåårserbjudande.

Vet ni?
 
Kom precis på att mitt företag fyllde två år för någon vecka sedan, och det här höll jag helt på att missa. Och det är naturligtvis inte ok...
 
Så för att göra det lite roligare tänkte jag köra en kampanj med 10% rabatt på alla namntavlor, hela november ut. Som tack för att ni fortsätter beställa och för att det faktiskt var ni som fick mig att starta företaget. Bra va?!
 
 
Vet inte om ni tänker på detta, men alla namntavlor är faktiskt personliga och helt unika. De trycks dessutom på ett lokalt tryckeri med världens bästa service och en tia på trevlighetsskalan, på ett semiglossigt miljövänligt papper med typ 75 års färgbeständighet. Jag gör era tavlor helt på egen hand om kvällarna, åker själv och hämtar dom hos tryckeriet och packar dom med kärlek i papprör innan de lämnas in hos Posten för att tillslut få hamna på era väggar. Och för att jag inte ska behöva åka till tryckeriet flera gånger i veckan så brukar jag samla ihop alla beställningar och trycka en-två gånger per månad beroende på hur många beställningar som kommer in. Bara så att ni vet :)
 
 
På min hemsida som ni hittar HÄR, finns allt ni behöver veta för att kunna beställa. Kom ihåg att beställa innan 30/11 för att få rabatten bara. Namntavlan är en trevlig inredningsdetalj, perfekt som doppresent - eller varför inte som julklapp?
(Och ni som just har beställt kommer också få era tavlor till samma pris, såklart.)
 
Kramar till er ♥
 
namntavlor, zandrakform, julklappstips

Tillbakablickar. Del 2 - Småland.

Strax innan vi skulle åka till Småland i juni gick min gamla vapendragare D300s sönder, så det var bara att sätta sig in i dagens utbud, bita lite i det sura äpplet och köpa ny. Steget från semiprofesionell upp till fullformat hade jag längtat efter länge, så det valet var enkelt. Efter rådgivning från min snälla fotografgranne (och lusläsning av recensioner) föll valet tillslut på en NIkon D610. Ett köp jag verkligen inte ångrar. Den kändes klockren i händerna direkt, inte för tung eller stor, och bilderna blir verkligen super!
 
Ett par dagar efter att vi kom ner, kunde jag hämta ut den och testa. Äntligen!
 
Här följer lite härliga sommarbilder från semestern.
 
Prästkragar, Lilli som undersöker Rhododendronbuskarna och en mindre lyckad familjebild. Första testrundan!
 
Johan och Ebbot.
 
Träffade Annicas bebis för första gången och så firade vi att Annamika fått nytt grymt jobb. Barnfri, sol, tropisk värme, tjejerna, kalla öl och rosé på Tak. En av årets bättre kvällar!
 
Den här kvällen var inte heller så tokig. Grillhäng med Johans släktingar Linda & Jonas och alla deras fina barn. Kvällsdopp i Furen och massor av knasiga upptåg i vanlig ordning.
 
Mys hos Viktor i Klasentorp.
 
Den tropiska värmen höll i sig. Här är det grillhäng i Moheda och sniff på ännu en nyföding. Lilla Edith ♥
 
Den femte juli fyllde älskade Ebbot tre år. Det firades hela dagen tillsammans med vänner och familj, en löjligt god jordgubbstårta och en massa barn som gick banans med vattenspridaren.
 
Efter nästan två veckor i Småland började vi köra hemåt igen. Som vanligt stannade vi till i Uppsala hos min kusin över natten. Jag hann även visa familjen några av mina gamla favoritställen, gå i Pelle Svanslös fotspår och en sväng ut på landet där jag är uppväxt.
 
En riktigt bra semester men som oftast hinner man inte med allt man vill göra och alla man vill träffa. Förutom allt det här, hann vi med Felanders trettioårsskiva, loppisrunda i Östregård, shopping, fikor, middagar, Uppsala igen och en snabbvisit i Åtvidaberg på vägen ner.
 
Jo. Nog längtar man efter sommaren igen, så är det bara.
Speciellt såhär en gråkall och regnig tisdag i november.
 
 
 

Tillbakablickar. Del 1 - Fred.

Tänkte jag skulle försöka knåpa ihop en serie med året som gått, men eftersom jag varit rätt dålig även med kameran så blir det stora hopp i minnesbanken ibland.
 
Först ut blir i alla fall Fred. Han som fått absolut minst utrymme i bloggen, men som jag så gärna vill få in igen! På instagram är framsteg och månadsdagar lite bättre dokumenterade dock.
 
Dessa är från i våras någon gång. Rund och gosig och hade väl ganska precis lärt sig sitta ordentligt.
 
Sommarbild på mig och mini. Vi är på välbehövlig semester i Moheda/Växjö.
 
Besök av min moster i Augusti. Det är även i den här vevan klättrandet/sakvältandet/första stegen börjar komma.
 
Tack och lov vill dom att jag fotar dom då & då ♥
 
Nionde september och ettåring i huset. Vi njöt av indiansommar och jag byggde leksakskök i ungarnas rum i den vevan.
 
Så mycket som hinner förändras på ett år. Från knubbig säl till en som springer och klättar, får tänder och skrattar så mycket att han kippar efter luft. Som går från något spätt och halvanonymt till en liten människa med så självklar position i hela familjen.
En otroligt snäll pojke med glimten i ögat och skrattet alltid nära till hands.
 
Vilken fantastisk tur vi hade att det var just Fred som kom.