Hej från bebisbubblan

Som ni förstår är vi alldeles tagna av den här lilla krabaten. Han som bara sover, äter och bajsar och är allmänt nöjd. Som har en speciell tå och fått världens stoltaste tjej till storasyster och redan funnits hos oss i tio dagar. Vi kan liksom inte göra annat än mysa och skrota runt mest hela dagarna och få ungefär noll vettigt gjort. Om några dagar är vi tillbaks till vardagen med arbete och barn på dagis igen, så det känns rätt skönt att bara ha-varit sedan han kom.
 
Och på det första BVC-besöket idag såg allt bra ut. Han har redan gått förbi sin födelsevikt på 3820 och vägde nu in på 3985 gram och så har han växt tre centimeter på längden. Lite mindre än sina syskon men så himla älskad ändå.
 
Vår lille Fred.
 
Fred, nyfödd

En lillebror till.

Tack för alla era lyckönskningar, inatt på nästan utsatt datum föddes den här lilla bebisen. 3820 gram och 51cm lång.

Så fin och vi är så lyckliga.

Familjen är komplett 

Vecka 40

En procent. Det är så länge det är kvar nu, om man ska vara nogräknad. På måndag är jag färdigbakad och redo för att föda, men känner jag min kropp rätt så lär det nog dröja lite mer än så.
 
Och ska jag vara ärlig känns det helt okej den här gången. På riktigt.
 
Jag mår jättebra, känner mig inte alls sådär trött och less som de andra gångerna och hade det inte varit för de andra minimänniskorna här i huset hade jag sovit hur gott som helst på nätterna.
 
På tisdag är det barnmorskebesök igen så kanske har hon andra besked om hur det ligger till, annars kommer bebisen när den kommer helt enkelt. Och oavsett när hen tittar ut, ska det bli riktigt riktigt mysigt att gå in i bebisbubblan igen. Första mötet och att snusa på bebishud tills man nästan storknar. Och det här med att inte kunna lyfta blicken från det fantastiska man har skapat.
 
Det kan jag längta ihjäl mig efter.
 
Vecka 39+5.
gravid, vecka 40, bebis, gravid med trean