happy new year!

Snart är det slut hörrni. 2011. Tycker mest året har svischat förbi i en helt otrolig takt, men så börjar man tänka på allt man har gjort och varit med om och inser att det varit ett mycket händelserikt år. Inte minst för att man har fått följa Lillis utveckling.

Kvällen ska vi hursom spendera hos bror med familj. Allihopa blir vi. Med knytkalas och raketer och noll prestige. Funderade där ett tag på att komma i mjukisbyxor, men riktigt såå roligt ska vi nog inte ha det ändå. Får helt enkelt försöka leta upp någon gammal trasa längst bak i garderoben som förmodligen smiter åt lite väl oskönt kring magen nu istället. Jippi!

Till knytkalaset håller jag just nu på att göra maränger (länge sen nu så vi får se hur dom blir..) och snart tänkte jag göra rödvinssåsen samt min übersmarriga chokladsås som vi ska ha till glassen och marängerna. Nomnom!

Hursomhelst. Tusen tack för det här året! För alla fina kommentarer (som jag nu i slutet varit lite dålig på att svara på), för att ni bryr er och för att ni kikar in här varje dag. Det. är kärlek och ni är bäst!

Lämnar er med ett foto på sötnosarna från förra året då vi firade med Elton och hans föräldrar.Feliz Año Nuevo mina vänner!

topp.

Vifick igång datorn *phew* menmellanslagsknappenfunkar väl sisådär. Skyndade mig attgöra back-up på min nya superfina externa hårddisk jag fick i julklapp och tidigare idag fick vi beskedet att vi blir av med lägenheten till första februari, vilket betyder att vi kan flytta in i det lilla söta huset redan om en månad!!

Lite halleluja; aaaaah på den, tack!

Och Lilli mår mycket mycket bättre. Pigg och glad hela eftermiddagen efter den längsta middagsluren i mammaminnet. Tre timmar närmare bestämt :)

encore.

Vad tror ni hände igår kväll ungefär en halvtimme efter att Johan har åkt på träning?

Ledtråd: kaskadspya.

Japp. Hörde lillan börja låta lite från sitt rum (efter att hon somnat), går in och lyckas fånga första omgången köttbullsmiddagmed240millilitervälling i handen. Resten kommer som en fontän rätt ner i sängen och omgång två landar på sovrumsgolvet en stund efter att jag fått henne att somna om.

Vi hinner med en rond till innan mannen kommer hem och den lyckades landa på hela högra sidan av laptopen, men även soffan och kohuden fick sig en däng. Så inom loppet av två timmar har vi avverkat tre uppsättningar pyjamaser, fyra kuddar, en soffa, en dator och ett par uppsättningar sängkläder. För att inte tala om alla handdukar.

Johans "vad är det som händer?" när han kliver in genom dörren känns rätt befogad. Jag fattart inte heller.

Natten genomleds av några fler spyor även om det knappt fanns något mer att spy upp. Har nog aldrig tyckt så synd om henne som jag gjorde igår kväll. Och det mest fantastiska är att hon fortfarande är glad. Och säger "taaack" när man kommer med tutten eller en trasa som får agera substitut för de nerspydda filtarna. Fastän hon sitter skälvandes i duschen och blir avspolad kan man hinta ett leende ändå. Som om hon ursäktar sig lite och inte alls vet vad som tagit åt henne. Helt jävla underbar unge!

Och vad tog det åt henne? Ja. Ingen aning. Hon sov till halv nio, fick välling och röjde runt här precis som vanligt på förmiddagen. Som om inget hade hänt. Magsjuka? Vet ej, men ingen annan har då känt något så jag misstänker att hon kanske reagerade på svampsåsen vi åt till middag.

Nu blir det kaffe och soffläge för mamman en stund och sen ska jag försöka torka ur Lenovon.Förresten. Vad ger man en unge som har spytt en hel natt förutom välling? Känns som att vanlig mat blir lite hårt..