Redigeringskvällen.

Gjorde min första gravidfotografering idag på en kompis lillasyster som ska väntar sin bebis när som helst. Och jag måste säga att hon gjorde det bra. Själv var man galet osugen i vecka fyrtio på att böka ner sin stora ömmande kropp i diverse positioner, och ännu mindre att någon skulle föreviga detta med kamera.
 
Tycker det var himla kul att fota dock. Är väl inte helt van vid att regissera någon utan brukar oftast försöka hitta "ögonblicket", det som händer i farten. Men det här var också roligt. Lite spontant och lite redigerat. Jag hoppas bara de blivande föräldrarna blir nöjda!
 
Och om några veckor får jag äran att följa upp graviditeten med mysiga bebisbilder istället. Det blir nog ännu skojigare :)
 
 

Första oktober.

Då var vi här tillslut.
 
Månaden då Lilli fyller tre år, när löven ändras från gula till röda, när första snön kan falla och förhoppningsvis även månaden då mitt företag startas.
 
Har kanske inte berättat så mycket om det än, men jag kan säga att det framförallt är ett tjänsteföretag där jag kommer utföra uppdrag som inredningsstylist/färgsättning, grafisk formgivare och fotograf. Sånt jag redan gör åt andra men nu kan jag ta betalt för det när förfrågningar dyker upp. Det kommer i första hand vara en bisyssla, jag vill gärna ut i vanliga arbetslivet igen nu, men man vet ju aldrig ifall jag kan komma att försörja mig på det i framtiden.
 
Berättar mer så fort jag kan.
 
Det känns i alla fall som om en lång och utdragen dröm sakta men säkert håller på att uppfyllas och just nu är huvudet smockfullt av allt som har med uppstarten att göra. Bland annat.
 
Ha en fin första oktober!