i pappas händer.Ja, att tanden närmar sig sitt stora genombrott är tydligt. Idag har nog varit den gnälligaste dagen hittills utan direkt anledning, så vi utgår från att det är det lilla riskornet som spökar. Den har nämligen kommit upp mer & mer under dagen, men det är fortfarande nån millimeter kvar tills hela är uppe. Spännande så det förslår med dessa förstagångsgaddar!

Bitringen har hursomhelst gått varm ikväll och hon har varit extra gosig vid vissa tillfällen. Provade potatispuré till lunch (hemmagjord) och det gick inte hem. Spyddes upp relativt fort, varpå vi testade mangopurén istället. Bättre, men inte lika smaskens som havregröten hon får på kvällarna. Den är mums, även om det mesta för kvällen hamnade utanför.

tids nog.

Vi ser den. Liiiten vit fantastisk sak - välplacerad - precis under ett tunt lager med hud. Ett frenetiskt gnagande, bitande & smågnällande och det dreglas som aldrig förr, men jag gissar att vi får vänta ett par dagar till ändå.

när pappa jobbar, bränner mamma pengar.Ännu några tröjor från Polarn o. Pyret som fick följa med hem.


Nä, inte riktigt så farligt är det, men visst skulle man kunna bränna pengar i Kosta nog alltid. Outletten bjuder ju på diverse trevliga butiker & avdelningar, men idag blev det i stort sett bara barnavdelningen som fick sig ett besök. Hittade ett par härliga tröjor som hon kan ha nu, samt en orange frottétröja med senapsgula blommor på som passar om ett år ungefär. Till mig själv och Johan kollade jag knappt, för då vet jag att det blir betydligt dyrare än det blev idag.