Bra, bättre och lite Grand Opening på det

Mycket bättre magkänsla idag måste jag säga. Jag har avsagt oss från fler visningar här tills vi har flyttat, och eventuellt har boendefrågan lyckats lösa sig till vår fördel tillslut. Ni får veta mer så fort allt är färdigt.
 
Tänkte i alla fall jag skulle visa några bilder från Annas nya salong Mediskin Plus+ som öppnade i måndags. Jättefina lokaler och ett väntrum med supercharmiga stolar. Ni kan ju gissa vilken jag skulle vilja sno med mig hem...
 
 
Tyvärr har dock publiceringen av hennes hemsida fått vänta på sig. Den är färdig sedan länge men betalningen har tjorvat och ingen verkar kunna lösa problemet. Efter helgen hoppas vi att allt är löst och att den är up and running!
 
Har förresten även påbörjat en egen Exuviancebehandling för min torra och osmickrande post-gravida hy och till veckan står det kemisk peel på schemat. För er som inte kommer ihåg så berättade jag för ett tag sen (eller ja, nu kanske det är typ ett år sen, men ändå...) om kvisslor och torr hy som inte vill ge med sig och nu har jag alltså fått veta att det är nåt som kallas för lättare rosacea jag har. Så där ser man! Befriande att behandling är inledd, och jag får väl rapportera om utvecklingen lite då och då om ni skulle vilja det.
 
Nu? Mys med man och lite kvällsfika.
mediskinplus, piteå, exuviance, rosacea, hemsida24, hudsalong, medicinsk hudvård

Måndag.

Snöstorm utanför fönstret idag så jag ställer nog in den där långpromenaden jag hade tänkt ta med ungarna. Istället får jag värma upp bilen så att vi kan ta oss ut ändå. Behöver handla lite grejer, bland annat pyssesakerl till Lilli och nån form av lyckönskningspresent till Anna eftersom hennes hudklinik/salong öppnar idag. Skoj med invigning!
 
Annars blir det nog en relativt lugn dag. Ska prata med banken om eventuellt huslån och ikväll tänkte jag hinna simma en sväng. Och så måste jag få ner alla tankar i en idébok - pronto. Håller på att svämma över av alla braiga idéer och lösningar jag fnular på just nu...
 
tulpaner, tulpan, mässing, ljusstakar, iphone, skänk, porslinshuvud, byst, florablad

Faiblessen för the odd stuff

Kan inte rå för't  - men sånt här bara älskar jag.
 
 
 
En pryl men med två användningsområden. Pall att sitta/ställa saker på - och pall att kliva upp på.
Så genialiskt i all sin enkelhet!
 
Och jag vet absolut ingenting om den annat än att jag impulsköpte den av samme man jag köpte skrivbordet av. Han trodde att den hade spansk börd men var inte säker. Jag föll såklart pladask och tycker fortfarande att den är nåt av det charmigaste jag har sett. Och köper vi hus snart ska jag hitta den en perfekt plats så att vi kan nyttja dess praktiska karaktär mycket mycket mer.
 
Är den inte tjusig, så säg?
 
pall, loppis, antikt, trappstege, damejeanne, gamla böcker, vitlaserat golv