Update.

Kikar in och säger hej en snabbis, för nåt annat har jag knappt tid med. Nu har vi i alla fall flyttat det mesta av sakerna till nya huset. Här i gamla är det smågrejer, kläder och sånt som vi kan köra i bilen. I tisdags morse när vi steg upp (i nya huset alltså) låg det vatten på golvet i köket, så vi har även hunnit med ett stopp i avloppet och rörmokare som bytit ut en bit av ett gammalt gjutjärnsrör som hade gått sönder i källaren. Såklart.
 
Möbler och prylar står verkligen huller om buller och vi har absolut inte hunnit allt vi hade tänkt göra i huset innan vi flyttade in på riktigt. Mest tid tar nog ungarna. Dom beter sig ju som vanligt, så all form av arbete har vi fått förlägga till kvällarna när dom har somnat.
 
I deras rum har vi kastat ut heltäckningsmattan och idag kanske vi hinner resten. Bara så vi vet vilket golv som ligger under allt. Prio ett blir därför att få deras rum inflyttningsbart samt att badrummet går att använda. Tänkte måla väggarna där idag och imorgon kommer golvläggaren och sätter dit en klämring i brunnen och sen kan jag måla även golvet. Klar fördel att kunna använda badrummet liksom...
 
Återkommer med bilder så fort tillfälle jag hinner. Vi har ännu inget internet i nya huset, så en får passa på och uppdatera när en är här i gamla kåken och plockar prylar :)
 
Fler bilder och uppdateringar blir det istället via Instagram @augustifamiljen.
 
 

Slutet.

I helgen har det mesta handlat om flytten. Tankar och handlingar och saker som ska köpas och fixas.
 
Mellan packandet och planerandet har vi ändå hunnit med att njuta av den underbara solen och det härliga vårvädret. Vi har tagit promenader, ätit gott och myst i soffan med bland annat Mello, Pluras kök, Pippi och Django Unchained. Ätit godis och dippat grönsaker och så har min bror Charlie även varit så snäll och plogat med traktorn vid huset. Och så har jag styrt upp så att allt kommer lösa sig i veckan med sakerna som behöver fixas till innan vi kan flytta in.
 
Känslan just nu är nästan som när man ska åka utomlands. Man har packat och laddat och byggt upp en massa förväntningar (i flera år egentligen) som nu håller på att nå sitt klimax. Det känns alldeles pirrigt och roligt och stort. Och samtidigt lite lite skrämmande.
 
Imorgon får vi nycklarna och blir husägare på riktigt. Och jag är så förbaskat taggad!
 

Nyhet från Sandbergs.

Nu har jag inte hunnit kolla in hela kollektionen än, men av bilderna att döma så bådar det gott för nya Linnéa från Sandberg tapeter. Lite gammalt, lite nytt och lite blommigt.
 
- en hyllning till svensk vår och sommar.
 
sandbergs tapet, sandbergs, linnea, flora, klassiska tapeter, heminredning, blommigt