Happy easter!

 
Underbart aprilväder, hälsat på i syrrans nya hus, städat, fikat, röjt och lekt.
 
I fredags ställde mamma och pappa upp husbilen på vår gård och har hjälpt till med räfsning och diverse barnpassning tills igår, och på självaste påskafton var vi bara här hemma med familj och släkt. Barnen fick leta påskägg och somnade sockerhöga långt efter nio.
 
Familjeledighet och härliga hemmadagar som hade gärna fått fortsätta lite till...

Lilla trean

 
Så söt och liten och redan lik sina syskon. Ultraljudet i onsdags visade oss en perfekt liten varelse med beräknad leverans till den 8:e september.
 
Tänk att vi får göra den här resan en gång till ♥

Hejdå mars!

Tänk, nu är mars över och vi är inne i april. Kan det vara en månad sedan jag skrev sist? Tappade räkningen efter någon vecka och nu, ja nu måste jag bara få ur mig ett HEJ åtminstone!
 
Vi mår bra i alla fall och vi jobbar på. Både här hemma med hallen - evighetsprojektet - och på våra jobb. Jag började nämligen gästspela lite extra på Coloramabutiken här i stan och har fått hoppa in mer än jag trodde. Lediga dagar är det kvalitetstid med barnen eller jobb med företaget. För ett tag sen fick jag hem lite studioutrustning och tänker att jag ska börja ta emot bokningar även för er som vill ha studiobilder i så kallad dagsljusmiljö. Efter påsk har jag min allra första familj att fota vilket ska bli himla spännande!
 
Och ja, vad har mer hänt? Snön är snart borta, och det är jag glad för. Jag har varit trött som en gammal trasa och somnat med barnen nästan varje kväll sedan i januari, men nu hoppas jag på bättring i och med ljuset. Ungarnas cyklar åkte även fram för flera veckor sen och Ebbot har blivit en riktig sucker för innebandy.
 
Och idag, för allra första gången, har jag känt riktigt tydliga små sparkar i magen. Ni vet såna där som känns utanpå tillochmed. Lika stor och häftig känsla även denna gång. Man blir som så överraskad och glad.
 
 
Bilderna är ett collage från Instagram där jag är något mer aktiv. Finns under namnet @augustifamiljen om ni vill följa mig. (Förhoppningsvis kommer jag också orka med bloggen mer nu när ljuset börjar komma tillbaka och tröttheten avta.)
 
Kramar och ha en fin första april ♥