Dimmigt

Efter en solig och härlig vecka får vi vakna upp till minusgrader och det här andlöst vackra landskapet.

Jag och Fred tog sovmorgon, men sen packade vi ihop lite ved och varm choklad och sånt och gick ner till isen. Lilli testade sina skridskor och sen grillade vi korv. Hur mysigt som helst, tills fötter och händer blev stelfrusna förstås.

Men vår lilla vik har nog aldrig varit vackrare!

piteå - skuthamn - vinter

Två månader

Älskade lilla Fred. Två månader idag. 

Tiden går så himla mycket fortare med fler barn i huset och jag hinner inte riktigt med. Hela oktober var i stort sett en enda lång sjukdom och november har inletts i samma spår. Det har varit segdragen hosta, feber, halsont som inte ger sig eller kommer tillbaka. Täppta näsor. Sömnbrist. Platsbrist i sängen. Och så vidare, och så vidare...

Nu hoppas jag i alla fall att det går mot bättre tider och att vi får vara friska resten av vintern. Fördelen med att ungarna varit förkylda så mycket är dock att de missade magsjukan som gick på förskolan nyss :)

Men åter till Fred. Inte riktigt lika enkel som Ebbot var, men heller inte lika bökig som Lilli kunde vara vid den här åldern. Han sover fortfarande jättebra men störs rätt lätt av oss, speciellt på eftermiddagen och kvällen. Då sover han bara kortare stunder. Annars är han en nöjd och fin bebis. Verkar växa som han ska, är glad och ler mot oss ofta. Fortfarande väldigt uppassad av sina syskon (ibland lite väl mycket) och har såklart en helt självklar plats hos oss alla. 

Ljuvliga bebis 💛