Lugnet före stormen.

 
Nu är det nästan färdigt här. Tårtan är gjord, dekorationerna framme och pompomarna är upphängda. Lilli sover fortfarande (vi åkte och badade på förmiddan) och Johan förbereder middan. Nu väntar vi bara in sällskapet så kalaset kan börja.
 
Tänk att min älskade flicka fyller två år idag.
 

En dagens.

Mamma: pigg, hurtig och förväntansfull
Väder: tio centimeter nysnö som förvandlats till snöslask under dagen
Klädsel: regnställ, regnställ, regnställ
Utmaning: att knyta trolleriballonger
Pirr: när vi slår in dotterns paket som hon ska få imorgon bitti
Hår: slarvig knut
Låt: en kulen natt natt naaatt
Smink: au naturale
 
Sen tänkte jag visa helgens bästa köp också. Två vita blusar från Åhléns WERA och dom här supersnygga skinnkängorna från Dinsko.
 
Och den riktigt observante noterar att jag numera kommer i mina gamla älsklingar från Replay också. Storlek 27 - det är najs.
 
Minsann.
 
Och ja.. jag har putsat spegeln sen bilderna togs.
 
Och förresten. Ser att det är en massa nya härinne och att sambon (och barnens bakhuvuden) låg på startsidan idag. Riktigt roligt! Kika gärna in om någon dag eller två också för då tänkte jag köra igång en tävling med finfint pris.
 
Hursomhelst. Varmt välkomna, hoppas att ni ska trivas! Nu ska jag försöka tillverka egna pompoms till kalaset imorgon. Hej sålänge ♥

Att välja den enklaste vägen.

Och såhär löstes syskonvagnsproblemet:
 
 
Eftersom hon ändå inte sover i vagnen längre (eller alls ibland..), han snart är alldeles för stor för liggdelen på exempelvis en Mountain Buggy och jag helst av allt ville slippa en bred och otymplig syskonvagn, så var valet ganska enkelt tillslut. Hon får motion men kan ändå åka en stund när hon blir trött av att gå, och han ligger som i en liten kokong där bakom henne, och jag behöver inte oroa mig huruvida jag ska komma igenom grindar eller nerför trappor utan att måsta gå omvägar. Supersmidigt.
 
Vi har en City Cross, men syskonsitsen ska tydligen passa de flesta av Emmaljungas vagnar och var väldigt enkel att montera. Den går även att fälla ihop så man lättare kan ta i och ur bebisen, men man behöver inte göra något speciellt med den för att få in vagnen i bilen. Vagnen fäller man ihop som vanligt, bara att den blir lite större på höjden - om man inte viker ihop själva sitsen före då vill säga.
 
Bara ett tips till er som inte heller vill ha en typisk syskonvagn :)