tidsoptimisten.

Våra semestrar här uppe brukar som oftast vara allt annat än lugna. Denna gång är verkligen inget undantag. Det har varit ett fullspäckat schema och full fart hela veckan. Nu börjar dock äntligen veckan lida mot sitt slut, och bara det sista ska hinnas med.

Vi har hursomhelst haft det toppen. Vi har bland annat badat i Boden, åkt pulka & grillat på pitholmsheden, ätit middagar med allihopa (som vanligt), gått på stan, druckit kaffe, sett på film, busat, hittat eventuell lägenhet, hälsat på hos Angela & familj, hälsat på hos Tjäder & familj, blivit dunderförkylda och säkert en massa annat. Nu ikväll blir det min morbror & hans familj som får sig ett besök, innan det är dags att packa ner allt igen. Imorgon bär det av hemåt, och det ska bli ytterst fint att kramas med Lillis pappa igen. Nu längtar vi massor faktiskt!ett kort för varje knä.Många kort blir det, även om det skulle kunna vara det dubbla om man inte glömmer kameran ibland. De flesta är som ni förstår på Lilli, men tur är väl att man då&då kommer ihåg att fota alla andra också!

biten.

Syrran råkade introducera Twilight-serien för mig och nu verkar det inte bättre än att vi har nött de tre filmerna på två dagar, och nyss klickade jag hem alla fyra böckerna så dom finns i brevlådan när jag anländer Växjö!