Fresh.

 
Kände att det var dags för något nytt härinne så jag hoppas ni inte misstycker. Finns fortfarande lite småpill kvar att ändra för att augustifamiljen ska bli lite mer som den gamla, men det här känns bra. Ljust och stilrent.
 
Och passar fint ihop med stilen jag har på hemsidan.
 
Den är förresten inte helt klar än, men vill ni få er en liten sneak peek kan ni gå in på zandrak.se och kika runt. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra med en eventuell blogg heller, men mest troligt kommer jag att starta en ny som bara kommer beröra sånt som har med arbetet att göra.
Vi får se helt enkelt :)
 
 

Nyföddbilder.

 
Fotade den här lilla godingen i söndags. Mario - tre veckor.
 
Otroligt fin.
 
Och visst blir man allt lite sugen på en till när man får vara i sånt här sällskap en stund, det får jag nog medge ändå ;)
 
nyföddbilder, bebisbilder, mario

24:e november.

Tänk, snart är november över också. Tyckte nyss den började och om bara några veckor är det jul.
 
Absolut noll julkänslor men ju mer jag börjar fantisera om hembakat godis och saffransbullar och juliga dekorationer desto mer kommer det.
 
Idag bakade vi dessutom pepparkakor och besökte skyltsöndagen och i veckan har jag inventerat jullådorna. Allt för att peppa liksom. Och vädret, ja det är fortfarande helt fantastiskt. Några centimeter snö, nån minusgrad - och så en helt underbar sol i några få, men välgörande timmar.
 
Inte alls det där gråa och trista november man drar sig till minnes av.
 
 
Dekorerade förresten några kakor med minimarshmallows, gott och lite segt sådär. Och pepparkakorna sen.. Så himla goda! Köpte Änglamarks ekologiska deg i år och den kan jag verkligen rekommendera. Kakorna smakar precis som köpeskakor och inte sådär dammigt och lättbränt som hembakade kakor kan göra.
 
Big like alltså!