Big news.

Åh. Kan ni fatta hur skönt det är i huset just nu? Helt tyst. Båda barnen är på dagis och jag kan slå upp datorn och börja jobba, precis när jag vill.
 
Vi hade inte tänkt låta Ebbot börja dagis förrän till hösten, men när han ändå kom in på samma avdelning som Lilli så kunde jag bara inte tacka nej till platsen. Han blir dessutom skitarg varje gång vi lämnar av henne och han inte får stanna kvar med alla leksaker, så jag trodde då inte det skulle vara jobbigt för varken honom eller mig. Det är fortfarande i ett lugnt inskolningstempo och idag ska han sova middag där för andra gången. Igår hade det gått hur bra som helst. Och de andra dagarna förra veckan också för den delen. Inget gråt, bara glad och nyfiken när jag lämnar dom. Så skönt.
 
Tanken är att de ska vara på dagis 15-20 timmar/vecka sen, bara så jag kan komma igång med företaget lite mer. Färdigställa hemsidan, ta fotouppdrag mm. Allt sånt som jag inte hinner om kvällarna. Eller tillochmed kunna jobba extra. Det känns dessutom ännu viktigare nu att få den här tiden, eftersom det kommer en till bebis i september om allt vill sig väl. Det är fortfarande rätt tidigt men det är ändå en sån stor grej så jag måste bara få berätta för er. Är i vecka 8 och mår hur bra som helst, förutom tröttheten då :)
 
Hursomhelst. Nu ska jag kicka igång Spotify, motvilligt dricka upp mitt té (kan inte dricka kaffe för tillfället..) och bland annat uppdatera visitkorten till Astrids massage & hälsovägledning. En superduktig tjej i Boden som jag hjälpt med grafisk profil och lite trycksaker när hon startade sitt företag förra året.
 
Ha en fin dag!
 
 

Gravidmage

Hej på er!
 
Vet knappt vart jag ska börja berätta men just nu har inte bloggen varit prioritet. Men bara så ni vet så håller jag på med en tokförsenad årskrönika som jag hoppas ni får ta del av snart.
 
Över jul och nyår var vi hursomhelst i Småland och firade och när vi kom hem var vi  först däckade av förkylning och tåg-jetlag och sen magsjuka. Så där har ni i alla fall tre anledningar till dålig närvaro härinne. Men mer om allt sånt sen alltså.
 
Tillsvidare tänkte jag bjuda på några gravidbilder på vännen Mickan. I mellandagarna tog jag nämligen några bilder på de blivande föräldrarna och hennes perfekta lilla bula. Mickan var supersnygg i vanlig ordning och hela hon verkligen strålade.
 
Ingen match att fota då :)
 

 
Tänk vilken himla tur jag har som fått äran att föreviga detta fina par. Känner att bilderna verkligen blev dom. Sansade och spralliga på samma gång ♥
 
 
Bilderna finns även på min hemsida www.zandrak.se ifall ni vill in och kika. Är det någon annan som också vill föreviga sin gravidmage här i trakterna av Piteå så gör jag det mer än gärna. Skicka i så fall ett mail till info@zandrak.se så berättar jag mer!
gravidfoto, gravidmage, småland, gravidbilder