pink lady.

Tänkte jag skulle bjuda på ett par bra vinterplaggstips såhär inför den annalkande snöperioden. Lillis mormor var nämligen så gullig och sponsrade i år, och det tackar vi väldans mycket för. Härligt fleeceställ och förhoppningsvis fyller mössa och vantar sitt syfte väl.


 

Allt kommer från Team Sportia förutom den stickade halsvärmaren (med fleecebaksida) som införskaffades från Coop/La Mote. Fleecebyxan och tröjan från North Bend är i storlek 86/92 så hon kan ha det hela vintern och förhoppningsvis hela våren också. Det blir en inte så lite rosa tös i vinter, men när utbudet råkar vara slim pickens – ja då får hon gott bli rosa också.

 

Btw, så har vi internet igen. Telia samarbetade och trollade fram modemet några dagar tidigare, so now were back! Fredag lär gå i sökmotorernas tecken... Samt Idol då såklart. Jag håller förresten stenhårt på Molly och vågar (host, host) nästan sätta min högra arm på att hon tar hem hela balunsen.. Eller vad tror ni? Sjukt duktig är hon i alla fall.

piteå so far.

Som dom flesta vet så har ju i stort sett allt krånglat sen vi kom hit, och banne mig så fortsätter det. Nu senast med internet som ni förstått. Tanken var att vi skulle få det i måndags, men självklart skickade Telia modemet till vår granne, så nu måste det beställas nytt (igen) och återigen får vi vänta 8 dagar på leverans.

Så nu tog jag med datorn och en smörbutterkaka från Ekbergs till mina föräldrar och tänkte lägga upp lite bilder från vår månad här. Förutom allt trassel med tekniska prylar så har det faktiskt varit en kanonmånad. Vi har fått hyfsad ordning där hemma i alla fall, vi har varit och shoppat i Luleå, badat ett par gånger, varit och fiskat vid en jättefin sjö några mil inåt land, fiskat och grillat vid en fiskecamp några mil söderut, och så umgåtts med min kära familj rätt ordentligt också. Jag har även kommit igång med träning igen, så nu ska jag och kusin Moa simma en gång i veckan (minst) och så tänkte jag försöka springa nån gång per vecka också.

Bilderna nedan är hursomhelst från våra härliga utflykter vi har gjort. De första här är från den där underbara sjön i trakterna av Långträsk, som vi åkte till med mina föräldrar för två veckor sen. Grillade, fiskade och vandrade runt på en regntung myr var sysselsättningen för några timmar. Fantastiskt vackert!Med risk för extremt långt inlägg, så kommer också de här är från i söndags då vi körde till Jävres fiskecamp och grillade och fiskade lax med alla förutom bror med familj (där väntas det tillökning vilken dag som helst). Eller ja. Fiskade och fiskade. Jag åt mest fika, tog hand om lillan och fotade tillsammans med min syster. En helt underbar dag det med vill jag lova. Och alla fick lax förutom jag.Nu ska jag dra i mig den där smörbutterkakan jag nämnde och skvallra vidare med min mor. Men fler bilder blir det, var så säkra. Jag ska bara bli bättre på att ta med mig datorn hit, så kommer det med all säkerhet bli bättre på uppdateringsfronten. Kram på er fina ni!!

återigen falskt alarm.

Idag får vi internet. Inte i onsdags. Inte i fredags. Utan idag.

Vi får väl se, är det något säger mig...

Tills dess, kommer vi fortsätta nasa runt och snika dator av familj och annat löst folk. Tack för att ni är så tålmodiga och kikar in ändå, trots dålig uppdatering och falska förhoppningar. Det värmer!