Hello 2016!

Hoppsan. December - favoritmånaden som bara svishade förbi och nu är vi inne i januari!
 
Har varit dålig med kameran i vanlig ordning. Mest för att jag haft kvalitetshäng med barn och familj, men jag har även klämt in en del företagsjobb och fix här hemma. Till första advent hade vi även Johans föräldrar på besök och sen rullade det på. Julklappsshopping, födelsedagar, förberedelser, bakande och julpyntande.
 
Och ätit julgodis så det knakat i tänderna..
 
 
I år stannade vi dessutom hemma hela julen så man har mest gått runt här och myst och njutit av hur fint det varit. Ingen stress. Inget som behöver packas in i för små resväskor och ingen jobbig tågresa.
 
Till luciahelgen var det avslutning med skridskoskolan. Lillis första år som konståkare och jag själv fick äntligen en anledning att snöra på mig skrillorna igen! (sorry för instagramkvalla på bilden..)
 
 
Ute har det varit milt och knappt någon snö alls, men ändå en väldigt vacker månad med en sån där orange sol som riktigt kämpar sig upp över vattnet, hänger lite ovanför några timmar och sen försvinner ner igen. Magiskt vissa dagar!
 
 
Julgransklädning. Blev tre granar i huset i år. Bara för att vi kunde och för att det doftar så underbart!
 
 
Julafton var vi hemma hos oss med mamma och pappa. Lugnt och skönt!
 
 
Under mellandagarna har Ebbot testat sina nya skridskor. Vi har spelat massor med spel, shoppat lite och såklart väntat in syrrans bebis.
 
Och tillslut kom han. En perfekt liten nyårskaramell ♥
 
 
Nyåret blev inte riktigt som vi tänkt, men det blev i alla fall himla mysigt. Firade hemma med familjen, åt en supergod nyårsmiddag på oxfilé salsa verde som toppades med chokladpannacotta och mandelflarn som jag och de stora barnen gjorde tillsammans. Pojkarna somnade redan vid nio och Lilli försökte härda ut till tolvslaget men däckade klockan elva. Jag och Johan myste sista timmen själva i soffan innan vi också däckade strax efter tolvslaget. Förmodligen tröttaste småbarnsföräldrarna i norrbotten ;)
 
Hoppas ni också haft en härlig jul. God fortsättning!
ISA

men åh vilket mysigt inlägg. Sådär vinteridyll på bilderna ;)

Svar: Tack!! Ja det har verkligen varit fint :)
Zandra Claeson

Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY

Vilka otroligt mysiga bilder :)

Svar: Tack! Vad kul att höra :)
Zandra Claeson