Två månader

Älskade lilla Fred. Två månader idag. 

Tiden går så himla mycket fortare med fler barn i huset och jag hinner inte riktigt med. Hela oktober var i stort sett en enda lång sjukdom och november har inletts i samma spår. Det har varit segdragen hosta, feber, halsont som inte ger sig eller kommer tillbaka. Täppta näsor. Sömnbrist. Platsbrist i sängen. Och så vidare, och så vidare...

Nu hoppas jag i alla fall att det går mot bättre tider och att vi får vara friska resten av vintern. Fördelen med att ungarna varit förkylda så mycket är dock att de missade magsjukan som gick på förskolan nyss :)

Men åter till Fred. Inte riktigt lika enkel som Ebbot var, men heller inte lika bökig som Lilli kunde vara vid den här åldern. Han sover fortfarande jättebra men störs rätt lätt av oss, speciellt på eftermiddagen och kvällen. Då sover han bara kortare stunder. Annars är han en nöjd och fin bebis. Verkar växa som han ska, är glad och ler mot oss ofta. Fortfarande väldigt uppassad av sina syskon (ibland lite väl mycket) och har såklart en helt självklar plats hos oss alla. 

Ljuvliga bebis 💛Gina

så söt! <3 håller tummarna på att ni får en frisk jul iallafall!

Svar: Åh, tack så mycket! Samma här :)
Zandra Claeson

karikulla

Hej fina Fred! Jag håller tummarna för att ni frisknar till och håller er krya.

Kram till!

Svar: Tack så mycket Karin! Nu är vi pigga hela bunten igen, såå himla skönt :)
Kram!!
Zandra Claeson

Linnéa Thell Jansson

Nej men gud vad gullig!!

Svar: Tack <3
Zandra Claeson