Something up and something down

Idag har nog varit en av de jobbigaste dagarna sedan ungarna kom. Lilli är feberfri och på bättringsvägen men hostar fortfarande, medans Ebbot haft hög feber sedan i måndags kväll. Och alltså är världens ynkligaste bebis med seriösa mammagris-drag. Han har gråtit och yrat och sovit hela dagen och Lilli - ja hon blir ju den understimulerade av dom.
 
Alltså världens jobbigaste storasyster.
 
Jag är dum. Ebbot är dum. Hon ska inte vara med oss utan sitta "fälv" och rita/leka/whatever. Springer iväg när det är mat, slänger saker, gör tvärtemot vad jag säger osv. Understimulerad som sagt. Och jag - jag försöker andas djupt, räkna till tio och intala mig att det snart är över. Eller åtminstone ha kvällarna att sikta mot då Johan är hemma från jobbet igen.
 
Att få lite tid över till att andas ut och re-boota. Sänka graviditetshormonerna igen. Slänga på en tvätt och sånt. Ovärderliga minutrar med andra ord.
 
Så. Med det sagt ska jag ta en efterlängtad dusch och hoppa i säng bredvid den här skållheta lilla korven. Och hoppas att morgondagen blir så mycket bättre.
 
Kram & godnatt!
 
Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Låter tufft men jag hoppas de är på bättringsvägen snart, va skoj du börjar uppdatera lite igen, kram

Svar: Tack, vad roligt att du tycker det! Ja det blir ganska påfrestande när en är pigg och den andra hur klängig som helst, men nu börjar det iaf vara bättre :)
Zandra Claeson

Mammatea

Hoppas ni mår bättre och att helgen varit lugnare.

Svar: Mycket bättre nu. Tack!
Zandra Claeson

Tess

Åh, vilken underbar bild! :) Kram

Svar: Åh men tack :)
Zandra Claeson