Preparations

I veckan har jag förberett inför lördag då vi ska fira Johans trettioårsdag. Stått med bakplåtar och kakor upp till halsen ungefär och nu är det mest maten, dukning och piffet som återstår. 

Älskar att festförbereda, och trots order om att vila är det helt omöjligt att inte gå all in. Är ju bara så himla roligt! 

Det var visserligen lite lättare förr, när inga barn fanns med i bilden, men tack och lov har man fina föräldrar som ställer upp som barnvakt och matdelegater när inte tiden (och orken) räcker till.

Inatt har Johan lägligt nog befunnit sig i Storforsen med sina kollegor och Lilli sov över hos mamma & pappa. Vilket betyder att jag och lillapan fått vara alldeles själva ett tag. Hur mysigt som helst!

Hepp. Mera förberedelser nu. Vi ses!

Ninni - Vimsiga mamman

Så kul :) gillar också att förbereda inför fester o middagar. Hoppas ni får det jättekul

Emelie

Jättefin blogg!

Svar: Tack, vad roligt att höra <3
Zandra Claeson

Borgmästaren

Hoppas festen blir lyckad! Visst är det kul att preppa inför en fest. Det är verkligen halva nöjet. Sovrummet - blev helt super! Gillar särskilt färgen på väggen!

Svar: Verkligen halva nöjet! Nu finns även festbilderna upplagda :)
Zandra Claeson

anna

grattis till bebisen!!! dina byxor på den här bilden och i inlägget ovan..? kanske sommarfynd, men ser så sköna ut... /mvh växande mage

Svar: De är från hm, om du skyndar finns de kanske kvar på rea nu. Supersköna :)
Zandra Claeson