Det här med att ha semester.

Ja. Där ser man. Bloggen försvann ett tag igen. Livet kom emellan i vanlig ordning och jag har verkligen inte haft tid eller ork sedan vi kom hem från Växjö. Renoveringsspurt, påhälsning av vänner, födelsedagskalas och en himla massa göttiga strandhäng har upptagit nästan hela juli.
 
Nedan kommer en liten sammanställning så ni kommer ikapp :)
 
Innan vi åkte från Växjö unnade jag mig äntligen en rejäl klippning hos Jimmy på Hårdesign och efter hemkomst blev det bad, mera bad och mera strandhäng. Allt som oftast vid vår "egen" badplats ett par hundra meter härifrån. Gipsa och måla sovrum. Gipsa hallen. Måla hallen. Jobba några dagar i färgbutiken. Flytta in i sovrummet. Fira att Ebbot hunnit bli två år. Fira andra som fyllt år. Lacka golv. Äta enorma mängder glass eftersom det varit ligga-i-skuggan-och-flåsa-som-en-hund-varmt hela tiden. Påhälsning av syster med son en natt. Umgänge med grannarna och mera bad.
 
Juli avslutades med påhälsning av vänner som cyklat från Småland, Piteå dansar & ler, ett vimmelfoto av familjen, åskoväder, fiske och en dotter som satte saxen i sin fina lugg för första (men mest troligt inte sista!) gången.
 
Dagarna när Viktor, Adam & Karin var här slogs det värmerekord för året. Vi badade, åt glass och Sunesburgare och svettades mest hela tiden.
Som alla andra dagar ungefär..
 
Och förutom att ungarna blivit större har även magen och elefantörat växt ordentligt!
 
Och så har vi hallen. Den som nästan nästan är klar nu. I veckan kommer dörrfoder upp och golvlister på några ställen - och sen kan jag äntligen börja med detaljerna!
 
Avslutar sommaren med en bild av hur den började. Med festen i Örebro i det fantastiskt vackra Lindbacka Bruk. Ett sånt där ställe man bara kan drömma om att äga en dag.
 
Idag har Johan jobbat för första gången på nio veckor, vi firar sju år tillsammans och om två veckor börjar ungarna förskolan igen. Känns lite vemodigt att den här underbara sommaren går mot sitt slut men vi får väl försöka pausa och lägga i minnesbanken och plocka fram när det slås köldrekord och snön yr om husknutarna istället. (Brrr, hemska tanke eller hur..?)
 
Nu tar vi nya tag och ser framemot en lika fin höst. Med inredningsfokus, fler födelsedagar och mera tid till bloggen.
 
Och ny bebis och allt ♥
 
 
Mammatea

Hallen blir ju vara SÅ fin!

Svar: TACK💛 Ja vi är jättenöjda!
Zandra Claeson

anna

bloggen hamnar efter på sommaren, man ska ju umgås med familjen och njuta då :) Fina bilder :)

Svar: Visst är det så. Får bara hoppas energin återvänder nu :)
Zandra Claeson

G I N A ~

Vilken underbar hall!
Läste lite om erat badande och tårtbakande, allt låter så fantastiskt. Precis som en mysig familjefilm! Känns så skönt att faktiskt se att vissa familjer faktiskt har det underbart mysigt ihop. Och underbara grannar är ju helt fantastiskt! :)
Lycka till med bebisen. Kram!

Svar: Tack så mycket för dina fina ord. Visst har vi det mysigt och fint ihop, men det finns ju bra och dåliga dagar också såklart :) Kram!!
Zandra Claeson