Att fynda en skötväska.

Som många andra har jag länge letat efter den perfekta skötväskan men aldrig hittat nån. Jag har helt enkelt inte fastnat för någon, tycker de flesta är så hysteriska i färger och design, och när jag väl har hittat nån har de kostat en halv förmögenhet - och det betalar jag inte för en skötväska.
 
Till de andra barnen har vi inte haft någon alls utan bara en enkel väska i canvastyg från HM. Och det har väl funkat, men inte så mycket mer. Har saknat alla småfack och fiffiga lösningar som skötväskor ofta har och framförallt att den inte varit regntät eller särskilt lätt att rengöra.
 
I sommar däremot, fann jag den. Den perfekta skötväskan. Det var en god vän till mig som hade en och tipsade, och igår slog jag till när jag såg att babybutiken här i stan hade en på hyllan.
 
The Chloé bag från Australiensiska Ryco.
 
Svart. Stilren med genomtänkt design. Många fack både inuti och utanpå. Invändig isolerad ficka för varma eller kalla drycker, en specialformad ficka för nappar och så ingår skötdyna och en smart återförslutningsbar plastficka för exempelvis blöta kläder.
 
Och så till det bästa av allt - priset.
 
449kr betalade jag och det anser jag vara ett riktigt kap när det kommer till skötväskor.
Så grattis till mig. En perfekt födelsedagspresent helt enkelt!
 
 
skötväska, chloe, ryco - the chloe bag, diaper bag
Madde - gravid med lillasyster

Vad snygg den var! Och till bra pris!:)

Svar: Ja verkligen! Är helnöjd :)
Zandra Claeson

Ninni - Vimsiga mamman

Det var som du skriver faktiskt "billigt", vilken affär var det i? Måste köpa en ny jag.. Våran har ju gått o blivit som en riktig sopsäck

Svar: Denna köpte jag på barnens land, men vet att babyproffsen också har den bla. Finns även hos jollyroom och andra webshopar :)
Zandra Claeson

Småstadsfrun

Stort grattis till dig! Att hitta den perfekta skötväskan är nästan en myt men din verkar vara ett riktigt kap! Hade själv en skip hop som egentligen inte alls var särskilt bra. Nu har jag en kånken mini, inte alls snygg men den har funktionen.
Trevlig helg!

Svar: Smart med kånken, har jag inte ens tänkt på! Skip hop verkar vara störst på marknaden men ärligt talat fattar jag inte varför.. Hoppas att denna blir perfekt nu när det ska med saker till tre ungar!
Zandra Claeson

Mammatea

Snygg!

Svar: Tack!
Zandra Claeson

Ullis

Galet snygg väska. Funderar nästan på om jag ska köpa en ny själv. Man ska ju trots allt ha den där väskan ett tag och den verkar ju även praktisk. Inte långt kvar nu. Väntar med spänning. Kram

Svar: Ja det är ju så, är glad att jag väntat med att köpa en tills jag hittade den här! Hittils är jag ordentligt nöjd! Kram kram
Zandra Claeson

johanna

Så fin! Har tittat på den här länge, dock skulle jag vilja se hur den ser ut inuti. Går tydligen bara att få tag på via nätet för mig och vill gärna se inuti innan. Har du lust att visa inuti hur den ser ut? :)