Fotoutmaning | SEXTONDE MAJ | Pasteller

Åh. Det är så fint. Mjukt och milt och behagligt att vila ögonen på. Däremot får jag nog erkänna att vi inte har så mycket pasteller här hemma. Än iallafall.

Tapeten i barnens rum är undantaget, tillsammans med blommor och nagellack förstås, men jag ser framemot en bättring för det är ju så förbaskat vackert!

Allt med pasteller utstrålar ju harmoni och välbehag, så hur kan man egentligen låta bli?

 

frupastell

Pasteller är underbart! Men jag har nästan blivit besatt och får tänka om lite :)

Svar: hehe, äsch. More is the new less ;)
Zandra Claeson

Frida och Smultronen

Jag har inte riktigt tid och enerigi att haka på denna fotoutmaning, men det är väldigt kul att följa dina inlägg i utmaningen. Jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket, det gläder att höra!!
Zandra Claeson

Boosse

Älskar pasteller! Hade tänkt att hela Maribels rum skulle gå i just pastellskalan men så ville hon ha en gul och en röd stol, hon har ärvt ett kök i samma färger...så nehe... :)

Saken är att hon sover bara 45 minuter på förskolan, så det är ju inte så mycket men o vad det förstör. Men idag vaknade hon 6.20 och vi har varit igång hela dagen. Öppna förskolan, lekplatsen i en timme, promenerat, badat. Tog 15 minuter innan hon sov. Wiihooo!! :)

Svar: hehe, så skönt! Man får vara glad för det lilla :) Snart kanske ni kan skippa sovstunden helt, man vet ju inte hur det är från månad till månad menar jag. Lilli har knappt sovit middag sedan Ebbot föddes, men nu däremot - sista månaden kanske - är det som att hon har behövt en liten tupplur på nån halvtimme/fyrtiofem minuter nästan varje dag för att orka. Men snart kan det ju vara ändrat igen :)
Zandra Claeson

Jennifer - Love and Respect

Jag älskar Harlekin-tapeten. Vill tapetsera om i alla rum varje gång jag ser den. Ferm living har så mycket vackert i mönsterväg så jag blir helt salig :D
Ha en fin kväll

Svar: Håller med dig! Tur den finns i både grått och rosa också ;)
Zandra Claeson

Boosse

Hemma sover hon inte middag, inte gjort på kanske 5 månader. Bara på förskolan. Ska be dem hålla henne vaken imorrn och se hur det går.
Igårkväll fick hon ligga själv och lyssna på Bebbes godnattstund. HOn var tyst ett tag sedan satte hon igång. Och argarvade! haha det var så härligt att lyssna på. Gick inte som planerat alltså och efter över en timme fick José gå in och söva henne. Idag samma visa. Men skam den som ger sig :)

Svar: haha, så gölligt! Lilli brukar tassa upp och ställa sig i dörröppningen och prata lite med oss, om sånt hon "måste" göra innan hon går tillbaka till sängen igen. Tror också på detta med att vara konsekvent, iaf i början av nya rutiner, att man inte får ge sig så lätt utan låta dom vara själva några gånger. Brukar ta några gånger men sen är dom rätt med på det :)
Zandra Claeson