Ettåringen.

Älskade son. Det var ett tag sedan jag gjorde en månadsuppdatering nu och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för, men du vet hur det är; mycket att göra och så glömmer mamma bort sånt...
 
Sedan sist har det hursomhelst hänt galet mycket med dig. Du har bland annat börjat gå (det gjorde du vid 10,5 månad ungefär) och nu nästan springer du fram. Och du klättrar. Överallt. Upp i soffan och vidare upp i fönstret, på TV-bänken, på stolar och på väggar. Sjukt jobbigt ska du veta!
 
Din relation med storasyster börjar vara riktigt rolig däremot. Hon brukar jaga dig runt runt här i huset och du stapplar fram med andan i halsen och skrattar så du kiknar. Hon har även börjat ha koll på dig på ett helt annat sätt. Skvallrar när du "gör fel" eller tar vissa saker, och så får du självklart hjälp av henne också. Hon brukar komma med din tutte när du har ramlat eller är trött och ibland håller hon upp vällingflaskan åt dig när ni dricker den. Ni är så söta så!
 
 
På nätterna sover du oftast i din egen säng, men ibland får du komma över till oss om du har svårt att komma till ro. Själv tycker jag det är rätt mysigt. Att skynda sig i säng för att ligga och snusa lite på ditt fjuniga bakhuvud en stund innan jag somnar. Bland det bästa! Ungefär tolv timmar sover du fortfarande, men det händer att du vaknar före sex ibland och det är inte alltid så skoj ska du veta...
 
Och mat då. Du äter allt som vi äter och det är ofta rätt ordentliga portioner du får. Favoriter är korv, pasta och allt som är lättplockat och du är oftast en fröjd att ha vid matbordet. Och så äter du välling morgon och kväll.
 
Det här tycker du om: Katten (du gör alltid ett slags inandningsljud när du ser honom), gunga, vara naken, lampor, åka cykel, gå omkring själv på gården och pilla med saker, att bli kittlad och buren på och att gosa in ansiktet i halsen på oss. Du är väldigt kramig.
 
Du har fortfarande åtta tänder och kan säga tre ord: mamma, titta och däää. Du har många olika ljud för dig och ett väldigt intressant minspel i ditt söta ansikte.
 
Vilken tur att det var just du som kom  ♥
 
 
För mig kommer du alltid vara "nyfödingen", oavsett hur många år du blir.
 
Linda

Söt som socker:)). Ha en fin dag<3

Junitjej

Så fint skrivet till till din son.

Elin

åh jag älskar sådana där trälådor!

Mammatea

Så fin han är och va mycket han kan.

Jennifer - Love and Respect

Haha så söt han är som har bäddad där i sockerlådan. Mycket fint skrivet också och jag känner verkligen igen mig i den där känslan av tacksamhet för att det var just DET barnet man fick <3

Hanna Karlsson

Söt han är!

Jannie

Han är jus å förbaskat go!<3
Bilden på honom i lådan är heeeelt ljuvlig!
STOR KRAM