Gårdagens kalasdag.

Igår var det ju dags att äta upp dom där kräftorna som fångats under fredagen.
 
Jag tänker dock inte ta åt mig av äran alls, det var helt och hållet de andras förtjänst att det blev några kräftor (vi höll koll på småttingarna och åt godis) och det är syrran och hennes Bengan som stod för skivan igår. För oss andra var det bara att sitta ner och hugga in.
 
Och ja, kräftor är verkligen gott - men jag måste nog medge att två tre stycken räcker. Jag går hellre all-in på småplocket - snittar med räkröra, fyllda krustader (dör så gott), sallad och västerbottensostpaj och sånt smarrigt - mest bara för att man blir så kladdig om händerna av kräftorna.
 
Men det är ju själva grejen som är grejen. Att sitta och småäta en hel kväll och prata och fnittra med goa människor. Det är kräftskiva av allra bästa sort!
 
 
Lördagens andra kalas var dock av den mindre sorten.
 
Lilli var nämligen bjuden på sitt allra första kalas hos min kompis Anna igår. Hennes dotter fyllde fyra år i veckan så nu var det dags för småvännerna att äta tårta, busa och leka också. Hon är väl inte supervan att umgås med så många barn samtidigt i och med att hon aldrig gått på dagis, men mot slutet tyckte jag att blygheten började avta.
 
 
Efter tårta blev det ansiktsmålning och fiskdamm för hela slanten. Anna som är makeup-artist fick visa upp sina färdigheter och tillslut hade vi ett helt gäng med vackra fjärilar. Så söta att man smällde av!
 
 
Gullungen som var så stolt i bilen hem. Kalas minsann, inte så tokigt alls :)
 
Mickan

Åh vilken fin bild på Lilli! Tycker Pontan med :) Kram!

Svar: Tack Mickan, jag håller med er! Lite extra söt var hon tillochmed :) Kramar
Zandra Claeson

Jenny - mammaliv i Nashville

Åååh jag vill också på kräftis! Gud så GOTT!

Svar: Har det blivit nån skiva än? Annars är du välkommen på lördag, då vankas nytt kräftis ;)
Zandra Claeson

Erika- familjeliv, träning och inredning

Vad söt hon är i sin tofs lilltjejen!!

Svar: Jaa, visst är hon lite extra gullig i den? Får dock sällan sätta nåt i håret på na, så man får vara glad för den lilla stund den sitter kvar ;)
Zandra Claeson

Therese

Åh vad gott med kräftor och massa annat småplock! Nu blev jag ju jättesugen!
Underbara bilder!
Kram

Svar: Framförallt småplocket! Det är ju det bästa :) Kram tillbaks!
Zandra Claeson

http://leion.blogg.se

Vilka underbara bilder!