Sös.

Bilresan igår gick jättebra, blev än en gång impad över hur tåliga barn vi har som kan sitta i en bil lite mer än tolv timmar. Det trista är dock att Ebbots feber tilltog under eftermiddagen och runt femtiden hade han 39,1. Inatt lugnade det ner sig igen och febern gick ner, men så imorse fick han 38,8 igen.

Så nu har vi precis lämnat Södersjukhuset efter att dom tagit sänka och urin som ska skickas på odling. Eventuellt är det urinvägsinfektion han har stackaren.

Otur att vi valde att åka, eftersom det blir lite omständigare än vi hade tönkt, men jäkligt skönt att det var just hit vi åkte så han blir ordentligt kollad. Nu ska vi tillbaka till Baggensnäs och vila upp oss och invänta provsvaren som kommer imorrn eller fredag. Och så får vi hoppas att vädret blir lite roligare så vi kan njuta ordentligt.

Linda N

Tråkigt att han har blivit sjuk lille Ebbot. Stackars lilla plutt. Det är ju alltid jobbigt när de är så små och bli sjuka,med all oro det innebär. Och extra jobbigt såklart att inte vara på hemmaplan. Men vilken tur att ni kom till ett bra sjukhus. Hoppas att han piggar på sig snabbt och att proverna ser bra ut. Kramar

Svar: Ja det jobbigaste är ju när det kommer helt apropå. Man befarar typ det värsta direkt :)
Augustifamiljen

Carita

Håller tummarna att han blir pigg snart. Visst är det fint ute på Baggensnäs. Trivs att vara där ute.
Nu har vi inte många dagar kvar innan vi åker till Kreta, känns så skönt att lördagen närmar sig.
Ha det så gott och hälsa alla!! Kram Carita.

Svar: Hoppas ni får det fint på kreta, vi väntar fortf på fint väder :)
Augustifamiljen

Melanie

nej vad synd. vet mer än väl hur det är att vara på sjukhuset med de små. hoppas han kryar på sig snart killen! kram!

Elin

Men vad synd att han blev sjuk just nu lillstackarn, precis när ni skulle åka iväg och allt. Det är så jobbigt med sjukhus till de små. Hoppas att han kryar på sig snabbt så att ni får njuta av er tripp!

Malin - Mamma till Alice, Lowe & Stella <3

Stackars liten! :(