Hänt i parken.

 
Efter mäklarbesök och en snabblunch klädde vi på oss och gick till badhusparken här bredvid. Mötte upp gamle vännen Andreas och hans dotter så tjejerna kunde leka lite. Där blev det pusskalas (mellan Sally och Lilli alltså) och så försökte vi få tag på ägaren av sparkcykeln som låg på ända där i sanden. Några förfrusna fingrar och tår senare gick vi hem allihopa och fikade saft och kaka och pratade om ditten och datten en stund.
 
Nu ikväll har jag och Johan diskuterat husköp samt börjat slå in alla små paket som ska utgöra en adventskalender till Lilli. Jag hittade nämligen en jättefin stomme med krokar i sån där lantlig stil i måndags när jag och syrran var till en liten inredningsbutik i en bagarstuga någonstans utanför stan, och blev helt såld på idén att göra en egen. Bild finns på Instagram @augustifamiljen, men jag kan visa er i helgen när den är klar också.
 
Snart börjar nedräkningen hörni. Julafton om 26 dagar!
 
Och jag som tyckte det nyss var midsommar då jag var jättestor och bara ville föda. Det gick rätt fort att komma hit ändå...
Elle

Du har så fin blogg! Hittade den för någon vecka sedan och nu är det en glädje att titta in här! :)

Svar: Vad snäll du är, och vad glad jag blir. Tack :)
Augustifamiljen

Linda N

Ja huu, jag tycker det nästan gick lite läskigt fort det här! Har ju knappt mer än svalt midsommarens sill och nubbe, så är det dax att fira jul. Vad hände egentligen... Kram på er.

Svar: Nä samma här, just midsommar sitter färskt på näthinnan måste jag säga.. Nu har vi dock en decimeter snö och -12 grader, brrrr.
Augustifamiljen

Johanna

Vilka fina bilder du tar! Har tittat in här ett tag men är inte så bra på kommentera.

Svar: Åh, tack. Helt lugnt, tycker det är desto roligare när någon doldis ger sig tillkänna :)
Augustifamiljen

Therese

spännande med husköp! Själva hoppas vi på att bli husägare inom en vecka :) trevlig helg!

Svar: Åh, va roligt. Håller tummarna att banken säger ja då :)
Augustifamiljen