testad och godkänd.

 
Nu är han godkänd och utskriven från BB och allt såg jättebra ut. Hörseltestet på vänster öra klarades också galant, så det känns skönt. Blir för övrigt mäkta imponerad hur man på två dagar kan gå upp nästan 300 gram på nåt så lätt som bröstmjölk. Känns bra inför framtiden i alla fall.
 
Födelsevikt: 3960 g
Vikt vid hemgång: 3830 g
Vikt vid PKU-test: 3730 g
Vikt vid utskrivning: 4025 g
 
En annan sak förresten.. Bärsjalar. Känner att det skulle va skönt med avlastningen en sådan ger samt att man får händerna fria till att göra annat med - men som med allt annat; it's a djungle out there! Helt omöjligt att välja. Vilken är bäst? Ska man ha knytsjal eller ringsjal? Märke? Vill ju kunna amma samtidigt som han ligger i den och så ska den vara lätt att knyta, luftig och sånt också. Ja, ni fattar.. Ni som har erfarenheter får i alla fall hemskt gärna dela med er!
mammaTea

Skönt att ni är utskrivna och att allt såg bra ut.

Vi har en tricot slen som vi använde mycket till Signe eftersom hon vägrade ligga ner i vagnen. Avlastar ryggen betydligt mer än baby björnen som vi också har.

Svar: Ja precis, det är ju avlastningen man är ute efter. Att dom kan ligga slimmat mot kroppen liksom.
Augustifamiljen

Ellinor

Hej och grattis igen till er lilla kille! Kolla sjalbarn.se där finns många tips på sjal och knytningar. Jag funderar på att köpa en i bambu för jag tycker att det är så skönt material, finns på babydesign.se och heter Aldoria. Ta hand om er! Kram

Svar: Tack kusin, ska kolla upp det. Har också hört mycket positivt om bambusjalarna, just för att materialet är så bra. Hoppas ni också mår bra, hörde av mormor att ni har en till på gång (om det stämmer).. Roligt :) Kramar
Augustifamiljen

Kiwiberries

o va skönt att han mår bra och vilken söt bild på syskonen =)

Svar: Ja, dom är verkligen fina. Även om det kommer en lusing från storasyrran lite då och då ;)
Augustifamiljen

helena k

jag hade en långsjal (heter det så? det är en lång knytsjal) när melker var liten. jättemysig! ammade aldrig i den utan hade den bara i stugan när vi promenerade i skogen. ibland hemma också när han ville vara nära. nu har jag köpt en tricotti, det är en sjukt smidig sjal! man trär den bara på sig, alltså inget knytande! och så lägger man i bebisen. går att bära i olika ställningar. tycker den är så enkel! tjoff bara så är det klart liksom :)
kram

Svar: Den där tricotti låter ju smidig, får kolla upp!
Augustifamiljen

Anne

Jag använde trikåsjal från minimundus.se i början. Sydde även en ringsjal, då den är lätt å snabb att slänga på och fortsatte med lång vävd sjal senare. Kika i på sjalbarn.se som du fick tips om tidigare. Det är så härligt att bära i sjal!!! Kram.

Svar: Jo den sidan verkar ju riktigt vettig, får se vart det slutar det här :)
Augustifamiljen

Sandra på Ön

Vad skönt att allt gick bra vid utskrivningen. Har tyvärr inga bra tips angående bärsjälar, då vi endast använde baby björn. Kram

Svar: Jo det var samma här, vi har en Manduca-sele också men sjal känns ju smidigare :)
Augustifamiljen

Malin - mamma till Alice och Lowe, lillasyster i magen! <3

Men gud vad skönt!! :D Här hemma hejade jag på Stella för 20 gram ;) Alla gram är bra gram bara dom pekar uppåt! :)

Fin bild, stor kram till er.
Har inte hunnit titta in här så mycket, men nu börjar jag piggna till! :)

Svar: Ja det är ungefär samma här, hinner inte med datorn alls nuförtiden så det får bli en sån där helkväll å gå igenom allas bloggar typ :)Skönt att hon också lägger på sig, om så bara litegranna i taget!! Stor kram tillbaks :)
Augustifamiljen