vinn underkläder från Pierre Robert!

Nu kanske ni kan ana vad skojsigheterna handlade om. Just precis; en tävling! Jag har nämligen fått den fina äran att lotta ut ett underklädes-set från Pierre Robert's sportkollektion! De tycker (precis som jag) att träning ska vara roligt och att kläderna ska finnas lättillgängliga. Här kan ni se deras försäljningsställen och här kan ni titta på kollektionen!

Vad ska man göra för att tävla? Lämna ditt bästa tips för hur man kommer igång med träning, eller berätta vad motion är för dig. Sen vill jag även veta vilken färg du skulle välja om du vann, samt var ditt närmaste Pierre Robert försäljningsställe ligger.

Vad får då den som vinner? Jo, vinnaren får nämligen ett superfint set med sporttrosa och BH i valfri färg! Hur bra är inte det??

Mitt egna må-bra-tips är att göra det man tycker om oavsett om det är träning eller bara ute-och-röra-på-sig. Jag tycker också att träning ska vara roligt, kunna utföras när man själv känner för det men ändå ge något. Tycker därför att löpträning och simning är två superhärliga motionsformer (förutom promenader och friluftsliv dårå) som passar mig perfekt, men eftersom jag är gravid (med mycket foglossning tyvärr) håller jag mig numera endast till simning två gånger/vecka samt övningar som ska vara bra för oss med onda fogar.

Förhoppningsvis kan jag fortsätta håll-i-gånga hela graviditeten och till sommaren när den lilla krabaten är ute, får jag kanske tillbaka mitt spring i benen!Kom ihåg att enbart kommentera i detta inlägg om du vill vara med och tävla, så blir det lättare för mig att hålla räkningen. Tävlingen avslutas den 31/1 2012 och alla kan såklart vara med! Den lyckliga vinnaren får dottern dra ur en hatt eller nåt :)
Lilian i USA

Vilken härlig bild och vilken härlig blogg du har! Hittade den på förstasidan. Kul! :)

Linda-Mamma till Alfred

Mitt närmsta PR ställe ligger på Torp Köpcentrum Coop Forum. Skulle välja det fina gröna.

jag har precis själv kommit igång med träningen inför göteborgsvarvet i maj och det bästa tipset är helt klart att INTE ta ut sig totalt i början utan börja lagom. Annars så tröttnar man med en gång och kommer inte iväg till gymmet resterande ggr- Att ta det lugnt från början är inte bara för motivationens skull utan också för kroppens skull så att man inte drar på sig onödiga skador som faktiskt kan bli bestående av muskelfästen som släpper eller liknande.

Mikaela - hudvårdskonsult

SVAR:

Jag skulle rekommendera dig vår 3-in-1 rengöring och vår age fighting moisturiser för torr/normal hy. Det du kan göra är att gå in på www.marykay.se och söka efter en konsult som bor nära dig, eller höra med din syster av vilken konsult hon köper sina produkter. Kontakta då henne så hjälper hon dig och du har möjlighet att prova produkterna innan du köper dem :) Sen har vi även nöjdhetsgaranti, så skulle inte produkterna passa så byter hon bara ut tills ni hittar något du kan använda. Utan att det kostar dig något extra!

Lycka till! :)

Många kramar Mikaela

Mika

Åååååååååååååhhh jag vill vinna :)Jag tränar för att få kunna leva länge och vara frisk. Bästa motionen är HELT KLART boxningen nere på BK Värend som jag ska börja med igen nu på tisdag faktiskt. Rekommenderas till alla :) Se till att jag vinner nu babe <3

Mika

Åsså ska de vara rosa så klart ;)

Ulrika

Sv: Kul :)

Katty

Träna behöver vi alla, speciellt jag som också blev mamma i Augusti :DKram

Flickan som gick barfota

så fin bild!

Idah

1) Mitt närmaste ställa är Coop extra Allén 62-64 i Västervik

2)Jag skulle vilja ha mörkblått i båda delarna SÅ snygg färg! :D

3) För att få långvariga resultat och för att MÅ BRA ända in i märgen så gäller det att må bra psykiskt. Är du lycklig på insidan och mår bra syns det även på utsidan. För att må bra gäller det att ta hand om sig själv; Äta hälsosamt, frukost, lunch, middag gärna två till tre mellanmål, träna den träning du tycker är KUL för det är då du kommer att fortsätta. Morgonpromenader, träna med en kompis, spinning, styrketräning gör det du tycker är ukul och utmana dig själv det är då vi blir starkare både fysiskt och psykiskt!!

Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Mitt bästa tips är att ha en träningskompis!

Själv har jag en utav mina bästa vänner amt nuvarande grannen som extrapepp, för om hon vill gå till gymmet följer jag självklart med och tvärtom även om vi egentligen inte vill! Jag vill ha ett gröntNärmaste stället är ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA

Maja

1. Hemköp, Lännersta

2. Det svarata setet :)

3.Bästa träningstipset är att vara tålmodig, resultatet kommer inte synas på en gång.

Däremot kommer du KÄNNA resultatet av din träning; styrka, kondition, smidighet eller vad du nu vill utveckla.

Känns det lättare kommer resultatet flyga fram då det är kul att träna :)

Sophie

1) Mitt bästa pepptips för att komma igång är att redan från morgonen, dra igång din bästa musik som du känner glädje över. Jag startar alltid morgonen med hög musik som får en att komma igång, känna rytmen. Då är man reda att möta dagen. Ha en träningsplan som du kan följa redan från den dagen du känner dig redo. Ett träningsredskap hemma är alternativt det bästa du kan ha. Spinningcykel/Pilatesboll/Crosstrainer etc.. då kan du komma igång hemma innan du tar med dig bästa kompisen till gymmet för att utöka dina träningsmöjligheter! Allt blir så mycket roligare med musik och viljan kommer komma sakta men säkert till dig! Ha en rutin som du kan följa och känner dig bekväm med. Skaffa dig nya fräscha träningskläder, då blir nöjet på din sida, det garanterar jag dig! Sen ha tålamodet på topp, svik inte dig själv!2) KONSUM ENEN SANDVIKEN, BARRSÄTRAGATAN 443) Jag skulle vilja ha det svarta setet om jag vinner!

Helena Larsson

*** Det viktigaste först :) Det bästa träningstips jag kan ge är att hitta de aktiviteter som man gillar att göra ute och inne även på vinter. Att åka längdskidor är underbar träning man får frisk luft och rör hela kroppen, inomhusträning som zumba etc är perfekt för kalla eller blåsigare dagar.** Jag skulle vilja ha det gröna settet.* Mitt närmaste är: Ica Supermarket, Sveg

Linda

Mitt bästa tips för att komma igång är att hitta vad som motiverar just dig till att träna och använda dig utav det. Till exempel kanske är det vikten. Du kan då motivera dig genom att sätta upp kort- och långsiktiga mål och följa upp dem. Viktigt är att hitta en träningsform som tilltalar dig, har man tråkigt när man tränar blir det lätt så att man lägger av. Gå inte ut för hårt i början, då tycker man bara det är jobbigt och ger upp. Trappa upp intensiteten stegvis - det motiverar att känna att man orkar mer och mer.

Min närmsta återförsäljare är Hemköp, gamla lasarettet, Norrköping,

Vinner jag tar jag gärna ett svart set

Ida

Motion för mig är livet, utan motion inget liv. Kroppen måste underhållas precis som en bil.Närmsta försäljningsställe är Ica Supermarket i Malung.Jag älskar det korallfärgade setet.

Hanna

Svar 1 : Mitt bästa träningstips är att peppa dig själv, även fast det känns vemodigt att ta dig till trängingen/gymmet så är det alltid enklare när du väl är där, och du gör det du ska vilket resulterar till att du blir stolt över dig själv, skulle du strunta i det så vet du förmodligen att du kommer strunta i det fler gånger och kanske lägga av helt så småningom . Så mitt träningstips är att peppa dig själv eller göra saker du blir peppad av, belöna dig själv, ha vilodagar och om träningen på gymmet bara är tråkigt, hitta på nya övingar, pressa dig själv. Ät rätt och unna dig själv saker ibland, så kommer träningen vara rolig. Och varje gång du åker till gymmet, så är drömkroppen närmare :)

Svar två : Coop Konsum, gallerian 9an Gävle.

Svar tre: Skulle välja rosa för att känna mig snyugg och färgglad på gymmet :)

Tipsar självklart om tävlingen på min blogg

Anonym

1. Är en styrketräningsjunkie som nu trots att jag är höggravid slåss bland hantlarna precis som vanligt. Mitt bästa träningstips är att inse att de små sakerna gör stor skillnad! Vardagsmoton och en sund kosthållning kan ta dig riktigt långt, och när du känner att du är redo och kommit igång så tar du allt ett steg närmre. Att börja för hårt är ett vanlgt misstag som ofta slutar tillbaka på ruta ett. Träning ska vara roligt och givande, inte ångestfyllt och tråkigt. Hitta den träningsform som passar dig bäst!2. coop extra stenungsund ligger närmast

3. Grön topp och svarta brallor hade jag önskat!

Emma Jutemalm

Mina tips: Ät rätt, gör något du trivs med, variera träningen och sätt upp realistiska mål!

Närmaste försäljningsstäle för mig: COOP KONSUM i sundbyberg

Jag skulle vilja vinna det gröna settet!

Melanie

Sv: ja verkligen jättebra! dom där 10 pappadagarna går ju himla fort och klart man vill vara hemma tillsammans med barnen och njuta av familjelivet tillsammans! :) Man kan ta ut dom dagarna tillsammans, ända tills barnet fyller 1 år :)

Kaleido

Mitt bästa tips är att göra någonting som är kul, annars tycker man att det är tråkigt och då är det lättare att ge upp. Träning för mig är att vara nöjd när man är klar.Pierre Robert Sport Collection hittar jag närmst på Coop Konsum :)

Om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha ett svart set.

Linnea

Närmsta återförsöljare hittar jag på Coop Konsum, Kungsholmsgatan 22 i Stockholm.. Jag skulle vilja vinna ett blåttt set. Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att alltid tänka positivt. När jag tänkter frammåt och på våren, sommaren då får jag ny energi att gå till gymmet :)

Sofia Andersson

Sätt upp realistiska mål och tvinga dig inte att träna. Det ska bli kul, inte ett tvång. Vill man inte ut och jogga kan man alltid välja t.ex. ett zumbapass för en roligare träning (om man nu tycker det är roligare än att springa). Hitta även en musik som du känner att du kommer igång till.1. Ica Supermarket (Spara), Odengatan 3 Uddevalla2. Blev sugen på det svarta setet (om det nu inte gäller så rosa/korall) :)

maria

Ica Supermarket i Hagsätra är närmaste återförsäljer.Motion för mig är att ta vara på varddagen! Tapporna istället för rulltrappan och hissen, eller åtminstone gå i rulltrappan istället för att stoppa upp den genom att stå stilla. Hejja varddagsmotion!Jag vill ha det svarta settet i första hand, och i andra hand vill jag ha det rosa!

Erica

Mitt allra bästa träningstips för att komma igång är att investera i en PT! Det enda man behöver göra då är att faktiskt masa sig till träningslokalen. Sedan sköter PT:n upplägget och en timma senare går man därifrån SUPERNÖJD över att ha tränat så otroligt hårt! Dessutom är det bra att det kostar: Då skärper man till sig för man vill ju inte ha lagt ut en massa pengar i onödan!Och så kan man alltid köpa nya träningskläder - det ger i alla fall mig lite extra motivation.Ett annat bra tips är att börja med i en lagsport. För man kan inte svika laget bara för att man inte orkar ta sig till träningen. Nej, då ser man till att gå dit istället. Och väl på plats har man hur kul som helst!Jag har anmält mig till balett nu. Tänkte dansa det tre ggr/vecka och sedan tränar jag även cheerleading 2 ggr/vecka. Jag älskar all träning som har med koreografi och gymnastik att göra! Då blir liksom själva hälsobiten bara en bonus och jag tränar istället bara för att det är så himla roligt!Mitt närmaste inköpsställe är Coop Konsum Landala, Göteborg.Jag skulle vilja vinna sporttop och hipstertrosa i svart, storlek S.

Linda Björklund

1. Musik, musik, musik. Att sätta på sina favoritlåtar hjälper mot det mesta och får energin att flöda, det blir då lättare att ta sig till gymmet/ut i spåret.

2. Konsum Herrhagen, Karlstad

3. Grönt är skönt! :)

Rebecca

Jag tycker det är viktigt att man vill komma igång, att man vill röra på sig, vare sig det är en bollsport, löpning mm. Min personliga favorit är fotboll, där kan jag jobba järnet utan att känna att jag är hur trött som helst. Det är en så härlig känsla efteråt, och det är ju det man måste komma ihåg dom där dagarna när man egentligen inte vill ge sig ut på något alls.

Jag köper mina PRunderkläder på Ullared, men nu efter att man rört sig norrut så blir det mer Coop i Haparanda!

Jag skulle vilja ha ett grönt set!

Millah

Tips: Har själv precis börjat "träna" (springer på löpband varje dag hemma) efter två täta graviditeter, och vill påminna och tipsa om att man känner sig ju så hurtig och otroligt duktig efteråt och man kommer i form fortare än man tror bara man börjar. Så ni andra mammor, och även ni andra som inte riktigt tagit klivet och börjat - börja! :)2: Gärna ett set i blått! :)3: Priso Matmarknad Linköping

sally

1. Mitt bästa tränings tips är att sätta upp mål att man till exempel ska springa eller gå en viss sträcka, Snygga tränings kläder peppar också igång för att min vill visa upp sig.

2.Helskärm

KONSUM VÄ KRISTIANSTAD

291 65, KRISTIANSTAD

3. Rosa!

Camilla

1 - Viktigt är att hitta rätt aktivitet! Att göra något som man egentligen inte tycker är kul bara för att man måste leder bara till att man snabbt tappar sugen. Sedan är det aldrig fel att ha bra musik till träningen!2 - Ok Parkvägen i Umeå

3 - Fina färger, men när det gäller träning känner jag mig mest bekväm i svart.Hoppas på stor tur!

Camilla

Hejhej!

Mitt bästa träningstips är att börja med vardagsmotion, det är helt klart underskattat. Sedan efter ett tag kan man uttöka det sakta. Jag har 15 kgatt gå ner och börjar jobba som dykinstruktör i maj 2012. MÅSTE hinna träna bort dessa kilona snabbt och ett av dessa seten skulle vara varmt välkommet på min trningsrunda :) Det ROSA setet är grymt snyggt!Mitt närmsta inköpsställe är Konsum Vä/Kristianstad och jag vill SÅ gärna vinna detta! :)

Maria - lärarstudent & livräddare

Hej!

Vad kul att du gillar löpträning och simning - två av mina favoriter. :) Tröttnar du på den vanliga simningen kan jag tipsa dig om att prova livräddning, fantastiskt roligt!

Mitt bästa tips för att komma igång med träning är att skaffa schyssta träningskläder, göra något som man tycker är roligt och föra träningsdagbok! Med en träningsdagbok är det så mycket lättare att se resultaten.

Mitt närmaste försäljningsställe är Markislagret i Bromölla och jag skulle vilja vinna det gröna setet! :)

Carita

1. Motion för mig är frihet. Jag älskar att röra på mig och jag sätter inte upp för höga mål. Jag blir lätt stressad då. Ett litet mål är bra nog! Nu är det mest fokus på crosstraining och powerwalks för mig. Så himla skönt!2. City Sparköp, Borås

3. SvartHa de gött!

Sanna

HEJ!! :)Mitt bästa träningstips är helt enkelt att träna med en eller flera vänner! Man peppar varandra plus att man får någon att prata med och dela med sig av sina erfarenheter med!Utlämningsställe: Konsum Enen i SandvikenOm jag vann skulle färg egentligen inte spela någon roll för dom var alla snygga men måste jag välja så blir det svart då det passar till allt!Emmy

1: Jag försöker att tänka på hur snygg jag kommer att bli, och vad bra jag kommer att må när jag tränar mer. :) Kollar faktiskt även på bilder på modeller som jag kämpar mot att se ut som (inte de allra smalaste utan de jag faktiskt kan komma att se ut som:))

2: ICA Gunnilse, Gråbovägen

3: Jag skulle vilja ha ett svart set :)

Kram!

Maria

1. Man tränar ju såklart för att man ska må bra i själ och hjärta. Att gå Promenader med bra musik i lurarna eller med en vän är det bästa om man inte gärna vill träna på gym. Då får man frisk luft och motion på en och samma gång. Frisk luft är också bra för själen.

Man behöver inte träna på gym för att få motion och lära sig leva sunt. :)2. Ica Supermarket Ullånger3. Svart

Cecilia

Mina träningstips är att sätta upp mål dagen innan på vad man själv ska klara av. Till en början får man börja försiktigt till exempel med att ta promenader och ta trappor istället för hiss. När man klarar sina mål som man har satt upp så känner man sig duktig och sen är det bara att öka för varje dag tills man känner att man har mål som utmanar en själv. Alltså bestämmer man själv vilken slags träning som passar.

Bra energi är jätteviktigt för mig om jag ska lyckas med mina mål. Umgås med människor som ger dig energi och var i miljöer där du kan ladda dina batterier.Mitt närmsta försäljningsställe är Hemköp Masthuggstorget, Göteborg.

Jag skulle vilja vinna det gröna setet.

Mim

Ta en promenad hem till en väninna, ät lite frukt oc drick vatten istället för bille och kaffe. Gå hem. Gör det till en vana. Mjukstart. Snart börjar ni tröttna, skippar fikan och proenerarihop istället, men det är ett lätt sätt att komma igång:)Jag kan köpa Pierre Robert på IA Supermarket Spara i UDDEVALLA och om jag fick bi drage ur en hatt så hade jag velat ha ett GRÖNT set.(Har länkatr dig från min blogg)

Tack för trivsam läsning!

Cissi

1. Mitt bästa pepptips är att hitta en aktivitet som man faktiskt tycker är rolig. Ta tex klättring. Min sambo är skitsnygg och vältränad och han går aldrig till gymmet, utan han klättrar. Eller kanske ridning. Att rida i snön är faktiskt helmys och tro det eller ej, man får skitsnygga lår, rumpa och mage. Fastna inte på gymmet om ni tycker att det suger, för då kommer ni tappa motivationen.2. COOP KONSUM AVENYN

KUNGSPORTSAVENYEN 26-283 vill jättegärna vinna den svarta, sjukt snygg! :)

Josefine

Det hela handlar om vilja! Vill man så orkar man slita sig till gymmet eller ut och promenera!Sen gäller det att hitta en träningsform eller övningar som passar en! :)Lite tips;

Äta färgglad mat, fylld av proteiner och vitaminer, ja, allt som kroppen behöver! Man blir glad av färger!Mitt andra tips är att införskaffa sig träningskläder som man längtar efter att ta på mig, självklart ska de ge stabilitet och vara bekväma!Ett tredje tips är att träna med en kompis, prova gärna på olika saker. Yoga, spinning, boxning, dansa! Dansa är alltid roligt! :)Ett fjärde är nog att ta sig tid, få in det i vardagen och om man inte orkar slita sig till gymmet, ta en snöig promenad med hunden eller åk slalom, längdskidor.Sen får vi inte glömma den peppande musiken!Så länge man aktiverar sig varje dag! :)Närmaste försäjlningsställe för mig är COOP FORUM GÄLLIVARE och om jag mot förmodan skulle vara en vinnare så skulle jag inte tacka nej till det rosa setet!Ha en bra dag!

Kram! :)

Terese

1.Karlstad city2. Finns det snö så ta en långpromenad på en oplogadväg och pulsa igenom snön ordentligt! Åk pulka med barnen och dra domgärna på pulkan uppför hela backen, det blir härlig träning vill jag lova!3. Vinner jag vill jag ha det rosa...om det inte finns i svart!?

Gabbi

Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att investera i snygga och bra träningskläder och att inte gå ut för hårt i början, det kan vara väldigt bra att börja med powerwalks några gånger i veckan med peppande musik i öronen eller med en kompis! Är man morgonpigg så är det väldigt bra att gå en promenad innan frukost på morgonen.Pierre Roberts närmaste försäljningsställe är på coop konsum i västerhaninge centrum och jag skulle helst ha den gröna, älskar färgstarkt! :D

Viktkamp

min största drivkälla är att jag vill ha barn, får inte hjälp med det förrän jag kommit ner mer i BMI. Jag älskar hård träning men en härlig promenad funkar oxå =) Motion är för mig all form av rörelse =)

Jag skulle vilja ha det rosa setet om jag vann, som finns att köpa på Malmborg Mobilia i Malmö =)

sandra

mitt bästa träningstips är att alltid ta med dig en vän eller två! Det blir mycket roligare ju fler man är, och man kan peppa varandra och ta del av varandras erfarenheter :) har man bestämt med en vän att man ska tex till gymmet tillsammans är det svårare att dra sig ur ;)1. Konsum i kallinge

2. Rooosa! :D

ellen

Mitt bästa tips är att göra upp ett schema över din träning. Skriva upp var, när, hur och vad du ska träna. Om du är lat och ofta tänker "Äsch det kan jag göra någon annan dag istället..." så funkar det här jättebra. Men om du fortfarande tänker så, så rekommenderar jag att gå på gruppträning där du bokar in dig tidigare. Det är bäst också om du är som mig och helst inte går ut i kylan och tränar under vintern. Det bästa träningssättet som jag rekommenderar STARKT är BodyCombat som bland annat SATS erbjuder. Maximal konditionsträning som också ger mycket styrketräning i armar och rygg. Väldigt roligt dessutom! Passar alla åldrar, med tanke på att jag själv endast är 15 och de äldsta på passen är över 50...- Coop Konsum på Kungsholmsgatan 22.

- Rosa!

Emelie | M o d e & V a r d a g

1) Mitt närmsta försäljningställe är COOP EXTRA HALLSTAHAMMAR, HAMMARTORGET 112) Jag skulle ha valt det blåa om jag hade turen att vinna :)3) Mitt bästa träningstips. Hitta träningen som passar dig bäst. Prova på allt om det är så. Gå på pass eller gym. Ta med en vän och prova på olika pass som tex boxning, dans, zumba, MMA, aerobics osv.Annars så tycker jag att man ska ta på sig snygga träningskläder, uppdatera musiklistan och gå till gymmet och köra på. Sätt upp mål för dig själv som du kan klara av så kommer det gå bättre och bättre. När man märker resultat på både insidan och utsidan så kommer motivationen öka otroligt. Det är bara att igång nu, finns ingen anledning till att inte träna :)Jag tex älskar att springa. Ju längre desto bättre. Sätter hela tiden upp mål för mig själv. Har jag inte så mycket tid på gymmet brukar jag bara springa 30 minuter sen köra styrka. Annars brukar jag köra minst en timme. Sen så kommer det alltid upp tankar i huvudet som motiverar mig. Tex *Ja men nu har jag ju sprungit 60 minuter, då kan jag lika gärna springa 70 min, och nu har jag sprungit 70 min, då kan jag lika gärna springa 80 min." Jag sätter hela tiden upp mål under träningen och jag är envis så jag ger mig inte heller. Har man viljan så har man orken. Folk tycker jag är knäpp när jag har sprungit tex 100 minuter. Men jag ser det som en lyckad träning för jag nådde mitt mål :)

Jennifer

Träningstips, att hitta det som passar just dig. Som jag, under vintertid så har jags vårt att klara av passen och övningarna som finns på gymmet pga min ledsjukdom så då hittade jag Active2 till PS3. Enkelt och bra! Jag kunde själv sätta gränserna för vad jag klarade av. Jag kunde alltså träna trots att jag hade ont. Och snygga träningskläder hjälper ju till att motivera ;)1 ICA SUPERMARKET ODEN TROLLHÄTTAN2 OM jag skulle ha den turen att vinna så hade jag valt det svarta, passar till allt :)

Becca

Min motivation är mig själv. Jag vill må bra och jag vill gå ned i vikt. Efter man har tränat ett tag så känner mig man sig så mycket piggare och bättre, man ser att kroppen förändrats vilket peppar en som tusan.

Det spelar egentligen ingen roll vad du gör, om du går på promenader eller om du tränar på gym, bara man rör på sig så känns det bättre.1. Närmaste försäljningställe är Ica supermarket här i Örnsköldsvik.2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha rosa, älskar den färgen.

Malin

1. Mitt bästa träningstips för vintern är att försöka göra träningen så rolig som möjligt! Ladda iPoden/mp3n med riktigt bra musik, investera i snygga och funktionella träningskläder(slopa den urtvättade T-shirten och brorsans fotbollsshorts, du kommer att bli mycket mer peppad om du känner dig snygg!) och gå ut i löpspåret så ofta vädret tillåter, frisk luft och sol är extra viktigt just under vinterhalvåret!

2. Mitt närmaste försäljningsställe är Coop Nära på Lijeg. 1 i Uppsala.

3. Vinner jag skulle jag vilja ha färgen "korall".

Cecilia

1) Mitt närmsta försäljningsställe är Coop Forum Enköping.

2)Om jag har turen att vinna så skulle jag vilja ha det gröna setet.

3) Mitt bästa tips är att träna med en kompis. Man peppar varandra till att kämpa hårdare, man kan tävla mot varandra och det blir helt enkelt extra skoj att träna.

linda

Hej!Träningstips.

Man ska inte gå själv utan ha någon med sig.

Om man precis har börjat så ska man köra små effektiva pass.

Om man är trött gå och träna. Man känner sig nöjd efter.

hålla det regelbundet. Som om man träna varanan dag. gör det, hoppa inte över någon dag!!

__närmsta butik som säljer är City Gross i Kralshamn

Jag skulle vilja ha i svart

Alexandra

Mitt bästa träningstips är faktiskt maten! Börja äta hälsosammare mat och börja tänka om lite, och sedan kommer träningsmotivationen igång. Varför inte börja med promenader istället för bussen eller bilen?Närmsta återförsäljare är Ica Kvantum i Piteå.Jag hade mer än gärna önskat mig det svarta setet :)

Lesly Valencia

Hej jag vill vara med och tävla, min närmaste återförsäljare är COOP KONSUM, NYÄNGSVÄGEN 3 TULLINGE CENTRUM. Jag skulle vilja ha det röda setet. Tack!Mitt bästa tips för att komma igång är att välja något som känns kul! Gå på olika prova på pass i början av terminerna och välj det som passade dig bäst. Träningen kommer inte att bli av om du tvingar dig till ex gymmet som du hatar. Jag tränar poledance och det är en riktigt krävande träningsform. Också ett bra tips om man vill bli både vig, och stark och få bättre balans.

Emma

1. Mitt pepptips är att kolla på hur andra människor tränar och få tips och inspiration till att själv träna och kämpa för att nå den vikt du vill.

Även att hitta den träningen som man tycker är rolig och som passar en själv då blir resultatet bättre! Personligen tipsar jag om dans, det är väldigt kul att träna och det är bra träning för hela kroppen!2. Lund Coop Konsum Trollebergsvägen3. Blå är riktigt snyggt!

Frida

1. Bästa träningstipset är att sätta upp realistisk mål och delmål, men viktigast av allt är att man har roligt. - Push it to the limit!2. TEMPO HESTRA3. Grönt hade varit snyggt!

Anouk- mamma & livsfilosof

Wow vilken tävling!Mitt bästa kom-igång-tips och fortsätta-tips är att ladda ner en spring-app till mobilen. Detta har sporrat mig något enormt och fortsätter att sporra mig så jag kommer ut ofta. Man får en konkret bild över sin träning, kan spela in rundan med GPS och hitta träningskompisar att träna med.Jag skulle väldigt gärna vilja ha setet i korall om jag vann. och såg att jag faktiskt kan köpa Pierre Robert i min lilla byhåla Bromölla:D Toppen!

agnes

Mitt bästa tips är att göra det man klarar av och tycker är kul. Att ställa för höga krav i början och att göra något som egentligen inte är roligt kan göra så att man inte vill fortsätta. Ut i skog och mark, börja med ridning, dansa eller hitta på något annat skoj och gå efter dina egna träningsbehov!ICA gourmet Umeå är närmsta försäljaren av Pierre robert.Har jag tur att vinna så vill jag ha ett blått set!

tilda

1. Mitt bästa pepptips tips för att hålla igång med träningen under de kalla vinter månaderna är att bara pausa. Gå ut på en promenad, stanna och tänk på vad du vill! vad vill du nå för mål med träningen och varför är det viktigt för dig? sedan skulle jag tipsa om att unna dig själv, efter ett hårt träningspass gör en smoothie, med dina favorit bär, inte nog med att det är gott, det är även nyttigt och har massor av det du behöver! Inte nog med detta så är det så himla viktigt att ha snygga kläder, och tänka att få vinna detta! för eller hur blir träningen roligare när man känner sig snyggast i hela gymmet? Boka även in nya och roliga pass som du aldrig har prövat på, ta med dig en kompis så blir det mindre pinsamt första gången! Men det viktigaste tipset av allt skulle vara att lyssna på din kropp. Lyssna när den säger nej, och när den säger ja, pusha den till max!COOP FORUM BORÅS

ENEDALSGATAN 10 BERGSÄTERHade jag fått äran att vinna hade jag valt det svarta!

Kattis

Göra ett inspirerande kollage med i dina ögon perfekta kroppen. Jag blir hurtig x100 när jag tittar på mitt kollage med snygga Victoria's Secret-modeller: http://hurblirdet.blogg.se/2011/december/inspo-bildbomb.htmlJag skulle helst vilja ha ett svart set om jag vann.

Närmaste återförsäljare är Söderlivs på Stora södergatan 57Emelie

Variation. Nya träningsformer. Inspiration. Att prova träningsformer som du inte testat förut. Dels kommer du ur "det gamla" och dels stärker du självkänslan när du vågat prova något helt nytt! :) Ta med en kompis och dubblera framgångarna.ICA Gourmet Umeå.

Det SVARTA setet är absolut snyggast!

Jennifer Larsson1) Mitt eget pepptips på vintern är gymmet! Jag blir så deprimerad runt vintern och vet inte alls varför men de är många som blir det. Så sitter man hemma, kollar film, käkar gott. Bort med det! Laddar ipoden med bra musik tar en promenad ner på gymmet. För vart och hur blir man av med mest tankar, deppighet om inte på gymmet? Så ladda ipoden med bra peppande musik, ta dig ner på gymmet och kär så hårt du bara kan!2) KONSUM ENEN SANDVIKEN

BARRSÄTRAGATAN 443) Alla tjejer vill ju ha rosa så därför väljer jag grön! Att se ut som alla andra har aldrig varit min grej. Sen är det en färg som får än att bli peppad tycker jag!

Anonym

Börja träna det just DU tycker är kul. Det kan vara allt från promenader till crossfit (som jag verkligen rekomenderar). Ät nyttigt också, då känner du dig hälsosammare och blir ännu mer peppad att träna! Känner du sötsug? BORSTA TÄNDERNA, det är mitt knep =) Mitt sista råd: Kolla aldrig på vågen, den missleder dig enormt. Börja kolla på kläderna istället! Visst sitter dom väll ändå lite lösare? ;)1.COOP NÄRA, TIMOTEJGATAN 3

2.ROSA :D

Sandra

Börja träna det just DU tycker är kul. Det kan vara allt från promenader till crossfit (som jag verkligen rekomenderar). Ät nyttigt också, då känner du dig hälsosammare och blir ännu mer peppad att träna! Känner du sötsug? BORSTA TÄNDERNA, det är mitt knep =) Mitt sista råd: Kolla aldrig på vågen, den missleder dig enormt. Börja kolla på kläderna istället! Visst sitter dom väll ändå lite lösare? ;)1.COOP NÄRA, TIMOTEJGATAN 3

2.ROSA :D

Länk på bloggen: www.ssandradureforss.blogg.se

Emilia [Personlig FotoBlogg]

Härliga träningskläder, så otroliga färger! :)1) Mitt närmsta inköpsställe är ICA SUPERMARKET KIRUNA föreningsgatan 92) Det jag gör är att ladda iPoden med ny bra och peppande musik när jag går ut och springer för med musik i öronen går allt så mycket enklare. Gäller även detsamma med träning på tex. gym. Variera gärna träningen med flera olika saker och övningar så tappar man inte motivationen lika lätt utan det blir bara roligare istället. Träna gärna med en vän/vänner kan lova er att det blir mycket roliagare då.3) Om jag blir den lycklige vinnaren så hade jag gärna velat ha dem i Rosa, och storlek S.

Linda ♥

1, Mitt bästa tips är att tänka på hur jag kommer se ut när jag e nöjd :) gör mig super taggad

2: ICA STOP

BERGTORPSVÄGEN 45 /täby)

3: Rosa ( korall) strl S :D

maria

1. Bästa tipset är att träna med en kompis eller kompisar, då kan man peppa varandra, och allt blir mycket roligare med gemenskap.2. Hemköp Kullavik3. Korall

jessica nielsen

1. COOP KONSUM SKARPNÄCK, PILOTGATAN 18 (nedanför mitt hus)2. Grönt är skönt! :) storlek M!3. Mitt bästa vintertips för peppande vinterträning. Det är långa powerwalks- Klä dig med trippla kläder för att inte frysa rumpan av dig och ju mer kläder du använder desto mer svettas du och ännu mer av det du vill ha bort förbränns.

- fyll din telfon/ipod/mp3 med låtar som peppar dig. Ett tips är sånt som får dig att sjunga högt i högan sky (då glömmer man bort att det värker lite i benen eller liknande

- Gå innan frukost, och för er kaffe älskare (en stor kopp svart kaffe innan träning sätter igång förbränningen ordentligt).

- Gå inte olika rundor för då kommer träningsrundan kännas som en evighet. Ta samma och någon som du tycker passar dig mest med lite uppför och nerförs backar. Jag som älskar naturen går längst skogskyrkogården, villa områden och kollonilotterna. Min 1½ timma känns som 20 minuter då jag är van med min runda och älskar den.

Hedvig

1. Mitt tips är att bara göra saker man själv tycker är kul. Om du tycker att det är rena döden att sitta i bänkpress, så gör inte det! Hitta istället något du tycker är kul. När du väl har hittat något du tycker är kul så kommer du vilja träna. Sen så kan du ha i tanke "jag går ut och springer x km, för att orka mer och ha roligare på t.ex dansen"

2.Domus, Oskarshamn

3. Rosa, storlek s

mari

Motivera sig att träna för att man själv ska se bra ut och må bra, inte för att man måste för det finns inga måsten här i livet! Ställer man in sig på de så blir det roligare att träna!Mitt närmsta försäljningställe ligger vid Ica kvantum, värnamoDet gröna sköna setet hade suttit perfekt på min fina kropp!

maja

Mitt bästa tips är att börja gå på pass på gymmet eller hitta en kompis att träna med. När man tränar med andra kan man peppa varanda och då få ut lite till! Motion för mej är att röra sig så att man blir andfådd.

maja

Glömde visst att skriva vilken färg, korall

och i min stad kan man köpa på Konsum Enen Sandviken

moa

Självklart att göra det man tycker är roligt och gärna träna med människor som man trivs med :) träning för mig är något som stärker mitt självförtroende och får mig att må bra både på utsidan och insidan

Ica mariehem, Umeå

Blå i storlek M

Anna

1. mitt bästa träningstips är att göra småsaker. gå till skolan/jobbet istället för att åka bil. det kommer peppa dig till mer träning!

2. coop nära, Norrtälje.

3.grönt i storlek medium!

Johanna

1. Mitt bästa tips är basen i all träning: att hitta din alldeles egen motivation. Du får aldrig rutin eller känsla för träning om du gör det för att "du är tvungen". Sätt dig ner och fundera på: "Varför VILL just JAG träna?" Använd order VILL istället för MÅSTE - det gör skillnad.

2. Coop nära, Växjö.

3. Svart, i storlek S.

Malin

1. Närmaste ställe är på ICA SUPERMARKET ALUNDA, MARMAVÄGEN 22. Jag vill ha de svarta hipster-shortsen i stolek S/M, och svart sport-top i storlek S.3. Träna med en kompis, och gör något man tycker är roligt. Lyssna på musik. Sätta upp överkomliga mål. Jag tycker också att det är bra att prata med någon när man är ute och springer, för då glömmer man bort hur trött man är, och kan vara helt inne i samtalet istället. Dessutom får man inte en massa slem i halsen ;)

Linda

1. För mig är motion glädje. Jag blir lycklig i kropp och själ när jag har motion. Dessutom känner jag mig vacker och smidig, för att inte tala om hur mycket koncentrationsförmågan höjs. Jag älskar att kämpa tills svetten rinner och hjärtat går på max. För mig är motion också att klara mer och mer varje gång. Motionen ska höjas efter varje ny utmaning man tar sig an, så för mig är motion ALLT!

2. Jag skulle bli så glad för de rosa kläderna! Helt fantastiskt fina!

3. Tempo, huskvarna

Hoppas hoppas hoppas, kramar!

Tina

1. dansa, leka gamla gymnastiklekar med en grupp vänner, tumla runt och busa med hunden i snön. Rör på dig på ett lekfullt sätt. Du kommer bränna massor av kalorier utan att ens tänka på att du förbränner dom. Varför kämpa med enformiga övningar på ett gym då du kan leka av dig kilona?2. coop nära, uppsala3. svart alternativt en busig rosa

Hanna

1. KONSUM GETINGE, STORGATAN 15

2. Rosa/röd för att jag älskar rosa :P

3. Man ska peppa sig själv hur mycket som helst.

Maria Mårtenson

1. Coop Nära Nytorgsgatan

2. Mitt bästa kom-igång-tips är att börja powerwalka! Det är inte svårt, man behöver inte lägga ner mer än en timme varje dag, man behöver inga redskap, endast ett par bekväma skor, och man går ner i vikt- snabbt!

3. Skulle vilja vinna den i färgen svart, annars blått, om de svarta skulle ta slut! :)Hälsningar Maria

Lillmickan

Jag är med och tävlar! Mitt träningstips är att skriva upp varför du tränar på olika lappar och antingen sätta upp på/runt spegeln du mest använder eller lägga i en liten "motivationsburk". Olika anledningar kan vara t.ex. för att öka sitt självförtroende, för att kunna vinna något specifikt maraton, för att gå ned i vikt, för att kunna leva längre/bättre osvosv. Då kan man kika på dem så fort man känner sig omotiverad!Det närmsta stället för mig är "BEA ICA KVANTUM ENSKEDE

HANDELSVÄGEN 188"Jag skulle helst vilja vinna en grön/rosa i storlek S!

Cecilia

Motion för mig är när man rör sig och verkligen känner hur kroppen arbetar och hur bra det är för den!Min närmaste återförsäljare är Konsum i Vä, Kristianstad och jag skulle vilja ha det blåa setet!

elin

Mitt närmsta är CITY sparköp knalleland, skaraborgsvägen 25.Skulle vilja ha den i svart och blå!Mitt bästa träningstips är att fantisera om hur drömkroppen ser ut och sedan vill man bara köra gärnet för att nå dit, till den fina slanka kroppen!Ett annat är att man såklart ska ha snygga träningskläder, vattenflaska och sportbag, då blir det jättemycket roligare att gå och träna!Att man har speciella tider att passa är bra, för då kan man inte skjuta upp det eller hoppa över det. Träna med en vän så pushar man varandra, det är jättebra!Motion är för mig väldigt viktigt. Utan den skulle jag må otroligt dåligt. Det märker jag så fort jag är sjuk och inte kan träna på någon vecka! Man blir jättetrött och orkar ingenting! Jag blir även lite småsur och känner mig ful...Ett liv utan träning är inget liv!

Mikaela Åström

1. Huddinge,Stockholm.

2. Jag har faktiskt inte tränat så länge, men nu är gymmet som mitt andra hem. Roligast är passen som finns där. Bodypump är något för alla och det är galet kul. Och det är alltid roligast att träna med nån kompis också,blir mycket mer skratt då så träningen inte blir allt för seriös.

Men sen äälskar jag att ta långa promenader i alla årstider med hundarna.3.Rosa,storlek S var lätt finast!

Majja

1. För att jag ska bli peppad på vintern är - Det är så mysigt att gå till gymmet eller badhuset och ha fått frisluft, sen få vara inne och bränna fett och muskler, och träffa massa nytt folk! Det är även roligt/mysigt att gå ut en vinter morgon när solen lyser som bäst :)2. På norra hamngatan i söderhamn3. Svart, storlek S

Alfrida

Jag tränar inte för att bli smalare, få mer muskler utan för att må bra! När annars känenr du dig så pigg som efter ett härligt joggingpass? Du känner energin flöda i kroppen och vill ut och träna igen! Bästa känslan som finns!Sten Sturegatan 16Färgen svart skulle jag vilja ha :D

bella

1. Kollar på Gamla Victoria secrets shower lite då och då. Blir sjukt peppad. Tränar boxning två ggr i veckan, kan vara världensbästa träningssätt! Rekommenderar starkt!2. Rätt Pris, Hedemora3. Svart

Lovisa

Motion är för mig inte bara att köra stenhårda pass på gymmet eller att löpa maraton i spåret. Det handlar också om att försöka röra sig under dagen man arbetar, är hemma eller pluggar. Jag tar alltid trapporna istället för hissen, damsugar gärna, plockar undan grejer och röjer utomhus! Man gör nytta både för hemmet och för sin kropp! Sen är det alltid extra skönt att träna ordentligt några gånger i veckan!1. ICA supermarket åtvidaberg

2. Färgen blå!

alva

närmsta ställe: COOP FORUM ÖREBRO LILLÅNfärg: GRÖNTMotion är för mig något jag behöver för att må bra. Tränar jag inte mår jag inte bra, helt enkelt. Det är också något jag tycker om och ett sätt att träffa spännande nya människor! Mitt bästa tips för att komma igång är att hitta en eller flera träningsformer man gillar (i mitt fall ridning, yoga och gymträning) samt att införskaffa träningskläder man känner sig snygg i, gärna i fina färger! Mitt bästa tips för att hålla igång är att göra träningen en del av vardagen och ha bestämda dagar då du tränar, och ha samma dagar varje vecka (om du inte har nåt annat superviktigt eller är sjuk dvs). :D

suzana

Mitt bästa tips är att försöka få in rörelse och aktivitet i vardagen. Det är en klar minioritet som tränar regelbundet på gym och att känna att man måste befinna sig där 3-5 ggr i veckan ska inte vara något krav. Försöka utöka din promenad till jobbet eller cykeltur. Parkera bilen längre bort. Eller hoppa av bussen någon station tidigare. Så håller man sig aktiv genom hela livet. och slipper då bli totalt inaktiv om man inte har tid att ta sig till gymmet. Så här får man träning varje dag.b)priso matmarknad Linköpingc)svart

Mathilda Lassa

Mitt bästa tips: boka in en träningsdejt med en god vän som du skulle önska att du träffade ofta eller kanske den där snygga killen i din närhet (infoga valfritt här, t.ex. jobbet, skola etc.). På så sätt så kan man hinna mer med saker som man vill göra. Det är så lätt annars att man hellre kanske fikar med en kompis än går till gymmet. Om du tränar med en person som du kanske är lite intresserad av så peppar man sig själv att ta i lite till eller springa lite fortare osv. Man får dessutom något att bryta isen med nästa gång man ses.. =)Mitt närmaste försäljningsställe är ICA Roslagstull, Stockholm.Har redan både det röda och det blå stället så jag vill helst ha det GRÖNA! (Sjukt snygg färg!)

Ella

Usch för träning!

Julia

Närmsta: COOP KONSUM SÖLVESBORGFärg: BlåBästa tips: Jag tycker att det allra bästa är att om man inte alls är vann att träna så kan man först börja ut och gå raska promenader nästan varje dag. När man har kommit igång med det kan man börja springa mer och mer. Man kan även få in några armhävningar, rygglyft och situps så ofta och som många man orkar. Allt det här kan man göra hemma och billigt är det med. För att gå till ett gym och börja träna kan lätt sluta dåligt, där med att man slutar träna. Men vill man träna på gym så kan man leta upp någon på gymmet som kan hjälpa en att lägga upp ett bra schema för just din träning och din kropp så att du får så bra träning som möjligt.

Elina

Bästa tipset är att hitta saker man tycker är roligt! Träning blir mycket roligare om man tycker det är kul, och varför inte dra med dig en kompis då kan ni motivera varandra! Även att våga testa på nya saker tycker jag är viktigt, varierad träning ger bra resultat och du blir inte uttråkad! Om du inte är peppad på träning sätt upp ett mål. Vad vill du uppnå? se sedan till att komma igång för när du väl är igång så flyter oftast träningen på!!

Lägg även träning på din egna nivå, gör inte för svåra saker för då tröttnar du. börja lätt och öka med tiden! :)Skulle vilja ha Svart om jag vann!

Och mitt närmaste ställe är Coop konsum i Hammarby sjöstad.

Johanna - mamma till Leia

Mitt bästa tips är att planera in träning, att se det som en lika viktig och självklar del som skolan, jobbet eller annat. Det är tungt i början men när man väl kommit in i det har man skapat sig en riktigt bra rutin.Tempo Humlan Nyköping.

Vill gärna vinna Svart.

amra

Mitt bästa pepptips är att ändra musiklistan i mobilen/mp3n OFTA! Man tröttnar rätt fort på musik faktiskt, och ny musik kommer alltid!Mitt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection är på Konsum Enen här i lilla Sandviken. Om jag nu vinner skulle jag jättegärna vilja ha det rosa setet. Man blir så glad och peppad av rosa!

Erika

1) Sätt upp mål som du ska sträva efter, då blir det både roligare att träna och du har nåt att se fram emot.Tips två: Hitta nåt kompis/eller nåt syskon att träna med, det blir alltid roligare att träna med någon istället för ensam.2) Nacka Forum, Stockholm!3) om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ha den rosa! Håller tummarna riktigt hårt nu, vill förbättra min träning och det blir roligare att träna med lite snygga träningskläder ♥

Hanna

1. Om man har nära till gymmet och motivation att ta sig dit skulle jag tipsa om att blanda kondition, rörlighet och styrketräning. Vill du träna hemma finns det massor av träning där bara kroppen som motstånd fungerar jättebra. Omedelbart efter ett pass behöver kroppen snabba kolhydrater, en banan, några riskakor eller en god gainomax. En timma efter träning kommer det absolut viktigaste målet för att tillvarata träningen. Hoppar man över detta bryts kroppen ned oavsett om man kör fettförbränning, styrka eller annat. Så ge kroppen belöning i form av bra mat efter träningen. Denna kombination av träning och mat gör att du både får en snygg kropp och en väl fungerande kropp resten av livet. Oslagbar kombination.

2. ICA Vallhamra torg.

3. Rosa i storlek small :)

Elin Fritz

Hej och tack för en trevlig tävling.Under vintertid är det lätt att bli deppig och grå från topp till tå. Du vill gärna stanna inomhus eller på ett cafe med vännerna och bara ha det varmt och skönt. Mitt bästa tips för att träna under denna tid är att ta med dina vänner ut på jogging eller promenad. Ni kommer snacka om exakt samma saker även att ni är ute och går/joggar. Vännerna får dig att inte tänka lika mycket på den kalla vintern som är runt dig. Allt bli väldigt mycket roligare och vännerna gör det lättare att verkligen ta sig ut och verkligen röra på sig. Skulle det vara så att ni verkligen vill ta en kaffe tillsammans eller dricka te, ta med er det på promenaden i en take-away mugg. Träning behöver inte alltid vara jogging, en promenad med kaffe i handen är fortfarande ett sätt att röra sig på. Det ger fortfarande resultat. Kombinera!:)

Mitt närmsta köpställe är:

COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 5

HelsingborgJag skulle vilja ha färgen: Grön.maja

1. Mitt absolut bästa träningstips är att träna det som du tycker är kul och att variera. Det är så lätt att tröttna så med en varierad och rolig träning håller det längre och du hittar kanske just det som passar DIG bäst! Gå efter vad du själv känner. Och kom ihåg - all träning är bra träning. Ett annat tips är även att ha peppande musik. Musik kan göra så mycket och trigga igång en på ett otroligt sätt!2. Jag vill ha det blåa!3. COOP NÄRA

TIMOTEJGATAN 3 NORRTÄLJE

Ida

Min bästa träningstips är att träna tillsammans med någon vilket man kan göra på flera olika sätt, ex –gå powewalk, löpa + att träningen blir mycket roligare om man är två som kan peppa varandra. Sen behöver inte träning alltid betyda att man ska springa eller åka till gymmet och köra styrketräning utan hitta på fritidsaktiviteter som att dansa, åka skridskor, längdskidåkning, åka pulka.1.Om jag blir den lyckliga vinnare skulle jag hemskt gärna vilka ha en svart träningsbh och lila string i storlek S. Kommer passa perfekt till träningstillfället.

2.ICA Karlaplan, Stockholmeve

Ica kvantum vännäs!

Rosa såklart ;)prova olika träningsmetoder, jag testade zumba för ett tag sedan och jag är fast ;)

Hanna

Bästa tipsen för att få tummen ur och ett träningspass avklarat i detta vinterrusk är en ordentlig frukost på morgonen, favoritmusiken på hög volym och att känna efter hur kroppen känns. Är den inte helt hundra med på noterna för dagen så anpassa dig! Ändra planen, ta med fika och familjen ut i skidbacken istället för att genomföra ett ordentligt gympass. Inget är så tråkigt som att vara fast i ursprungsplanen, helt utan egentlig anledning. Det måste kännas kul att träna! :) Och varierad träning är erkänt den bästa så. Alla kan!1. Om jag skulle bli den lyckligt lottade vinnaren skulle grön vara en stark favorit bland färgerna. (storlek S.)

2. COOP FORUM Backaplan, Göteborg.Tack och hejs! :)

boosse

Vilken rolig tävling, perfekt för mig som ska börja träna nu efter 14 månaders uppehåll!

Mina bästa tips är att sätta upp realistiska mål och att forma träningen efter just Dig och Din kropp. Det funkar inte att köra igång på max utan trappa upp succesivt är det bästa, annars lägger man av. Och att hitta något som man själv tycker är roligt så man verkligen får lust att träna. Jag har hittat mitt och det är styrketräning. Behöver man pepp så stick iväg och träna med en kompis! jag tränar dock bäst ensam. Även att dricka mycket vatten och äta bra så att man orkar.

Vinner jag så skulle jag vilja ha det rosa underklädessetet men sportbh och sporttrosa. Mitt närmsta ställe är : Coop Forum i Skara, smedtorpsgatan 6.COOP FORUM SKARA, SMEDTORPSGATAN 6

Lisa

Jag älskar att ta ett par hörlurar i öronen och ut och springa i naturen. Och det blir ännu lättare & roligare med en kompis! Jag brukar också peppa mig själv och kanske unna mig ett skönt långt bad efter! Att motivera, peppa, kämpa & beröma sig själv är viktigt och att ha viljan.

Mitt närmaste är coop forum, marieberg och jag skulle vilja ha grönt!

Kram

angelica

Motivation för mig är att verkligen bestämma sig att göra det för sin egen skull, för sin hälsa och för att må så bra med sig själv som möjligt! Att se sig själv i den snygga och friska beach-kropp man kommer få till sommaren om man håller igång redan nu.

1. Om jag hade turen att vinna skulle jag bli jätteglad över ett rosa träningsset!

2. Ica supermarket i Töreboda

Johanna - Max och Tims mamma

Hej!

Härlig tävling!

Mitt bästa träningstips är att prova sig fram vilken träningsform som man tycker är roligast. Det är ju bra om träningen kan bli ett kompliment till livet, till vardagen, och för att det ska kunna ske, och man ska orka fortsätta så behöver man tycka att det är roligt, annars kommer man sluta och falla tillbaka i glamla spår.

Min motivation till att träna är att jag vill må bra och leva ett långt hälsosamt liv med min familj. Sen kan jag inte stika under stolen med att jag faktiskt vill se bra ut också. Jag har gått ifrån att väga 100 kilo till att väga 72 kilo. En liten bit kvar, men jäklar vad jag är motiverad. Finns före och efterbilder i länken till min blogg ;) Jag går till gymmet och kör motionspass och styrketräningspass 4-5 ggr/vecka, för det är träningen som jag personligen tycker är roligast och jag känner att jag är 100% bekväm i.

Om jag vann vill jag gärna ha det gröna setet, det tycker jag var jättesnyggt!(stlk medium kanske?) :) Mitt närmsta försäljningsställe är COOP EXTRAHUDDINGE C :)

Ha en fin kväll! Kram Johanna

Elin

Hej! Mitt bästa träningstips är att skaffa sig bra träningskläder. För mig har det nämligen en spykologik positiv effekt. Om jag ser "proffsig och sportig ut" så känner jag mig lite så också och då blir jag taggad på att röra på fläsket=)

Mitt närmsta PR ställer är Ica Gourmet mitt inne i Umeå city, och jag skulle nog välja ett svart sett om jag vann, mest för att jag bara ha träningskläder i svart och skrikiga förger som gränt och neonrosa och på så sätt matchar det jag redan har!

becca

1. Ekholmens Centrum, Linköping

2. Det bästa sättet att träna under vintern är på gym tycker jag (annars både gym och löpning ute), helst med någon du är ungefär lika stark som så att man kan pressa varandra och nå bra resultat. Det är också roligare att träna med någon annan, men de ska vara träning och inte massa snack. sedan dela in träningen, att tex träna armar dag 1, mage/rygg dag 2 och ben dag 3. :)blåa sättet i stl s

Charlotta

Min bästa motivation är att se det som en ny och utmanande grej det här med snön, variation med träningen är bra!! Och kom ihåg att smärtan som du känner när du tränar bara är svaghet som lämnar din kropp.Coop Forum VinstaSkulle bli glad över en Röd Sport-bh (strl.S) samt Röda Hipsters (strl.S/M)

Helena K

Jag vill ha i färgen korall om jag vinner! Mitt närmaste försäljningsställe är på Coop Extra -Luleå. Jag är inte så bra på att komma igång med träning…så jag berättar istället vad motion är för mig (och så hoppas jag att jag vinner, så jag har schyssta prylar att ta på mig som en morot för att komma igång med träningen!). Motion för mig är vinteraktiviteter med 4-åriga sonen; att springa upp och ner för pulka-backen, åka skidor, skridskor, spark…att promenera med honom till och från förskolan för att han ska vara van med vardagsmotion, att besöka badhuset regelbundet och att ta trapporna istället för hissen!håller tummarna för en vinstps. så kul med en tävling!!

Anna

1, Mitt tips är vinsten: att ha färgglada och bekväma kläder att träna i. Det finns många som undviker att gå till gymmet för att man är rädd att se ful ut när svetten rinner och man blir helt röd i ansiktet. Jag tror att snygga träningskläder ökar en självförtroende och gör att man årkar och vill mera!2, Coop Konsum3, Grön i xs/s :D

hillevi :)

Försök planera en vecka där träningen kommer i första hand, sen när du väl har kommit igång blir det lättare. Och ha alltid din favoritpeppmusik i lurarna!Coop Munkebäck, Göteborg

Grön strl s (:

Trine

1. Motion för mig handlar inte om att vara extremt vältränad med sexpack, det är ett sätt för mig att få den bästa kroppen jag kan ha. Att kunna känna mig stark och trygg i min egen kropp. Jag tror att det är en viktig del av att både komma igång med träningen och att fortsätta med den, att man fokuserar på känslan av att bli starkare och att må bättre snarare än att vara snyggast på beachen 2012.

2. ICA KVANTUM SKARA, SKARABORGSGATAN 28

3. Gröna!

Mikaela Törnlund

SKOHUSET I LERUM

Komma ihåg att träningen är så fantastiskt kul och bra för mig, jag orkar mer, mår bättre och blir mycket piggare och snyggare! Dra gärna med en vän så blir det ännu roligare. Pröva nya träningsformer och tänk på träningen som något helt underbart och roligt, något du verkligen vill göra och inget som du bara måste. Jag brinner för att träna och älskar att inspirera andra. Det hjälper helt enormt mot vinterdeppen. Bodystep är nog den bästa träningsformen/pass som finns! helt kär.Rosa :D

Alisa

1. Mitt bästa träningstips är att ha ett mål. Kanske ska du utomlands till sommaren? Tänk då hur otroligt snygg du kommer vara om du sätter igång och tränar! Det kommer stärka självförtoendet till tusen, så ta på dig springskorna, lurarna eller en kompis och bege er ut!

2. Coop Konsum City, Kalmar

3. Svart!

Emma

1. Mitt bästa tips är nog att sätta i musik i ögonen oavsett vad man ska göra (om man inte är på gruppträning då) och sätta på något med peppande och fartfylld musik.

Sen att man inte ska tänka på hur jobbigt det väl är när man håller på, utan hur jäkla bra man kommer känna sig när man är klar!

Och man ska aldrig säga JAG ORKAR INTE för säger man det en gång är det kanske så himla enkelt att säga det fler gånger och sen så tränar man nästan aldrig.

Och att ha något att sträva efter är också bra tycker jag, för när man nått det målet, vare sig det är att kanske göra fler armhävningar eller springa längre så blir man bara mer motiverad till att träna mera för man vet att man kan bli bättre även fast man kanske inte trodde det från början.

Och tänk alltid positivt kring träning för det får det till att bli roligare.

Skulle kunna rabbla upp massa mer som jag alltid tänker på men det här får räcka för det är dom bästa tipsen som jag har, som iallafall funkar för mig.2. Ica Krysset, ALMUNGE.3. Om jag vann skulle jag gärna vilja ha den gröna, för jag tycker det alltid är roligare att gå och träna när man är lite mer färgglad/ fin.

Malin Olsson

1. Anmäl dig till ett lopp och följ träningsprogrammet på www.marathon.se.

2. Coop Konsum på Södra Stenbocksgatan 127.

3. Grönt.

Spacegirl

1. Motion för mig är vardagsmotion, stiga av bussen några hållplatser tidigare eller skippa bussen helt och gå, ta trapporna istället för hissen..

2. Ica Supermarket Matmästar´n, Östersund

3. Grönt är skönt :-)

ann-eli lindblom

1. All träning som man verkligen gör är bra,måste bestämma sig o sen bara hålla i det.

2. OK parkvägen i Umeå.

3. Det gröna setet med hipster o grön top.

Ulrika

1. Ha tålamod och gärna ett schema som du kan få hjälp med att strukturera utav tränare på ditt träningsställe, så du får det som passar din kropp och dina mål bäst.

2. Luthagen Livs AB, Uppsala

3. Det svarta setet skulle vara ypperligt!

Tess

Mitt tips: Hitta barnasinnet och lek med ditt barn. Man hinner inte ens märka att man faktiskt tränar. Spring runt i lekparken, dra pulkan, kryp och åla runt, gör allt som barnet gör. De älskar det!Mitt tips funkar inte bara för föräldrar utan även för personer som känner någon vars barn de kan "låna".COOP EXTRA ARVIKA

STYCKÅSGATAN 37Korall med lila detaljer är en riktigt härlig kombination!

Amanda

Mitt närmaste försäljningsställe av pierre robert är Coop forum i jönköping! och jag skulle vilja ha färgen rosa!Att träna är en livsstil, och jag tycker att man ska känna att det är kul att utföra den träning man gör. Ett tips är att ta med en vän eller släkting! allt blir roligare och enklare om man delar intresset! ;)

Pixel

1. Mitt bäst tips är att träna sådant som man tycker är ROLIGT och inte bara för att man måste, för den bästa träningen är ju trots allt den som faktiskt blir av.2. COOP KONSUM, TORBJÖRNSGATAN 2, Uppsala3. Om jag vann skulle jag vilja det rosa i stl L

Agnes

1) Att träna med någon är såå mycket roligare en att träna själv, då man peppar varandra jätte mycket! Mitt bästa tränings-tips som jag tycker ger mest resultat är att ta ett Zumba-pass! Roligaste träningssättet! Dans i allmänhet är ett bra träningssätt! Det sysslar jag med mest :)

Annars gymträning och träningspass med en kompis för att få positiv energi, och då kan man ju tävla lite snällt mot varandra också ;)2) Coop Konsum Rådhuset, Kungsholmsgatan 223) Jag skulle vilja ha den rosa om jag vann! :)

Anneli

Först och främst - lär dig tycka det är roligt! Om du måste köpa ett klippkort på gymmet för att inte känna pressen att behöva gå dit flera gånger i veckan för att det ska vara värt pengarna - gör det! Och köp fina kläder att träna i. En sunkig tshirt och strumpbyxor gör en verkligen inte motiverad. Köp något du känner dig snygg i!ICA SUPERMRKT SMYCKETORG V FRÖLUNDALila/rosa, så himla fräsigt!

jenn

Klart att jag vill prova lyckan!

Jag är ensamståend och studerar, och har hela tiden tyckt att jag inte hadde tid till att träna.

Kilona hadde satt sig runt magen och jag stressed fram och tillbaka mellan min egen skola, sonens skola, dagis och mina barns fritids aktiviteter som bla är karate, fotboll, basket och simmning….

Det kändes verkligen inte bra och en dag stannade jag helt enkelt upp och valde att se anolunda på det!

Ja ok, jag har inte tid att träna.

Antingen kan jag skära ned I de aktiviteter som mina barn går till och det kändes inte bra för mig. Så jag började att utnyttja tiden till och från de olika aktiviteter.

Jag gick och cycklade så mycket som möjligt, skaffade en steg räknare och tävlade mot mig själv I antal steg dag för dag! Det var verkligen kul, och fick verkligen igång tävlings människan I mig!

Jag gick ned flera kilo I vikt, på relativt kort tid och måste verkligen säga att jag inte känner mig lika stressed som jag gjorde tidigare!

Jag tror att motivatioene ligger I både att se resultat men ochså när jag kan känna att jag mår bättre! Det kan vara svårt att komma igång, men tänk dig om och hitta det just du tycker om att gåora, eller har tid med!

För mig har stegräknare gjort all skillnad I världen och har blivit min ständiga följeslagare! Ibland ska det inte mer till, och nu när jag kommit igång är det svårt att få stopp på mig!

Men visst kunde det vara kul, med lite fina nya träningskläder, nu när de jag har blivit allt för stora! Som fattig student, har jag inte själv råd till något så lyxigt, så jag håller tummarna och hoppas att just jag har turen med mig! Jag tycker om detet i rosa!

Mitt närmsta försäljningsställe är COOP EXTRA VÄRNHEM FÖRENINGSGATAN 72

Jessica Hellström

Konsum Enen i Sandviken ligger närmast

Jag skulle bli jätteglad för de gröna setet med hipster och top

Bästa sättet att komma igång med träningen är att ha ett mål, till exempel att ha som mål att kunna springa ett motionslopp. Då blir man taggad och peppad speciellt sen när man klarar det med glans, då är man förhoppningsvis motiverad och tycker det är roligt att röra på sig så att man fortsätter av bara farten. Träningskompis är guld att ha med sig på vägen!

Majja

Mitt närmaste försäljningsställe är Coop Forum i Vinsta och jag skulle välja det gröna setet. Mitt bästa tips för att komma igång är att planera! Välj hur många gånger i veckan du ska träna och vad, se till att hitta bra dagar och tider. Jag skaffade mig ett konto på en träningssida, skitbra då jag kan se precis vad jag gjort och inte. Börja inte för hårt. välj 2 eller 3 gånger, eller välj att ha ett av träningstillfällena som en powerwalk. Berätta för folk, det är skitbra. 1. Man får en massa positiv pepping och 2. alla vet att man ska träna, så då kanske man känner att man måste.

Linda Johansson

Mitt bästa träningstips är att hitta den rätta träningsformen som motiverar en själv att hålla igång, klassisk styrke- eller motionsträning är inte för alla. Själv tränar jag Pole dance några gånger i veckan och tycker det är ett super roligt sätt att leka sig i form och bygga styrka, vighet och teknik. Jag rekommenderar att man provar på Pole dance eftersom man bara använder sin egen kroppstyngd, med stången som redskap. Jag kan garantera att man får träningsvärk i muskler man inte ens visste fanns.. =)1 ICA KVANTUM PITEÅ (fast jag är ganska övertygad att Coop Forum i Piteå också har dem)

2 Svart, storlek S

Elina

Coop Konsum på gallerian nian i Gävle

Jag skulle vilja ha mitt set i grönt

Mitt bästa tips är att kolla på träningsbloggar, jag blir i alla fall jättesugen på att träna när jag ser hur bra resultaten kan bli.

Anna

Mitt närmaste köpställe av Pierre Roberts sportkollektion är COOP KONSUM på Avenyn i Göteborg.

Jag skulle vilja vinna den rosa sporttoppen med tillhörande sport hipstertrosor (också i rosa)

Mitt bästa träningstips är att försöka träna regelbundet och varierat. När man tränar regelbundet så blir det mer som en vana och man tränar såklart kroppen bättre om man tränar ofta än om man bara kör ett hårt pass i veckan. Om man varierar sin träning så blir det också roligare samt att det är bra att inte bara träna en sak. Ett annat jättebra tips jag har är att skriva en träningsdagbok, man behöver inte vara proffs för att ha det! Skriv upp vad du ska träna under veckan och fyll sedan i det du tränat. En GPS klocka är väldigt roligt att ha om man är ute och springer för då håller man ordning på tiden och ser också exakt hur långt man har sprungit! :) Sätt upp mål och belöna dig med något när du har nått det, kanske en ny tröja? ;)

Lova

1: Jag bor i Björkekärr

närmsta butik

ICA SUPERMARKET VALLHAMRA

VALLHAMRA TORG2:Jag brukar inte använda blått, 2012 ska bli året då jag vågade testa mycket nya saker, så jag vill ha en blå outfit! ( small )3: 1: Jag har nyligen börjat träna på life gym. Eftersom min kille och hans kompis är väldigt intresserade av träning och allt som hör till får jag mycket tips och de pushar mig när jag är redo för att ge upp. Så mitt tips, som kanske inte bara gäller för just vintertid, är att träna med en kompis, kille, syster, bror, you name it. Tillsammans blir man starkare!

Elin Svensson

1) Mitt bästa tips är att träna med en kompis som kan peppa så man orka den där sista biten, och så tävlingsmänniskan i en kommer fram, ingen vill vara den som ger sig först!2) ICA Julitahalla, Julita

Doktorsvägen 13) Det gröna setet, fräscht nu till våren!

Tilde

1) Mitt bästa tips är att försöka få rutin på träningen. Jag tror inte på snabba viktnedgångar och flera träningspass om dagen - det är inte hållbart i längden. Satsa istället på vardagsmotion och komplettera med sköna träningspass som gör dig glad!Glöm inte heller att njuta av livet och känna att en pizza, godis eller kakor, det är okej!2) ICA Kvantum Munken, Skara3) Om möjligt, svarta hipsters och en rosa top, annars blir svart jättebra :)

lisa

1. jag är ingen tjej som ägnar timtal på gym, för det är inte min grej! Istället går jag ut med barnen, springer o leker, spelar fotboll, åker till leklandet, går promenader på 1h efter dagis, tar en 20min springtur några kvällar när jag känner extra sug!2. coop nära3.svart skulle jag nog känna mig mest bekväm i, vilket är viktigt för mig!

Emelie

Mitt bästa tips är att utöva träning som man gillar och tycker är kul och använda kläder man är bekväm i.Tempo SkogsboBlå

Lina Lilja

Vardagsmotion är så himla enkelt att satsa på, och tar inte en massa tid, alla har tid med det! Så för att komma igång med träningen; Börja med att införskaffa en stegräknare och se resultatet på din vardagsmotion! Använd trappor istället för hissen, gå istället för att ta bussen och så vidare. Superenkelt! Fortsätt sedan genom att hitta en träningsform som passar just DIG. Tycker du yoga är roligare än att lyfta skrot, men satsa på yoga då! Risken är mindre att du kommer fuska!Mitt närmaste köpställe är Konsum Nian, Gävle och jag skulle vilja ha färgen korall! :)

emma

Mitt bästa tips: MUSIK MUSIK MUSIK är en sjukt bra grej! Proppa spelaren full med musik som du helt enkelt inte kan sitta still till! Då går det mycket enklare och det blir dessutom mycket roligare! Se till så de 2 sista låtarna är lugna så kan du ägna dig åt att strecha och tagga ner lite efteråt. Man blir taggad av den lite snabbare musiken och lugn och avslappnad av de sista låtarna. Det är det bästa man kan göra :)Närmaste ställe: ICA SUPERMARKET, Föreningsgatan 9Jag vill helst ha: Helt klart grönt! Har alltid önskar mej gröna träningskläder. Det känns s fräscht! :) (strl s)

Denise

Mitt bästa träningstips är att börja med att spendera mindre tid framför TV/Data/Facebook och gå ut och röra på sig en stund. 30 min räcker till att börja med. Sedan kan man öka utifrån det och då gå ut och springa och kanske köpa en gymkort. Jag har ofta svårt att hitta tiden eftersom jag både går andra året på gymnasiet plus att jag jobbar extra två gånger i veckan, så jag kör ofta ett hemmaagjort pass här hemma med vikter och så och det går lika bra det. Jag försöker träna på något sätt varje dag och sen jag började med det har jag märkt stor skillnad, jag har mer ork plus att jag är piggare i skolan och mot folk runt om. Variation är också ganska viktig för mig och jag tar gärna med mig någon ut om jag ska springa så kan man peppa varandra.Närmsta ställe är Ica Kvantum Upplands VäsbyJag vill vinna kläderna i färgen KORALL! Älskar den färgen!!

johanna

Mitt bästa träningstips är att sätta upp mål att jobba mot! Om man bestämmer sig för att springa ett lopp eller delta i en tävling längre fram så har man något att jobba mot, vilket gör det enklare att peppa sig själv att träna. Jag gjorde så förra året när jag skulle dra igång med träningen igen och nu sitter träningsberoendet där! Jag anmäler mig fortfarande till lopp för att fortsätta ha något som sporrar mig inom träningen!

Närmaste köpställe är Coop konsum på Kungsholmsgatan 22

och färgen skulle såklart vara Korall

flippa

BIRGITTAS MODE

NORRA STRANDGATAN 17ROSA

liza

1. Jag bor i Vasa, Finland och hittar inga försäljningsställen alls här, så närmaste stället är väl någongstans i Umeå.2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den blåa, som skulle matcha resten av min träningsdräkt perfekt !3. Mitt bästa träningstips är att ha ett mål att sikta in sig på och sen ha en belöning att vänta sig då målet nås, t.ex. en resa söderut med kompisarna eller liknande. Träningstips till vintern är att motionera i djup snö, som vi i Finland i alla fall har gott om, det är tungt och bra för benen.

Ayat

1. Närmsta försäljningsställe är coop extra i Arvika

2. Om jag hade vunnit så hade jag velat ha en i röd, glödens och eldens färg! :D

3. Mina bästa tips är bl.a. att först och främst ha en motivation till varför man vill träna. Man orkar och tar tag i träningen när det finns något som motiverar en. Ex gå ner i vikt, bli mer hälsosam, må och se bättre ut osv. Sedan kan man testa lite och se vad som passar en bäst, en träning som får en att längta efter nästa pass. Gruppträning, dans, boxning, gym pass, eller till att börja med utomhus motion. Raskpromenad, jogging, löpning, cykling. Med bra, snabb och energifylld musik blir det extra roligt!

Andrea

1. Mitt bästa pepptips är att fylla mp3n med låtar man blir glad, ta på sig fina kläder man trivs i, fylla vattenflaskan för att sedan ge sig ut på till exempel en powerwalk själv eller med en vän, gymmet eller en träning. Hitta en kompis som vill komma igång lika gärna som du. Jag och min pojkvän tog nya tag nu i januari tillsammans och tillbringar eftermiddagarna på gymmet där vi pushar varandra i till exempel boxning. Jobbigt och svettigt samtidigt som man delar många skratt tillsammans.Coop Extra Mariestad är det närmaste stället

Jag gillar alla färger men för min del skulle nog de gröna passa bäst eftersom det är en glad, vårig färg:)

sara

1. att bli peppad känna ändå som det bästa pepp-tipset, så ryck tag i bästa kompisen och dra ner till gymmet, mycket lättare att hitta motivationen om man har någon bredvis som peppar!

2. jag bor i hässelby, så Coop Forum i Vinsta/Vällingby

3. Det grön/rosa kändes ju fräscht till vårens trännings-pass!

Miss C

1. Snygga träningsskor! Man blir faktiskt riktigt pepp bara av att se dem (iallafall jag) och vill helt enkelt ut och använda dem! Powerwalks eller joggingtur, your choise! Det och bra musik är mitt tips!

2. HEMKÖP Påvelund

3. Svart!

Emma

1.Jag tycker det är vikigt att man belönar sig själv när man har gjort något jobbigt. Om man bestämmer att man t.ex får köpa dom där "skorna" om man kör några träningspass, så blir träningen genast lättare ;)Snygga träningskläder är också viktigt, för mig allafall.2.KONSUM BERGNÄSET LULEÅ3.ROSA

Petronella

1. Mitt bästa träningstips är att variera olika sorters träning! Själv brukar jag gymma, inte bara lyfta vikter eller använda maskin, utan gå på massor av olika pass, det är jätteskoj! Jag brukar variera mig mellan yoga, intensiv styrketräning för mage, rumpa och rygg. Jag brukar även köra Zumba som är riktigt roligt och endorfinframkallande! För några veckor sen var jag där själv, men nu idag så har jag lärt känna trevliga människor som går på samma pass. Du behöver inte alltid ha en vän med dig, det finns säkert massor av glada & trevliga personer man träffar på gymmet! Så mitt tips är att våga gå själv, OCH PROVA PÅ NYA SAKER, på så sätt hittar du vad just DU tycker om. :)2. Närmsta stället för mig är ICA Matbiten Linköping, Djurgårdsgatan 16.3. Blått

Emma Lindström

1. Mitt bästa träningstips är självklart ZUMBA! Ett otroligt roligt och enkelt sätt att träna på, man kan träna tillsammans med andra på ex. Ett gym eller hemma framför din tv. Det som gör Zumba så unikt är också att man känner knappt att det är träning.2. COOP FORUM KRISTINEHAMN3. Om jag har sådan tur och lyckas vinna, ska jag välja färgen svart, snyggt och enkelt! Dock var alla färger väldigt snygga.

j

1) COOP EXTRA ESKILSTUNA (LUNDBLADSVÄGEN 6).

2) Skippa den enkla vägen som till exempel hissen, gå upp för trappor, gå till skolan/till jobbet osv. Och om du vill göra något, tänk och tveka inte, utan lyft på arslet och gör något av dagen!

3. Röda/rosa setet :)

Malin

Vintern är ganska jobbig när det är riktigt kallt och grått ute. Man blir nästan alltid förkyld vintern (jag är förkyld nu) och då är det lätt hänt att man slackar av även efter att förkylningen har gått över. Gör INTE det!! Lägg mycket energi på att träningspeppa dig själv – belöna dig med småsaker (exempelvis att äta din favoriträtt) när det känns trögt – under dessa stunder behöver vi en morot för att orka. Mitt bästa träningstips inför vintern är att inte deppa ihop totalt och skippa träningen – och om det börjar gå åt det hållet – belöna dig för att du är ihärdig och för att du orkar!Om jag vann hade jag önskat det Gröna setet :D Närmast mig ligger Konsum Extra Oxtorget Växjö

My Lund!

jag är en tävling människa och älskar att vinna. jag och mina kompisar gjorde en tävling att under ett år skulle vi ha en tävling vem som gick ner mest i vikten och minskade kroppsligt. Jag tycker verkligen att man fick motivation eftersom man vägde sig tillsammans och mätte sig varje månad så fick man se vad de andra låg på. Och sen så är det ju mycket roligare att träna med kompisar en själv.1. Hemköp Kinna

2. Jag tar en härlig pigg färg Rosa/Röd

Hoppas jag vinner! :)

Helena

Mitt bästa träningstips nu i vintermörkret är att träna i grupp. Tränar man med en vän man känner så blir man lätt bekväm och peppar inte varandra lika mycket som i en grupp, då en ledare sätter lika mycket press på alla. Tillsätt musik med en rytm som passar aktiviteten, bara det peppar en att köra hårdare! Och glöm aldrig Varför du tränar!

COOP FORUM ENKÖPING

Det som är rosa/rött!

Junitjej

För att hinna träna, prioritera bort TV och surfande på datorn. Tänk dig också att ett dygn har 24 h, du sover 8 h, 16 h kvar. Du arbetar 8 + 2 h (restid m.m), du har 6 h kvar. Ta bort 2 h för matlagning och disk, undanplock. Du har 4 h kvar. Om du har familj, ge barnen 2 h. Då finns 2 h kvar. Nog sjutton har du tid att träna!!!! Det gäller att ändra livsstil! Låt träningen bli en del av vardagen. Testa olika träningsformer och välj den formen som du tycker är roligast!Svar på frågor:

1. ICA Servett Lerum

2. Svart!

Mathilda Stigebäck

Mitt bästa tips för att komma igång med träning är att kolla ut vilka alternativ det finns och välj sedan något du tycker verkar kul. Prova på massa olika ifall du är osäker och om något passar dig perfekt är det ju bara att sätta igång med träningen någon gång per vecka och till sist göra den till en del av vardagen!1. Coop forum Lillån

2. Ifall jag vann skulle jag vilja ha färgen svart. :)

Liza

Mitt bästa tips är att variera! Gå i rask takt en dag, dra över maskiner och lösvikter på gymmet en annan, var med på gruppträningar så som indoor-walking, spinning, dans eller liknande. Allt är roligt varje gång!

Närmst var tydligen Coop Konsum City i Kalmar.

Ifall jag vann skulle jag vilja ha den blå. :)

Linda Edemell

1. Det är ganska svårt att komma igång med träning om man inte känner sig tillräckligt motiverad. Jag skulle nog säga att, förutom att ta en daglig promenad, är att göra alla vardagssysslor till bra träning. När man städar, diskar, dammsuger, tvättar - det är ingen konst om man tänker att man gör det för välmåendet och inte bara för alla "måsten". Man kan till exempel vid de tillfällen man behöver böja sig ner sätta sig på huk istället. När man reser på sig kan man pressa sig upp igen och på så sätt träna lår- och övriga benmuskler ;) Man kan göra liknande saker för resten av kroppen också i alla sysslor man gör.

Annars funkar gruppgrejer superbra! Jag själv dansar flera kurser i veckan och samtidigt som man får bra träning så är man social och klarar sig undan höst- och vinterdepp :) Man kan definitivt dra med sig en kompis, det finns ingen som tackar nej till dans! ;)2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha grönt i så fall. Grönt är skönt och man känner sig pigg och fräsch i den färgen! Dessutom är det min favoritfärg ;)3. Mitt närmsta försäljningsställe finns på Coop Konsum Avenyn (Kungsportsavenyen 26-28) i Göteborg.

Veronica

1. Ha kul! Känn efter vad just Du tycker är roligt.

Prova dig fram. Variera träningen. Få in en rutin. BodyCombat, Löpning, Promenader, Styrka är exempel på träning som får mig på topp! Motion för mig är en känsla av välbefinnande, att få använda sin kropp, att kropp och knopp är ett.2. Grönt är skönt :-)3. COOP KONSUM HÖLLVIKEN, FALSTERBOVÄGEN 68

Mian

jag gjorde en ändring i mitt liv 2011, har hitills gått ner 13 kg och genom min viktnedgång har träningen blivit en naturlig del! det ska vara kul att träna !!min närmaste återförsäljare är ica kvantum i skövde

och jag önskar ÖNSKAR ÖNSKAR ett grönt om jag skulle vinna :)

Laura

Hej!

Jag önskar jag kunde hålla mig till ett enkelt tips för att få fler att träna och fortsätta med det men jag behöver tre som är förenade i varandra för att allt ska gå bra!Det är för det första att våga testa, våga testa så mycket som möjligt för att hitta något som passar dig själv och får just dig att må bra för träning ska vara kul både under passet men även efter! Sen vill jag också lyfta fram hur viktigt det är att göra träningen till en rutin! Jag har hört att när något upprepats ca 21 gånger så är kroppen i en rutin men glöm heller inte att varje gång du bryter rutinen så är du tillbaka på ett igen.Så testa olika saker, ha kul och gör träningen till rutin!Mitt närmaste köpställe är Konsum Extra i Katrineholm!Jag hoppas att Pierre Robets Rosa sportset kommer hålla mina små kruvor på plats, under mina träningspass!

Vanessa

1. Försök se hur träningen ger dig energi att orka med mörkret och kylan. Även om det är tungt att ta sig iväg till träningen ibland, så kom ihåg att det är DIN tid, när du får ta paus från all stress med jobb, skola, städning och disk.2. Coop konsum Kirseberg, i Malmö.3. Om jag vinner vill jag ha blått, för det matchar mitt blå hår :P

Amanda

Mitt bästa tips är att träning ska vara roligt! HA KUL! hitta den träningsform som passar dig bäst. Träning ska vara roligt och inte bara vara något man gör för att man "måste". Så njut av att röra på dig, skratta och svettas!Mitt närmsta är Coop Konsum Bygdevägen i Sollentuna och om jag vann skulle jag vilja ha den gröna. Så fin, får mig att längta till våren.

Cissi

COOP EXTRA ERIKSBERG

KOLHAMNSGATAN 7Om det haglar ute, eller du är sjuk, eller du helt enkelt känner dig helt otaggad. Stanna då hemma, sätt dig vid datorn och läs inspirerade bloggar. Mys framför TV.n med Fitness Magazine eller min egna favorit Blossom. Känn dig inte pressad att gå just idag, det finns en dag imorgon också och då kanske du känner dig mer taggad, vilket såklart kommer resultera i mer energi och bättre resultat.Skulle vilja vinna den svart/blå, jätte snygg!!

wilma

1. min närmaste butik hittar jag på COOP FORUM BORÅS ENEDALSGATAN 10 BERGSÄTER2. Jag vill vinna ett grönt i storlek small.3. Mitt tipps är att ha kul, träna inte för att träna då slarvar man och inte utför övningen korrekt. Om jag går till gymmet eller är ute och går helt själv så är det sjukt tråkigt (enligt mig). Så välj då något kul, gillar du att dansa med dina barn? Börja då i en rolig dant tillsammans med dem. Gillar du att cykla? Hitta den perfekta cykel-rundan du tar varje kväll du kommer hem från jobbet. Är det vinter gå till gymmet och boka upp dig på ett spinning pass. Lets go now, gör det du tycker är kul.

Anna E

Mitt bästa tips när motivationen till träningen tryter är att intala sig själv att träningen kommer utföras förmodligen under en tid som du ändå skulle ha slösat bort på något onödigt. Sätt på dig snygga träningskläder även mot din egna vilja. Bara du får på dig dom kommer du bli peppad!Mitt närmsta försäljningsställe var överraskande nog på COOP FORUM här i Surahammar.Jag skulle vilja ha färgen svart. Mitt självförtroende passar bra i svart! ;)

Lisa - Mamma till Alva och Noah

1. Mitt absolut bästa träningstips är att träna något du tycker är roligt annars är det värdelöst. Om det så är ett dammsugarpass genom huset med dammvippan i andra handen eller en löparrunda på 1 mil - det avgör du och bara du. Mitt bästa tips är Zumba - 20 minuter om dagen och det är jätteroligt! Man ska också tänka att träning får kroppen att må bra, vi sover bättre och presterar bättre, sen att vi får muskler eller går ner i vikt på köpet - det är bara ett plus.2. COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 5

COOP KONSUM S STENBOCKSGATAN

S STENBOCKSG 1273. Jag skulle vilja ha det gröna setet faktiskt - riktigt vårigt/somrigt! :)Nu håller jag tummarna!

KRAM!Psst.. något värt att nämna - jag tränade Zumba i 10 veckor och gick ner 10 kg. 20 min om dagen är perfekt då man som jag har små barn och lite tid över för annat :) kämpa på alla!

Ellen L

Mitt tips för att komma igång med träningen är att bara bestämma sig, hitta motivation och köra! De flesta gymmen har mycket att ge, många roliga dans/träningsklasser som zumba, Sh'bam, Samba m.m. Kolla vad ditt närmaste gym har att erbjuda och gå ihop några kompisar så får du en anledning till att träna. Du får också igång träningen vilket gör att du kanske vill träna mer och prova andra saker.Mitt försäljningsställe är ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA, ODENGATAN 3Om jag vann skulle jag vilja ha det gröna settet i M.Sköt om dig! <3

Therese

Motivation för mig är att det går bra för att man älskar sig själv hur mna än ser ut och att man ska kämpa för sina mål..Om jag vinner önskar jag mig det blå setet.Närmaste Pierre Robert kollektion är i coop konsum i Sölvesborg.

Elna

ICA Vikingen Bjärred

Jag skulle verkligen vilja ha ett set i färgen korall (typ rosa) i storleken SMitt tips för att komma igång med träningen är:

1 Sätt ut tydliga "minimål" (nivåer som du uppnår hyfsat enkelt)

2 Skaffa snygga träningskläder!

3 Testa olika saker (Du måste hitta något du tycker är ROLIGT, då kan du släppa loss för att du vill - inte för att du måste!)

4 Ett annat bra tips är att skaffa en träningskompis, då kan ni peppa varandra!

Erika

Hej Sandra. Jag försöker maxa mina chanser att vinna och är med i din tävling också ;)Träningstips: Ta det lugnt i början och börja med en liten runda om du är otränad. Lägg sen på tid/sträcka successivt. Jag var ute första gången i söndags och sprang ca 3km och det är jag supernöjd med eftersom jag är otränad :)Mitt närmsta ställe är Coop extra Oxtorget i VäxjöJag skulle vilja ha färgen rosa i storlek MKram på dig!

Linda

Mina tips är för att komma igång att att du gör något du trivs med, jag tänker börja med att simma nästa vecka. Det är skonsamt för kroppen, man kan variera träningslängden som man vill och man kan ta sig en varm och go bastu efteråt ;-) Sätt upp mål som passar dig, ät sunt, men unna dig något extra :-)

Mitt närmaste försäljningsställe: COOP Forum i Borås

Och jag skulle blir superglad av att vinna det gröna settet - grönt gör mig så vårligt glad!!

Samira

Hej! Åh vilket härligt pris att vinna. Just what I need :-D1. Mitt bästa tips är att ibland när jag känner att jag inte har lust att träna som att springa på ett löpband som jag har hemma eller köra hårt med boxningssäcken jag har hemma tänker jag att Ok om inte jag ska köra det kan jag åtminstone köra danspass, (inbillar mig att det inte är träning, har bara kul vilket det egentligen är) så jag dansar antingen magdans eller dancehall/reggaeton framför spegeln i huset ända tills svett rinner från mig vilket brukar vara efter ca 45-50 minuter. Då har jag kompromissat men ändå rört på mig!! Alltså, orkar du inte med en träningsform, "gå ner ett steg" och kör ett annat passs som verkar "mildare" men som egentligen får dig att svettas lika mycket :-)2. Hemköp Rissne Sundbyberg.3. SvartKramar! :-)

matilda

1. Inga kompromisser! Även om du är jättetrött efter en skol- arbetsdag är det bara att ge sig iväg. Det känns bättre efteråt. Försök även att ge dig iväg direkt efter jobbet/skolan. Hinner man hem till soffan innan är det kört.2. Coop Konsum i Askersund.3. Grönt är fint!

Malin

Mitt bästa tips för att peppa inför träning och motion nu i vintertid är att se sitt mål. Vill jag ha de 5 extra kilona till sommaren, eller vill t.ex. jag vara trött hela tiden? Få med någon kompis som kan peppa dig och hålla igång dig när du vill ge upp, och trots att de första veckorna är svåra, ge inte upp! För tillslut blir det en vana och en rutin att gå och träna och t.ex. ta trapporna istället för hissen, promenera och se till att få lite frisk luft istället för att ta bilen till affären/jobbet/skolan? De minsta detaljerna kan göra stor skillnad! Ta en shoppingtur endast för träningskläder, den perioden är jag inne i just nu då jag bara vill uppdatera min träningsgarderob, för finns det någon bättre känsla än att VILJA gå och träna bara för att man ska kunna använda de där nya skorna, eller de nya linnet?

Jag är en gruppträningstjej, så ett annat tips som absolut funkar på mig är att gå på pass, där kan man liksom inte ge upp utan man blir hela tiden peppad, kanske är det någon som är lite bättre än dig, då får du genast ett mål att sträva efter, eller är det kanske någon snygg kille där? Det är såna småsaker som kan få en att kämpa extra hårt! Den roligaste träningsformen enligt mig är dans! På många gym finns Zumba, Bodyjam eller Sh'bam, det är super roligt, och man är så inne i det att man inte hinner tänka på hur många kalorier man faktiskt förbränner! Vill du få in lite styrka i din träning är 30 minuter Core perfekt, ett kort pass där du får in de viktigaste inom styrka, rygg,mage och balans! Vill du öka din kondition är BodyAttack riktigt bra! Ett mycket roligare sätt att få bättre kondition än att gå ut och springa ensam!2. Ica Supermarket Spara, Uddevalla

3. Det rosa skulle vara en perfekt färgklick!

Fanny

Mitt bästa tips är att skriva in det i kalendern. Sitt ner på söndagen och planera hela veckan med träningar och gärna också mat! Det är svårare att "skolka" då.Bor på Åland så det närmaste borde kanske bli COOP NÄRA på Timotejgatan 3 i Norrtälje.Grönt är snyggaste färgen!

Julia-Desirée

Min närmaste Pierre Robert-återförsäljare är Coop Forum i Visby.

Mitt bästa tips för att komma igång, är att verkligen tänka över hur man vill se på sig själv som människa. Vill man se en soffliggande, chipsätande slöfock eller vill man se en person full av energi, hälsosam och med rosiga kinder? Sen måste man testa sig fram, hitta en träningsform som passar en själv, oavsett om det är bergsklättring, eller golf.Jag skulle vilja ha det gröna setet. Himla fint!

Matilda

Min närmsta återförsäljare är Engströms Livs i Nockeby, Bromma! oooch om jag vinner så önskar jag mig det rosa setet :) Mitt bästa tips är att investera i träningen! Spara ihop till ett träningskort eller ett par grymma löparskor. Det är någonting med att ha spenderat pengar på någonting, då känns det verkligen som att man måste make up for it. Det funkar, tro mig!

Sara

Min närmsta återförsäljare är Coop Konsum City i Kalmar.

Mitt bästa träningstips är att träna hemma. Jag har själv investerat i en crosstrainer från blocket. Med den hemma i vardagsrummet kan jag träna när på dygnet jag vill. Det enda jag behöver göra är att knyta på mig ett par träningsskor. Jag behöver inte göra mig iordning på morgonen och jag behöver inte känna ångest om jag inte orkar köra ett långt pass. Hemma kan jag köra fem minuter eller en timme om jag vill.

Det är verkligen en värd investering. Och är man osäker om träningsformen passar - köp en begagnad maskin på blocket och testa!

Sara

Jag glömde att tillägga att Om jag vinner skulle jag vilja ha det korallfärgade träningssetet!

frida

1. Skriv upp i kalendern i början av veckan vilka dagar du tänker träna, på det sättet blir det svårare att komma undan än om du bara säger att jag ska nog träna någon gång... Kanske.

2. Coop extra i Ystad

3. Rosa :)

Elise

Mina bästa tips: 1. snygga träningskläder(mkt roligare då)! 2. innan du börjar jogga/springa, bestäm hur länge och vad ditt mål är. 3. Träna där många andra tränar, man får med motivation av att se andra träna!

Min närsta butik är på liljegatan1 i Uppsala

skulle vilja ha färgen svart!

Anna

ge dig fan på att du klarar de! ha tydliga mål, kanske korta mål som att ta mig fram till den stolpen, eller de huset eller helt enkelt till skolan! korta mål så du känner framsteg!!SKOHUSET I LERUM AB

443 39, LERUMom jag skulle vinna hade jag velat ha blå!

Therese Persson

1, Sätta upp mål och göra träningen rolig och uppmuntra sig själv.

2,COOP NÄRA VÄXJÖ

KRISTINA NILSSON VÄG 5

3, Jag skulle vilja ha de rosa. Färg och snygga träningskläder gör träningen alltid roligare.

Emma

1.Det gäller bara att kämpa sig ur soffan och till gymmet, det tog tid men en dag bestämde jag mig att nu ska jag prova på en månad på gymmet, så jag köpte ett gymkort och efter första dagen var jag fast. Jag går i skolan och har mycket plugg men jag väljer att gå upp 1 timma innan skolan börjar och köra ett springpass t.ex, ta en go dusch efter för att sedan fortsätta dagen. Jag valde att göra så då jag vet att jag oftast blir trött på eftermiddagen, och detta har jag fortsatt med, jag har en jätte motivation och ännu mer vilja fick jag när jag började se resultat. Sedan om man är pigg någon eftermiddag kan man ta sig till gymmet och köra något roligt pass så som zumba t.ex. Men allt handlar egentligen om att få orken till att pallra sig dit den där första gången, och när man väl gjort det är man fast. Jag blev det i alla fall.2.Mitt närmsta försäljningsställe är KONSUM SKOGSLYCKAN, 451 60 UDDEVALLA3.Om jag vinner vill jag ha ett rosa underklädesset.

Agnes

1. För att jag ska hitta orken att ta tag i träningen så brukar jag utmana en vän, man tävlar om vem som har mest fit kropp om en månad. Jag är tävlingsinriktad och att ha en sån tävling får ofta igång mig och när den månaden är slut så har man kommit in i träningen och fortsätter då utan att ha en tävling. Motion för mig är att röra på sig tillräckligt mycket att man får upp ett flås och att man svettas rejält.2. Ica Kvantum, Nynäshamn3. Rosa

Mejva

Det enda som egentligen fungerar för mig är att leta reda på en kompis som också vill bli fit (så himla tråkigt att träna ensam och man har också en person som pushar en att fortsätta) och att köpa ett gymkort, jag som är otroligt snål med pengarna vill verkligen se till att det jag köper bli väl utnyttjat. Så det ger mig lite extra motivation att ta mig till gymmet.Konsum extra (Örnsköldsvik) bara några hundra meter ifrån mig :)Om jag vann skulle jag vilja ha de rosa, har redan sportbh i svart och det skulle vara jättehärligt med lite färglatt att piffa upp träningsoutfit:en med! :D

Beatrice

Nu när jag är student så har jag inte råd med gymkort men fick ett träningsband i julklapp så kämpar med det minst 30 min varje dag för att komma i form. Behöver mera motivation ibland och nya kläder som ökar själv kännslan är något jag gärna vill ha för att känna mig snygg även när man är svettig!1. COOP KONSUM

CENTRALGATAN 11 Nynäshamn

2. Röd/Rosa sett tyckte jag var finast!

Madeleine

1. Mitt bästa tips är att börja med vardagsmotionen där du tar trapporna istället för hissen, går istället för att ta tunnelbanan mm. När du sedan ska välja träningsform är det viktigt att du hittar något som du gillar. Gillar man inte det man gör och gör det bara för att så kommer man med stor sannolikhet att sluta ganska snabbt. För mig passar lagsport bäst, jag kan inte hålla motivationen uppe genom att gå själv till gymmet. Men genom att komma till en fotbollsträning så får jag både den sociala biten och motivation för att göra bra ifrån mig :)

2. COOP KONSUM - HORNSGATAN 102

3. Jag hade velat ha den gröna om jag vann!

Banzis

Under julen har man troligen lagt på sig ett par extra kilon och vill trotts de kunna unna sig en choklad kaka då och då. Därför bör DU skaffa dig ett aktivt liv med långa promenader eller varför inte unna dig ett gymkort eller skaka rumpan ordentligt till musik ett par timmar. Träning kräver tid och vila mellan varven men vem som helst kan göra det. Det är i alla fall min motivation, att kunna äta vad jag vill utan att få dåligt samvete!

Om jag skulle vinna skulle jag välja de blåa träningskläderna. Blå är min favoritfärg och tycker därför det skulle passa med blåa träningskläder att visa sig i för att framhäva lite mer ”personlighet” ’även under träning! ;)

Mitt närmaste ställe är ICA Ingelsta (ca, tio minuter ifrån mig)!

Isabelle

Min närmaste återförsäljare är på coop extra Bulltofta (Malmö), jag skulle blir jätteglad om jag vann det marinblåa setet! :) Nu det viktigaste (enligt mig) träning... Mitt absolut bästa tips för att komma igång med träningen är genom att sätta upp tydliga och realistiska mål. Om du vet vad du vill ha ut av din träning så är det lättare att börja och fortsätta med träna. Jag tränar för att bli bättre och för att jag gillar utmaningar! Jag tränar för att bli större och starkare, för att det är ett sätt att för mig att slappna av på!:)

evamar

Mitt bästa tips är att skaffa en bra träningskompis så man peppar varandra när det går trögt.1)Jag vill vara anonym på internet och vill alltså inte avslöja var jag bor - men kan tala om att det finns två försäljningsställen inom tre kilometer från mig. :)

2) Det korallfärgade vore nog snyggast på mig. :)

Felicia Säfsten

Mitt bästa träningstips är att skaffa sig en träningskompis. för det är ovärderligt med någon som kan peppa en och få en att faktiskt träna även på dne gråaste av måndagar :)och så mottot att den enda form av träning man inte ångrar är den som blir av! För mig är motion även en slags livs försäkring för ett rikt och långt liv!

Mitt närmsta försäljningsställe är Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2

Och jag skulle allra helst vilja ha ett grönt set, förstås!

Chicmommy - mamma till Ajdin och bebis i magen

1. Jag har köpt en klänning som jag länge spanat in och velat ha men inte tyckt passar mig fint eftersom magen är stor (nu är jag gravid men innan hade jag lite överflödig fett runt magen och midjan) och nu har jag bestämt att jag med hjälp av träning ska komma in i plagget och det ska sitta perfekt till sommaren. Tycker faktiskt att det har funkat bra för mig för jag har börjat träna regelbundet :)

2. Coop Konsum Saluhallen (Norrköping)

3. Rosa är min färg så jag hade valt rosa :)Nu håller jag tummar och tår och hoppas på vinst :)

Emma Pettersson

Domus Gällivare storgatan 15

Grönt skulle jag valt.

Bästa tipset är att ha ett mål med träningen. Tränade som en tok när jag skulle springa tjejmilen förra året och till slut kände jag att jag var tvungen att träna för att kunna koncentrera mig i skolan och hemma. Det funkar verkligen!

Beps

1. MUSIK,FINA&BEKVÄMA TRÄNINGSKLÄDER + NICE TRÄNINGSVÄSKA & VATTENFLASKA!Personligen så tycker jag det är såå tråkigt att gå till ett gym, det käns så fängelseaktigt ut, alla gör sin egen grej liksom. Jag föredrar gruppträning, jag går t.ex i boxning, bara man tar sig till träningen så sköter tränaren resten liksom, det finns inget "Oj jag orkar inte mer, jag går o duschar nu.." (vilket händer mig ofta på gymmet!) Så nej där är det bara o köra på i samma takt som alla andra annarsh får man straff armävningar/situps, haha! Älskar boxningen, har världens bästa tränare, motivation finner jag inte i gymmen, tyvärr... endast på träningen för där har man kul samtidigt som man dödar sig själv med allmöjlig träning, både fysiskt & psykiskt. Och som vi alla vet, har man kul går tiden snabbare. Men när man går på bandet på gymmet är det enda man ser tiden ticka! Och den går sååå jäkla långsamt!Sen har jag även börjat träna lite rumpa och lår och mage hemma, då & då. Men har inga fasta tider än, men ska nog lägga upp ett tränings schema också.En annan rekomandation är ZUMBA! Köpte skivorna från tv-shop, så jäkla kul! Man lär sig hela tiden något nytt och man blir tio ggr svettigare än på gymmet! Det rekomenderas starkt!Men det största tipset (om man inte går i någon sport där man har tränare eller personligtränare på gymmet då..) är att lägga upp ett vecko schema på både tränings rutiner och mat rutiner!!2. COOP KONSUM GÖTEBORG, MUNKEBÄCKSTORGET 13. Grön!

Emelie Johansson

1. Att använda sig av en stegräknare peppar verkligen till att se till att du får din dagliga dos av steg. Har du som mål att ta 10000 steg / dag blir det till en kick att få till dem. Du blir mindre bekväm i vardagen då du t.ex. tar trapp instället för hiss, trampa på stället när du borstar tänderna. Sitt inte stilla i väntan på bussen utan stå upp och rör dig lite fram och tillbaka. Tycker iallafall att det gör mig så mkt mer medveten till att jag rör på mig.2. Coop forum, Jönköping3. Rosa skulle jag välja

Frida Måhl

Mitt bästa tips är att prova olika typer av träning/sporter tills man hittar någon som man tycker är rolig och längtar efter. Även om det börjar med "bara" en träning i veckan så blir man kanske sugen att börja gymma/springa för att förbättra sina resultat på de "riktiga" träningarna :) Själv har jag precis börjat med thaiboxning och tycker det är helt underbart :) Därav att jag skulle uppskatta träningskläderna också :) har en bara en uppsättning och tränar 3-4 dagar i veckan :/ Så det blir handtvätt(träningskläder brukar ju vara så dyrt om de ska hålla) och det är svårt som student :/ Förlåt att jag kom ifrån ämnet! haha..

De närmaste stället jag kan köpa kläderna är Coop forum i visby och jag skulle nog uppskatta det svarta mest :D Men alla är fina så om jag skulle vinna så skulle det inte spela så stor roll :)

Anna

1. Det absolut bästa sättet att finna motivation på är att köpa nya fina träningskläder samt titta på program som biggest loser, sedan ska man även föra dagbok över vad man äter och hur mycket man tränar, detta gör att man skäms över att skriva ner allt onyttigt man ätit och lyckas på så vis stå över (i alla fall några) onyttigheter. Sedan tycker jag att man ska prova på nya saker, att träna behöver inte innebära vanligt gymmande, vanligt pass eller en ''tråkig'' springtur, det kan vara att köra lite badminton, bada, klättring, prova på olika kampsporter eller självförsvar vad som helst där kroppen rör i alla fall lite på sig, det behöver inte vara tråkigt. Jag får in min träning i vardagen genom att tänka att genom precis allt jag gör får jag ''gratismotion'' det vill säga när jag går till och från bussen osv, tränar även styrka framför tv'n och får röra på mig genom skolan.2. ICA supermarket Skärblacka.3. Blått skulle vara alldeles fantastiskt fint!

Jessica

Vad motion är för mig?

Förut så var min motivation mest för att gå ned i vikt, för mestadels av mina vänner är rätt smala och tycker att de väger för mycket. Därför skämdes jag ibland om vi skulle byta om i omklädningsrummet inför en gymnastik lektion eller osv, och kände då behovet till att gå ned i vikt. Men nu gör jag inte det längre, motivation är inte likadan som förut. Jag har då insett att träning är någonting som man gör för att man SJÄLV ska må bra av det och att man inte gör det för någon annan. Så nu tränar jag regelbundet, 4 ggr i veckan med en kompis och det är super kul! Så motion för mig är något som gör så att jag mår bra och blir glad av. :)Närmaste för mig skulle vara Coop Extra VästeråsSvart skulle vara fint :)

Nataly Wakt

Träningstips!

Planera in träningen i kalendern. Kolla schemat och planera in en tid när du ska träna så du har det i kalendern vilka tider och dagar du ska träna, vad du ska träna.Skriv gärna ner resultaten i en "träningsdagbok/anteckningsbok" så du ser vad du tränat och hur det gick så kan du snabbt se resultaten eller om något inte går som planerat.ICA Esplanaden (enda i sundsvall)Röd, Tack!:)

Rebecca Nilsson

1. Bero på personen. Om man gillar att vara ensam ska man hitta en sport som man gillar/älskar, vilket ger en motion och om du ladda din ipod med din bästa musik. Annars tycker jag man kan träna med en kompis eller i en grupp, vilket gör det roligare. Sätter man även upp olika mål så bli det även lättare att få igång träningen. Är du ex, ute och springer kan du sätta upp målet att vid det där trädet (bara för att du inte ska stanna eller gå hem)är värdlens sötaste katt och när du kommit dit springer den sin väg till nästa mål osv. Hoppas du förstår mitt tankesätt.2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 23. blått

Li

Mitt absolut bästa tips är att hitta något man tycker är kul och trivs med. Jag har själv varit den som provat det mesta innan jag hittade till boxning som jag föll pladask för! Att våga prova olika saker och hitta det man tycker är riktigt kul, gör det även lättare att ta sig till träningen! Att även lyssna på favoritmusiken medan man tränar är guldvärt och gör träningen lättare!

Motion för mig är att röra på sig och må bra av det! Att förbättra sin hälsa så att man kan vara nöjd med sig själv.2. ICA SUPERMARKET GILLBERGA3. grön

Li

Mitt absolut bästa tips är att hitta något man tycker är kul och trivs med. Jag har själv varit den som provat det mesta innan jag hittade till boxning som jag föll pladask för! Att våga prova olika saker och hitta det man tycker är riktigt kul, gör det även lättare att ta sig till träningen! Att även lyssna på favoritmusiken medan man tränar är guldvärt och gör träningen lättare!

Motion för mig är att röra på sig och må bra av det! Att förbättra sin hälsa så att man kan vara nöjd med sig själv.2. ICA SUPERMARKET GILLBERGA3. grön

Gabriella Sporrefält

Den bästa träningen e den som blir gjord, ALLT e bättre än inget!

Den bästa tiden før träning e den tiden som den blir gjord!

Den bästa dieten e den du klarar av att hålla under tid.For träning och kost dagbok, då kan du følja din utveckling steg før steg. Det är en motivation när du ser att du helt pløtsligt økat 10kg i bänkräss och du kommer automatiskt att äta mycket nyttigare.Varje vecka har 168 timmar, träna 1h 5 dagar i veckan det är 5h i veckan och du har fortfarande 163h øver till att gøra annat. Är tiden fortfarande ett problem så kom ihåg att lite är bättre än inget.Køp nya tränings kläder.COOP KONSUM KÄRINGBERGETDu får øveraska mig med färg :)

Lina

Jag fick i julklapp massa nya snygga träningskläder som gjorde att jag blev riktigt peppad på att börja träna. Sen för att hålla igång träningen tycker jag det viktigaste är att äta bra i samband med träningen, så blir det mycket roligare! Men såklart också acceptera att det är okej att äta en muffins lite då och då!Jag hittar dem på ICA supermarket Mariehem i UmeåSkulle vilja vinna i färgen korall!

Malin Westman

Jag kör på crosstrainern och en massa bra musik, då kan man köra hur länge som helst :) Jag kör oftast på morgonen så att jag hinner med annat under dagen :)Närmaste återförsäljaren är coop/prix ljusdalOm jag vinner ett set så vill jag ha ett korall ^^ super fint!

Anna

JAG TYCKER BEST OM ATT HOPPA REP- MEDAN MUSIKEN KÖR JAG TAPPAR KALORIER, BYTER TEMPOT PÅ MITT EGEN SÄTT, OCH MITT HJÄRTAN HAR SÅ STOR NYTTA AV! REGGULAR TRÄNINGEN HJÄLPER ATT FÖRBÄTTRA HJÄRTANS RYTM OM 25 %!!!oM MAN BARA GÖR DET SNABBT! MAN SVETTAS DIREKT OCH DAGEN EFTER KÄNNER SIG HELT NYTT OCH LÄTTARE.

DEN BÄSTA JAG HAR PROVAT!VI HORNSTULLLÅNGHOLMSGATAN 23SVART/ROSA STORLEK Sfrida

1. Det viktigaste med att träna är att tycka det är roligt så mitt tips är hitta sin grej det är det viktigaste.All träning är bra träning!

2.Coop Konsum, Frösön

3: Grön

:)

Sara

1. City Gross Stormg. 14, 302 63 HALMSTAD.2. Se till att ha träningskläder som passar klimat och väder, men framför allt rätt skorBörja försiktigt och hitta träningsformer som känns inspirerande och roliga Sätt upp ett mål. Vad vill du få ut av din träning? Gå ner i vikt, förbättra din kondition eller kanske öka ditt välbefinnande? Skriv gärna ner dessa mål och sätt upp dem så att du ser dem varje dag.Boka in dina träningspass. På så sätt blir träningen alltid gjord och skjuts inte på framtiden. Motivationen kommer med resultatet! Följ ditt tränings- och kostprogram till punkt och pricka så kommer både ditt resultat och motivationen att förbättras och öka....3. Skulle helst vilja ha ett svart set :)

Viktoria - Hallon

Mitt bästa tips är att bestämma sig för att man klarar det och gärna be andra om hjälp om man har svårt att klara det själv. Andra kan vara bra på att sporra!

Om jag vann skulle jag vilja ha grön!

Min närmaste återförsäljare är Ica Supermarket Spara i Uddevalla.

Lisa

Motion för mig ska vara kul! Jag tycker gym är skittråkigt, jag har köpt gymkort men det slutar med att jag bara går 1-2 gånger...

Nu har jag istället börjat rida och det är verkligen höjdpunkten i veckan! Och det peppar mig faktiskt också att motionera mer under resten av veckan, tex konditionsträning så jag orkar rida ännu mer =)Jag skulle vilja vinna ett rött set.Närmaste återförsäljare är Ica supermarket teg.

Lisa

Det bästa träningstipset jag har är att man har en kompis som man tränar tillsammans med OCH att man hittar en träningsform som man VERKLIGEN gillar!Närmaste köpstället är Coop Näratuvan.Och jag älskar deras korallfärg!

Liv

Att ta ett steg i taget, ladda med peppande musik, klä på sig motiverande snygga kläder, sätta upp hälsosamma glada träningsbilder och dela glädjen med någon!(syskon,vänner,mamma,pappa,klasskamrater) :) Det finns nästan inget bättre än att träna i alla olika former, jag älskar det!coop Konsum, Laholmdet gröna, såklart! :)får mig att påminnas om våren

Madde

1. Tänk efter på hur skönt det kommas kännas EFTER träningen!2. Fanns ingen träff alls på Bollnäs, så närmaste blir i Gävle och där fanns det hela tre stycken!

KONSUM EKENGÄVLE

LASARETTSVÄGEN 10KONSUM NIANGÄVLE

DROTTNINGATAN 9SOHLBERGS LIVSMEDEL GÄVLE

NORRA KUNGSGATAN 233. Rosa!!

Sara

1. Mitt bästa tränings tips är att man aldrig ska ge upp, fast det är jobbigt så kan man inte ge upp på sig själv, man måste kunna peppa sig själv oså vidare :)

2. Turingegatan 32, Södertälje

3. GAAAH vad svårt vill ha alla färger ju, haha, näää men jag väljer väl röd då :)

Elin Blomdahl

Det kan vara lite segt att komma igång nu på vintern när det är kallt men mitt tips är att åka ut till skogen en solig dag och springa. Det är inte bara fint ute i naturen vid denna tiden på året, man får även extra träning när det är terräng.Min närmaste återförsäljare finns på Ica Kvantum i Skövde.Om jag skulle vinna hade jag velat ja ett grönt set!

en blogg om 5 systrar

1. Närmaste är COOP KONSUM NORRBYVÄGEN

NORRBYVÄGEN 11. Fagersta.

2. Åh, korall färgen va finast!

3. Att man ska tänka positivt om träningen, vara glad, gå ut på promenader och såklart så tycker jag att man kan unna sig med något gott om man har tränat mycket under veckan!:-)

/Elin

ebacckstrom@hotmail.com

LARA JOHANSSON - photos&texts

Mitt bästa komma-igång-med-träningen-tips är att man tänker positivt när det gäller träningen. Att det inte är ett måste, inget "tråkigt" jobb eller skola, utan en rolig aktivitet att göra på sin "fritid". Man ska även komma på vad man vill ska "ske" tack vare träningen och därför vilken typ av träning man vill ha. För om man hamnar på fel typ utav träning från början, som absolut inte passar en, då blir man rätt så osugen på att fortsätta träna och slutar träna. Hitta rätt träning, men även hitta en rolig polare att träna ihop med! För då kan ni två påminna varandra om när det är träning och man har roligare på träningspassen.- Närmsta ställe där man kan hitta dem är Coop Nära i Norrtälje för mig.

- Ifall jag vann så skulle jag vilja ha färgen grön!

Malin

Vilken underbar tävling! :)1. Närmsta är Coop Konsum Avenyn

Kungsportsavenyn 26-282. Hade önskat att få vinna de fina

rosa setet,hade varit en sån färgklick! :)3. Mitt bästa träningstips är att

promenera i rask takt med härligt

peppande musik i lurarna,så blir

man peppad oavsett vad de är för väder.

Göra hemmaträning som armhävningar

och situps några gånger i veckan. :)anna

mitt närmsta ställe är consum enen i sandviken. och ajg skulle vilja vinna ett svart set. mitt bästa tips är att man ska träna med någon man verkligen har roligt med och sätta upp mål för sig själv som man ska nå inom en viss tid så att man vill:)

Amanda Stenman

1. Jag bor i Finland, men om jag tar sjövägen så blir det nog Konsum i holmsund :D2. Då blir det nög grön, min favvofärg ;D3. Mitt bästa tips är att bli med på en träningssida, t.ex. funbeat.se! Det är jättekul att se allt man tränat och titta tillbaka i kalendern och känna sig stolt! :D

Linda

1. Har gått ihop med ett par tjejer som peppar varandra till promenader och styrketräning några morgnar i veckan

2. korallfärgat

3. Ica Eklöws Derome

Steph

För mig som länge lidit av ätstörningar handlar träning och hälsa om att komma överens och arbeta med istället för emot kroppen. Jag har insett att jag bara har en kropp och att den ska vårdas ömt.

Att sätta kortsiktiga och långsiktiga mål är viktigt, men det allra viktigaste är att ha kul och variera träningen. Själv blandar jag kondition och styrka med dans och har sällan mått så bra.Närmaste återförsäljaren av PR är Coop konsum kvarnberget, på vägen till och från gymmet.Det rosa setet, helt klart! Bekväma och snygga underkläder när man tränar är viktigt. ;)

alexandraeriksson [fotoblogg]

Mitt tips är att hitta en träningsform som passar en själv bäst, då förvandlar man träningen till något roligt man vill göra istället för att man "borde" eller "måste". Om man kan anpassa sig själv till vad man själv tycker om och orkar så blir det roligare, samt att man tävlar mot sig själv vilket gör att man vill träna mer då man även ser resultat.Jag brukar se det som en utmaning, då jag pushar mig själv. Jag vet att min enda svaghet är jag själv men jag är även den starkaste personen som påverkar mig - så när jag tränar försöker jag få min starka sida att dominera vilket gör att jag vill fortsätta!1. Hemköp, Nyköping City - Bagregatan 46.

2. Jag vill ha den gröna! :)

Jennifer

Vilken bra idé!1. Det gäller att hitta variationen i träningen, det är A & O. Ett hopprep kan lyfta ett träningspass till nya höjder på ett kick! Det handlar om att variera för att bibehålla den lust som finns inom träningen, även om mörkret faller på. och självklart, fartfylld musik ska alltid inkluderas! (:2. Ica Tallen, Vilhelmina

Volgsjövägen 36

91232, VILHELMINA3. Om jag har turen att vinna, skulle jag mer än gärna välja den turkosa - en färgklick i träningen skulle sätta sprätt på träningen lite extra!Mycker inspirerande blogg förövrigt!Med Vänliga Hälsningar

Jennifer

Agnes

1. Att bara göra det. Hitta något du tycker är roligt och känner att det är alldeles lagom jobbigt för dig. Är det FÖR jobbigt, så är det lätt att man känner "nej, jag orkar inte så jobbigt idag" och skiter i det istället för att göra bara något litet.

2. Här: http://www.pierrerobert.se/Foersaeljningsstaellen Ica Kvantum Vänersborg

3. Svårt, men den gröna. Skitsnygg!

Jennifer Qvick

1) Mitt främsta tips att komma igång med träningen, oavsett vilken typ, är SMÅ MÅL! Tvärtom vad många förespråkar (allt-eller-inget-människor) tror jag att all hållbar förändring måste börja med små steg. Att cykla för att handla helgbullar istället för att ta bilen, att ta trapporna istället för hissen, osv är bra exempel på viktig vardagsmotion som man inte bör förringa om man är en bekväm person som ska börja röra sig mer. Har man en förkärlek för tex dans är ett steg att gå på EN danslektion/-pass i veckan, eller dra igång en Zumba-DVD hemma EN gång de första veckorna. Att göra ett kontrakt med sig själv gör saken lite mer betydelsefull och "på riktigt". Målet blir tydligt (vecka ett ska jag promenera 30 minuter 2 dagar) och belöningen bör vara bestämd. Hälsa, kondition och t ex viktminskning är det mest positiva men ibland (speciellt i början) får man sätta andra belöningar som t ex ett fint träningsset (som Pierre Roberts som lottad ut!) då man klarat veckans mål! Ett perfekt sätt att uppmuntra och sporra sig själv att fortsätta! Stäm av efter kort tid, Max 2 veckor, och sätt nytt mål! "Nästa två veckor ska jag..."...dansa 2 ggr per vecka, t ex.Det viktiga med att komma igång är att det ska vara kul, kännas som det är värt det och ge snabb utdelning. Motion ska löna sig, helt enkelt! Och för att bestå behöver man ändra sitt beteende, sakta men säkert, i rätt riktning. SMÅ MÅL - hållbar förändring! :)2) Coop Extra, Kävlinge3) Färg kvittar; dottern är en färgstark person som hade uppskattat vilket som! (Måste jag välja så tar jag mörkblå.)

Carolin

Närmsta försäljningsställe är Coop forum Linköping och om jag vann skulle jag välja ett korallfärgat set :)Ärligt talat är nog det bästa tipset att komma igång med träningen att göra träningen till en rutin, att få bort tänket kring det. Det funkar i alla fall för mig som nyligen börjat styrketräna på gym. Om jag inte har en planering för när jag ska träna blir det så att jag velar och till slut övertalar mig själv om att jag inte orkar. Bestämmer jag däremot några dagar i förväg går det per automatik!

Mallan

1. Mitt bästa tips till er är att boka in passen i almanackan, DÅ måste du träna för det är svårare att stryka något ur almanackan än att bara strunta i något man inte ens bokat upp sig på. Tävla med en vän för då har du ett mål!2. Närmaste ställe finns på ICA LYAN MÖLNDAL. FÅGELBERGSGATAN 23. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag bli lycklig om jag fick träningsoutfiten i blått! :)Ha det grymt!

Lina Johansson

Håller tummar & tår på att jag få stå som lycklig vinnare :)Ha det bäst i världen nu.

Emelie

1. Jag tränar och motionerar bara för att bygga upp muskler så jag inte bryter mins ben så enkelt då jag redan brutit mig ett ex antal gånger, men även tränar jag för det är kul och för att jag inte ska sitta och glo hela dagarna!

2. Coop forum, lyckeby

3. Blå är ju min favorit färg, så det blir nog den! :) <3

Alexa

Mitt bästa tips är att sätta små mål, (finns tio minuters-videos på youtube som är jättebra träning!) och alltid välja det nyttigare alternativet (för det finns alltid ett, oavsett vad det handlar om), tex fruktsallad istället för godis osv, sådant gör stor nytta i längden!Min närmsta återförsäljare är Ica Supermarket Oden, Trollhättan :)Jag skulle vilja ha ett rosa set, om jag vinner! :D

Hanna

Bästa träningstipset är att naturligt fläta in träningen i din vardag. Föreslå att du & dina vänner går en promenad innan ni fikar, parkera långt bort så du måste gå lite längre osv. Samt variera! Gör det du känner för, är det att promenera så gör du det, en annan dag kanske du simmar osv. Det ska vara roligt att träna ! :))Närmaste stället för mig är: Ica kvantum, gustavsbergÖnskar få det blå om jag vinner :)

sandra A

mitt bästa tips är att låta sambon vara hemma med barnen så att du verkligen inte har några hinder eller är distraherad i din hemma träning pga barnen. Det underlättar alltid att lämna hemmet och träna, man får mer motivation då ingenting stör.

Coop extra i kävlinge. jag skulle gärna ha den grönafärgen, för att det är lite udda färg i min garderob samtidigt som det är lite roliga och "titta på mig" färg

veronika

Närmsta stället för mig är : KONSUM, DALSJÖFORSOm jag skulle vinna skulle jag vilja ha Rosa eller grön, jag gillar färg och någon av dem skulle jag absolut köra på.Bästa tipset för att motivera borde vara, att våga prova och se vad det gör med din kropp, känslan man får när man tagit ut sig max är jätte skön, endorfinerna sprutar i kroppen vilket gör att man blir jätte glad.

Plus att idag finns det så himla många olika träningsformer, så man kan lätt hitta något som passar en själv!

Maria tul

Att träna på bestämda tider annars kommer bara en massa måsten ivägen, speciellt på vintern tycker jag det är perfekt att gå till gymmet och prova nya pass, t.ex Zumba eller pilates då blir träningen så mycket troligare och man får nyinspiration.Coop forum backaplan, GöteborgDet gröna setet gillar jag mest

Nea

1. Mitt bästa tips att få träning/motion i vardagen är att gå/cykla till jobbet eller affären eller vart man nu ska istället för att ta bilen.

Och är man småbarnsförälder passar det perfekt att ta en springtur med vagnen när den lille ska sova eller ta en tur på sparken eller dra dom i pulkan till skolan/dagis..

Roligt och man får röra på sig.

2. Coop Konsum Frösön

3. Blå, Stl xs eller SCarola L

Att gå/cyla till jobb och skola, leka med barnen - gå i skogen o.s.v.KONSUMHALLEN ÖJEBYNBlå (M)Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/january/traningsset-fran-pierre-robert-sport-collecti.html

angelica

1. När det kommer till vardaglig träning är det inte alla som hinner med att åka på ett gym-pass 4 gånger i veckan, så mitt bästa tips för den som inte har den tiden är att försöka ta sig till sina olika platser genom att tex. sätta sig på cykeln istället för bilen, eller varför inte ta på springskorna och ta en powerwalk? Mysigt om man har tid kan också vara att gå på långa promenader i mysiga miljöer.Söker man däremot efter större skillnader och resultat borde man anmäla sig på en kurs som är rolig att gå på, och lämna behöriga hemma så det inte kommer i vägen för din träning. Skriv in i kalendern och du kommer inte undan. Resultaten när du börjar känna dig piggare och gladare på dagarna är så härliga.2. Mitt närmsta ställe är Ica supermarket på Teg.3. Är det så att jag lyckligtvis skulle vinna skulle jag gärna välja färgen blå!

Anna

Hej hej, va trevligt med en tävling i bloggen (:1. Träna med måtta och låt inte sjuka kvinnoideal vara din målsättning för hälsosam träning. Viktigt att komma ihåg att kost o träning ska samspela och satsa på att må bra!2. Coop Konsum Trollebergsvägen (Lund)3. Coral skulle jag önska om jag fick vinna!

Johanna

Hej! Jag skulle välja den blåa, älskar blått! Mitt närmsta ställe är Ica Kvantum i Vänersborg.

Motion för mig är glädje och rörelse. Den roligaste motionsformen enligt mig är dans, dels på grund av musiken och att alla kan vara med! Prova till exempel Zumba eller Sh'bam! Det är så roligt att man inte tänker på att man ger sin kropp riktigt bra motion!

xx

Sofi

hejsan! jag måste träna annars fungerar inte min kropp som den ska. men annars mitt tips är väl att man kan skriva ner ett schema om när/var/hur man ska träna så kan man checka av efter varje gång man har varit duktig, så känner man sig stolt över sig själv! den närmasta butiken är coop forum uppsala och jag skulle jätte hjärna vilja ha den rosa.

Ha en fin dag!

Maddä Rosa Lagerstrand

1. Jag har börjat skriva träningsschema i min almanacka, då är det lättare att se till att få det gjort och inte komma med några undanflykter.

2. Coop konsum Säter

3. Grön & rosa

emma

Planera och skriva ner realistiska mål som du vill nå med din träning + belöningar. När man nått sitt första mål och fått din första belöning blir man peppad att fortsätta :-) Försök hitta en rolig träningsform som passar just dig, och få med dig en kompis om du tycker det känns lättare.

. ICA SUPERMARKET KÖPING

NIBBLETORGET

. Rosa

Cissy

- Ät rätt och fuska inte med nån bantningskur & så.

Det är inte bra för kroppen, kom igång med träningen istället, ut & spring

eller gymma, eller hitta på nått som du tycker är kul, som dans eller nått.

Träning är inte kul till en början, men det blir genast kul när det ger resultat & det är

så skönt efter när man kört ett stenhårt pass.

Jag själv har precis börjat gymma så, och jag hatade verkligen träning tills ja insåg att det gett resultat

på vågen & nu ser jag bara fram emot mitt nästa träningspass, och därför skulle det vara en bonus & få

vinna denna collection också. De skulle passa jättebra!- ICA ESPLANAD

ESPLANADEN 5 Sundsvall- Skulle vilja ha allt i svart då det är min älsklingsfärg & det är stilrent! =)

jenny

1. jag har försökt med jätte många saker här ovan, men iget får mig motiverad, så för att jag ska få träning i min vardag så tar jag trapporna istället för att åka hiss, jag hoppar av bussen tidigare än vad jag egentligen ska, och istället för att träna varje dag, så har jag wii fit som jag använder en timme om dagen och då springer jag ute när jag har lust!

2. coop forum, burlöv.

3. rosa

Petra

Jag e med o tävlar!

Skulle vilja vinna ett rosa set!! Älskar de!

Ja bästa tipset är att börja med powerwalk. Gärna på morgonen . De gjorde jag nu efter mitt andra barn. Började med små rundor för att sedan uttöka. Roligt. O skönt att göra de på morgonen sen e de gjort.

Sen e vardagsmotionen viktig. Trapp istället för hiss osv... äta mindre gotte. Vi äter bara gotte nu en dag i veckan. Bra.

Närmsta försäljningställe e Willys i KristianstadHar länkat till dig

http://zupermamman.blogg.se/2012/january/vinn-underklader-fran-pierre-robert.html

r o n j a

1. Det är ju självklart att ha fasta träningstider och dagar. Och om man inte har något att göra, så varför inte ut att röra på sig istället för att sitta framför tvn eller datorn?

2. Coop Konsum i Kungälv

3. Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha det svarta! Kram!

louise

Mitt bästa tips är att använda det man har hemma och naturen. Man behöver inte gå på pampiga gym eller köpa dyra träningstillbehör. Istället för hantlar kan man fylla en ryggsäck (eller liknande) med böcker eller andra tunga saker, man kan gå till affären, eller cykla, istället för att ta bilen, använda studsmattan om de flesta har hemma eller springa upp och ner för trappan (om man nu har det, annars ta trapporna istället för hissen). Bara man har lite fantasi går allt att lösa, och det blir mycket roligare.Mitt närmsta försäljningsställe är Konsum i Hultsfred.

Jag skulle väldigt gärna vilja ha underkläderna i den svarta färgen.

Kram!

l.uebel@hotmail.com

Anonym

Hej!

Mitt träningstips är att hitta någon träningsform som man verkligen tycker är kul! Det finns en hel uppsjö med olika pass och sporter att välja mellan. Att hitta någon aktivitet som man kan se fram emot och tom längta till kommer göra det lättare att ta sig till gymmet/sporthallen/simhallen/danssalen (eller vad nu det än kan vara som lockar) och att faktiskt orka och vilja fortsätta med det. Själva jakten på detta tror jag kan vara en sporre för att sätta igång. Att testa på massa olika aktiviteter för att till sist hitta "sin/sina träningsform(er)".

Mitt närmaste Pierre Robert försäljningsställe är Coop konsum , Värsta Allé 4 i Spånga centrum.

Svart ser fräckast ut.. :) Den skulle jag önska mig om jag vann!Håller tummarna! :D

Mimmi

Peppa peppa peppa! Man måste tycka det är roligt för att komma någonstans så håller man humöret uppe blir jag snygg!Konsum extra JönköpingSvart

hilda

Mitt bästa träning tips är att ladda upp med massa bra peppande musik i en ipod och sedan dra på sig kläderna och sticka ut och spring, gå till gymet eller liknande! :)

1. ICA SUPERMARKET ALNÖ

2. Det röda!