sju månader.

Idag firar vi Lilli som sakta men säkert börjar närma sig slutet på sitt första år. Fem månader är ju kvar tills dess, men går det lika fort som det har gjort hittills, så är vi nog snart där. Dagen har än så länge varit kanon. Klev ut i 20 gradig värme redan klockan nio imorse, köpte kaffe to go och satte oss nere vid sjön och sniffade havsdoft. Nån timme senare befann vi oss på BVC för vägning, mätning och utvecklingsbedömning och kontrollen passerades mycket väl godkänt. Efter besöket tog vi en sväng på stan och mamman kunde inte låta bli att köpa en ny gose till henne, eftersom Rocky (den omsydda gula morgonrocken med blommor på) spårlöst försvann någonstans på Göteborgs gator förra helgen. Ett tragiskt öde, men vi hoppas att hon (Rocky alltså) hittades och omhänderstogs av något barn som behövde henne mer. Djuret nedan föll dock fröken i smaken direkt och hon log mot honom ögonblickligen (dessutom med tindrande ögon) så jag blev bara tvungen. Ni vet hur det är... Can't fight it liksom! Nu ligger hon i vilket fall som helst på golvet och puttar runt honom, så jag får väl anse mig nöjd. Kanske är det han som blir gosedjuret med stort G?


Som sjumånaders är hon alltjämt en rolig liten prick denna tös. Glad för det mesta, äter allt och då menar jag ALLT. Kör så det ryker i sin gåstol, river ner det mesta i sin väg som vi glömt flytta och älskar att borsta sina två tänder. Äter en hel burk mat till lunch och en halv till middag och som mellanmål blir det frukt, en macka, omelett eller kanske lite amning. Sänker en hel flaska välling till kvällsläggningen och allt mellan en halv och en hel flaska vill hon ha på morgonen. Sover fortfarande tolv timmar och ammas en gång/natt ungefär. Hon skrattar när vi gör "arga leken" och andra miner och hon älskar fortfarande att se sig själv i spegeln. Sitter sedan en månad tillbaka och kryper numera sakta framåt. Vinkar ibland och klappar händerna ibland, men helst när mamma eller pappa gör det också. Hon har storlek 74 i kläder, men vissa 68:or går fortfarande på. Nycklar och teknikprylar är högintressanta och lyckan blev stor när mamman grävde fram sin gamla mobiltelefon att ge dottern i arv. Livet leker helt enkelt!

Längd: 69,5 cm.
Vikt: 7940 gram.
Melanie

Grattis på stora dagen:-)

Åh, tänk att nycklar kan vara så intressant och roligt, liksom mobiler och dosor;)

Skönt med matglad bebis! Vår tjej äter också allt och mycket, hon ratade vällingen länge men det är också det enda. Den går ner nu =)

Trevlig kväll och härlig blogg, kul att hittat hit!

sis

Åhh storstrumpan då!! Visst är det för härligt med en nöjd unge, olle var ju likadan och är fortfarande. Börjar dock komma mer 3års med Jag kan själv + "sura minen" :D Längtar tills ni kommer!! pussa från mej

Fröken M

haha... va härligt - då har jag ännu en dag i "bastu bilen" att se fram emot, och ska man se det från den ljusa sidan svettas jag nog bort flera hg på en dag ;)

Lilli verkarvara en riktig liten gullunge och fantastiskt söt... Det kanske vore något för viggo om några år ;)

Annica

söt bebis ;D

Karro

Fantastiska lilla unge! Vad jag ska sakna er!