och inte blev man smalare idag heller.

Idag har också varit en sån där härlig dag, trots att någon vaknade rätt tidigt imorse. Efter frukostbestyren tog vi dock en jättelång dusch/badning tillsammans och skrotade mest bara runt i pyjamasarna halva förmiddan. (Regnet har för vanlighetens skull öst ner idag också, så allt sånt där som har med skrota-omkring-i-pyjamas att göra, får man med mycket gott samvete alltså göra när det regnar.)

Till lunch har vi ätit pannkakor tillsammans med Niclas, Angelica & Elton och efteråt fick mammorna lite skvallertid för sig själva medans Niclas åkte och pysslade med annat. Våra trötta ungar lekte förresten väldigt bra idag tycker jag. Brukar kunna vara lite tjurigt när någon petar den andra i ögonen (eller klöser i pannan också för den delen) men nu verkar det som att dom fått kläm på det här med regelrätt självförsvar. Roligt är det också att se hur dom kryper runt och utforskar det mesta (inklusive varandra) på ett hyfsat civiliserat sätt. Så civiliserat det kan vara för niomånaders då vill säga.. Under tiden ungarna gick lös på de få inventarierna vi har kvar satt mammorna och sörplade ljummet kaffe, diskuterade bilbarnstolar och fnissade åt det ena & det andra, samtidigt som kladdkakan från Frödinge smetade ner våra mungipor sådär lagom charmant men ack så ljuvligt.När familjen lämnat mig och Lilli ensamma igen, fick jag sms av kära vännen Annamika som tyckte vi skulle äta dammsugare och dricka kaffe med henne. Och gottegris som man tyvärr råkar vara (för tillfället, vill jag skriva) körde vi dit på momangen. Dels för att komma ut lite, men mest för att det var så länge sedan vi träffades (förutom i helgen då, men då var vi ju fulla så det räknas inte).

Nu tänkte i alla fall den här kaffe och kaloribombade mamman (misstänker att gränsen gravt överskrider rekommendationerna) gå och lägga sig. En fullspäckad dag blev det tillslut och jag är mer än lovligt trött.

Godnatt och på återseende imorgon!
Linda

Låter som en trevlig dag;D

Killmamman

lite kaloribombande låter trevligt tycker jag :)