Tvåårserbjudande.

Vet ni?
 
Kom precis på att mitt företag fyllde två år för någon vecka sedan, och det här höll jag helt på att missa. Och det är naturligtvis inte ok...
 
Så för att göra det lite roligare tänkte jag köra en kampanj med 10% rabatt på alla namntavlor, hela november ut. Som tack för att ni fortsätter beställa och för att det faktiskt var ni som fick mig att starta företaget. Bra va?!
 
 
Vet inte om ni tänker på detta, men alla namntavlor är faktiskt personliga och helt unika. De trycks dessutom på ett lokalt tryckeri med världens bästa service och en tia på trevlighetsskalan, på ett semiglossigt miljövänligt papper med typ 75 års färgbeständighet. Jag gör era tavlor helt på egen hand om kvällarna, åker själv och hämtar dom hos tryckeriet och packar dom med kärlek i papprör innan de lämnas in hos Posten för att tillslut få hamna på era väggar. Och för att jag inte ska behöva åka till tryckeriet flera gånger i veckan så brukar jag samla ihop alla beställningar och trycka en-två gånger per månad beroende på hur många beställningar som kommer in. Bara så att ni vet :)
 
 
På min hemsida som ni hittar HÄR, finns allt ni behöver veta för att kunna beställa. Kom ihåg att beställa innan 30/11 för att få rabatten bara. Namntavlan är en trevlig inredningsdetalj, perfekt som doppresent - eller varför inte som julklapp?
(Och ni som just har beställt kommer också få era tavlor till samma pris, såklart.)
 
Kramar till er ♥
 
namntavlor, zandrakform, julklappstips