Att fynda en skötväska.

Som många andra har jag länge letat efter den perfekta skötväskan men aldrig hittat nån. Jag har helt enkelt inte fastnat för någon, tycker de flesta är så hysteriska i färger och design, och när jag väl har hittat nån har de kostat en halv förmögenhet - och det betalar jag inte för en skötväska.
 
Till de andra barnen har vi inte haft någon alls utan bara en enkel väska i canvastyg från HM. Och det har väl funkat, men inte så mycket mer. Har saknat alla småfack och fiffiga lösningar som skötväskor ofta har och framförallt att den inte varit regntät eller särskilt lätt att rengöra.
 
I sommar däremot, fann jag den. Den perfekta skötväskan. Det var en god vän till mig som hade en och tipsade, och igår slog jag till när jag såg att babybutiken här i stan hade en på hyllan.
 
The Chloé bag från Australiensiska Ryco.
 
Svart. Stilren med genomtänkt design. Många fack både inuti och utanpå. Invändig isolerad ficka för varma eller kalla drycker, en specialformad ficka för nappar och så ingår skötdyna och en smart återförslutningsbar plastficka för exempelvis blöta kläder.
 
Och så till det bästa av allt - priset.
 
449kr betalade jag och det anser jag vara ett riktigt kap när det kommer till skötväskor.
Så grattis till mig. En perfekt födelsedagspresent helt enkelt!
 
 
skötväska, chloe, ryco - the chloe bag, diaper bag