Att ha lite höstkänslor.

Tänk, den kom tillslut. Hösten.
 
Efter t-shirtvädret som rått under hela september blev man nästan lite paff när det helt plötsligt var mycket kallare än vanligt. Måndagen innebar vantar och fleeceställ på barnen och igår fick vi dra igång värmen igen.
 
Om kvällarna har jag mest suttit ihopkrupen vid vårt lilla skrivbord och försökt få till det här med företaget. I förrgår skickade jag äntligen in registreringen till skatteverket som nu ska granskas innan allt är klart. Himla skönt.
 
Har även klurat lite kring hemsidan och hur jag vill att den ska se ut. Den roliga biten av företagstartandet. Skissning, planering, research. Layout. Och kanske det viktigaste: vad företaget ska heta. Där är jag fortfarande inte riktigt säker, men man kan ju alltid registrera det i sitt eget namn tillsvidare.
 
 
Idag har jag och barnen varit ut till stugan en sväng. Ploppat stenar i vattnet och ätit av de sista blåbären. Och på vägen hem stannade jag till på Granngården och köpte lite ljung och en sån här tjusig kålblomma. Det var dags för lite höstfint även ute på trappen!
 
 
Planteringslådan är egentligen en offrad byrålåda som jag satte plast inuti innan jag fyllde på med jord, och äntligen fick jag användning för den lilla ljuskoppen i glas som jag fyndade i en liten inredningsbod i vintras :)
 
 
ljung, höstplantering, ljuskopp, trälåda, planteringslåda, företaget