Update.

Kikar in och säger hej en snabbis, för nåt annat har jag knappt tid med. Nu har vi i alla fall flyttat det mesta av sakerna till nya huset. Här i gamla är det smågrejer, kläder och sånt som vi kan köra i bilen. I tisdags morse när vi steg upp (i nya huset alltså) låg det vatten på golvet i köket, så vi har även hunnit med ett stopp i avloppet och rörmokare som bytit ut en bit av ett gammalt gjutjärnsrör som hade gått sönder i källaren. Såklart.
 
Möbler och prylar står verkligen huller om buller och vi har absolut inte hunnit allt vi hade tänkt göra i huset innan vi flyttade in på riktigt. Mest tid tar nog ungarna. Dom beter sig ju som vanligt, så all form av arbete har vi fått förlägga till kvällarna när dom har somnat.
 
I deras rum har vi kastat ut heltäckningsmattan och idag kanske vi hinner resten. Bara så vi vet vilket golv som ligger under allt. Prio ett blir därför att få deras rum inflyttningsbart samt att badrummet går att använda. Tänkte måla väggarna där idag och imorgon kommer golvläggaren och sätter dit en klämring i brunnen och sen kan jag måla även golvet. Klar fördel att kunna använda badrummet liksom...
 
Återkommer med bilder så fort tillfälle jag hinner. Vi har ännu inget internet i nya huset, så en får passa på och uppdatera när en är här i gamla kåken och plockar prylar :)
 
Fler bilder och uppdateringar blir det istället via Instagram @augustifamiljen.