Är det inte det ena så är det det andra, också.

Idag har vi varit runt lite varstans. Det började med rykten om loppis i Gustavsberg, som vi aldrig hittade, varför vi stannade kvar i hamnen och gick i glasoutlets bland annat. Och tur var väl det, för annars hade vi inte hamnat på pizzerian bredvid Villeroy & Bochs lokaler och ätit kanske den godaste pizzan ever. Tunn, krispig, smakrik med bara färska råvaror. Perfekt med andra ord.

Efter att vi inte gick på loppis körde vi hem igen så Lilli skulle få sova middag (det är här man inser hur praktiskt det faktiskt vore ifall man hade en syskonvagn). Och precis när den ena somnar så vaknar den andra. En halvtimme senare gapar den lilla i högan sky och ut kommer den som skulle sova, med ros om kinderna och filt i hand. Kaffe och kaka fick således vänta på sig.

Och när ändå alla behagade vara vakna gick vi ut i det härliga (dock blåsiga) vädret igen. Skopa båtarna på regnvatten, sköta tvätten och sortera skräp hann vi med innan middagen. En middag som lilleman fick beskåda från egen stol för första gången. Storasyrran blev dock inte lika imponerad av lillas avancemang vid matbordet, utan tyckte att han gott och väl kunde få ligga på golvet (eller därhelst han blir placerad) ett tag till.

Kvällen avslutas sedan på bästa sätt. Mjölk och kaka när de små har somnat och en genomgång av mail och kommentarer och andra viktiga saker. Nu blir det däremot sängen så jag orkar amma den lilla. Efter sjukligheterna kom han nämligen på att äta, ja det kan man minsann fortsätta med tre gånger per natt så det finns ännu mer att ta av om man skulle råkas bli sjuk igen. 

 

Minsann.

 

maria

hahaa gllar bilden på en arg storasyster och förvånad lillebror :)

Svar: Jo den blev rätt träffande :)
Augustifamiljen

Pernilla Chis

Klart att lillebror skall veta sin plats i familjen ;)
Hoppas att mattillfällena på natten snart blir färre igen så att du får sova lite. Ha en fin vecka!

Svar: Men exakt! Tog dock inte många minutrar innan det ändå var okej att han också hade en likadan stol :)
Augustifamiljen

a cup of emilias

Ja det är riktigt kul :) Det går så smått framåt :) Hade du bott lite närmre så hade det varit riktigt kul att gjort något ihop. Något kul fotouppdrag :) Jag gillar dina bilder jättemycket! Kramar Emilia

Svar: Tack för de vänliga orden, håller med om att det skulle va kul att göra nåt ihop. Får säga till nästa gång jag ska ner och hälsa på angelica i k-stad/åhus :)
Augustifamiljen

Yohannas.se

sköning, du har säkert jättegoda nattamackor det är därför ;)

Svar: Hehe måste va så ja :)
Augustifamiljen

Alfva - nu även med Barnprylsbloggen

Men ÅH - hur skyldig känner inte jag mig som lockar med loppis och sen inte vet vart den ligger? :( Glad i alla fall för pizzan. Och jag kan säga att den lilla Thai-hyddan som ligger vid parkeringen nere vid hamnen har RUSKIGT bra thaimat. För löjligt lite pengar i sammanhanget.

Svar: haha, ingen fara alls, vi hade det så trevligt ändå vettu :)Fint med billig thaimat, kanske får testas i helgen då!

Kram på dig!
Augustifamiljen