Är det inte det ena så är det det andra, också.

Idag har vi varit runt lite varstans. Det började med rykten om loppis i Gustavsberg, som vi aldrig hittade, varför vi stannade kvar i hamnen och gick i glasoutlets bland annat. Och tur var väl det, för annars hade vi inte hamnat på pizzerian bredvid Villeroy & Bochs lokaler och ätit kanske den godaste pizzan ever. Tunn, krispig, smakrik med bara färska råvaror. Perfekt med andra ord.

Efter att vi inte gick på loppis körde vi hem igen så Lilli skulle få sova middag (det är här man inser hur praktiskt det faktiskt vore ifall man hade en syskonvagn). Och precis när den ena somnar så vaknar den andra. En halvtimme senare gapar den lilla i högan sky och ut kommer den som skulle sova, med ros om kinderna och filt i hand. Kaffe och kaka fick således vänta på sig.

Och när ändå alla behagade vara vakna gick vi ut i det härliga (dock blåsiga) vädret igen. Skopa båtarna på regnvatten, sköta tvätten och sortera skräp hann vi med innan middagen. En middag som lilleman fick beskåda från egen stol för första gången. Storasyrran blev dock inte lika imponerad av lillas avancemang vid matbordet, utan tyckte att han gott och väl kunde få ligga på golvet (eller därhelst han blir placerad) ett tag till.

Kvällen avslutas sedan på bästa sätt. Mjölk och kaka när de små har somnat och en genomgång av mail och kommentarer och andra viktiga saker. Nu blir det däremot sängen så jag orkar amma den lilla. Efter sjukligheterna kom han nämligen på att äta, ja det kan man minsann fortsätta med tre gånger per natt så det finns ännu mer att ta av om man skulle råkas bli sjuk igen. 

 

Minsann.