happy new year!

Snart är det slut hörrni. 2011. Tycker mest året har svischat förbi i en helt otrolig takt, men så börjar man tänka på allt man har gjort och varit med om och inser att det varit ett mycket händelserikt år. Inte minst för att man har fått följa Lillis utveckling.

Kvällen ska vi hursom spendera hos bror med familj. Allihopa blir vi. Med knytkalas och raketer och noll prestige. Funderade där ett tag på att komma i mjukisbyxor, men riktigt såå roligt ska vi nog inte ha det ändå. Får helt enkelt försöka leta upp någon gammal trasa längst bak i garderoben som förmodligen smiter åt lite väl oskönt kring magen nu istället. Jippi!

Till knytkalaset håller jag just nu på att göra maränger (länge sen nu så vi får se hur dom blir..) och snart tänkte jag göra rödvinssåsen samt min übersmarriga chokladsås som vi ska ha till glassen och marängerna. Nomnom!

Hursomhelst. Tusen tack för det här året! För alla fina kommentarer (som jag nu i slutet varit lite dålig på att svara på), för att ni bryr er och för att ni kikar in här varje dag. Det. är kärlek och ni är bäst!

Lämnar er med ett foto på sötnosarna från förra året då vi firade med Elton och hans föräldrar.Feliz Año Nuevo mina vänner!