en dag som alla andra.

Kan faktiskt knappt komma ihåg när jag hade en sån här dålig dag sist. Allt har varit fel. Började med att Lilli vaknade, enligt mitt tycke, waay för tidigt. Kvart över sju närmare bestämt. Glad som vanligt, men pruttade väldigt mycket varav det följer med en riktigt stenhård harlort ut, som dessutom verkar göra ont som fan. Hon panikgrinar och jag flyger upp för att försöka lindra eventuell förstoppning, så gott mitt arma morgontrötta huvud förmår.

Drar mig dock till minnes
att hon inte har bajsat rejält på ett par dagar, så efter diagnosen tänker jag mig att ut kommer det nog idag ändå. Och som det har. Inte breddfyllning som andra gånger, utan i fina småhårda högar lite då och då under hela dagen. Ingen logik alls. Lägg till detta ett högt gällt skrikande lite då och då, inte för att hon är ledsen och gråter, utan bara för att. Hon kan skrika, och det ska hon visa. Till gröten nu ikväll lånade jag tillochmed hennes hörselkåpor för att slippa oväsendet.

Dagen har även varit fylld av tankar och funderingar,
grubblerier, ett försök till storstädning och en jävla massa dåligt humör samt noll tålamod. Från min sida speciellt, men jag anar att hon har märkt av stämningen och velat krydda till det lite extra till och från. Jo just ja, och så har hon bara sovit två gånger á 25 minuter sen 07.15. Hennes nya nickname är numera Ålen. Är med andra ord helt slut i skallen, och önskar inget annat än en dusch, en säng och en god natts sömn.

Det mest positiva med dagen, är nog att min älskade sambo ringde från jobbet och frågade om jag ville åka till London och kolla på fotboll i sommar. Eeh, ja tack! Samt att jag såklart har världens finaste dotter, även om jag inte riktigt haft humöret med mig idag...


Hjälper mamma med bombnedslaget, när man egentligen skulle sova!

Hjälper till i köket, när man egentligen skulle sova!

Och dagens skörd av blöjor. Plus kvällsblöjan då också som inte kom med på kortet. Tror med detta att vi har en ny toppnotering av antalet förbrukade på en dag!