Rapporten.

Åh. Äntligen är vi på banan igen!
 
Nya datorn är up and running, jag har äntligen kunnat göra fler namntavlor och lottat ut ett print på Instagram, färdigställt litegrann för tryckeriet och haft det allmänt gött. Helgen har mest handlat om uteaktiviteter, bakning och fotboll. Vi har hajkat på lokala berg och njutit av kanske de sista somriga vindarna för det här året. September levererar!
 
 
Vad som däremot inte levererar är egentiden. Eller framförallt lite egentid med min käresta. Det känns som om vi mer eller mindre har suttit ihop med barnen de senaste månaderna och inte gjort nåt tillsammans, bara vi två, på evigheter. Nu är det inte så att vi saknar barnvakter, det har bara inte blivit av helt enkelt. Prioritet har legat på annat. Men det skulle vara himla gött. Att bara vara vi två för en kväll.
 
Och angående barnvakteri och sånt, så måste jag bara tipsa om en sida jag hittade häromdagen. Den heter tendea.se och är som en förmedling av olika sorters hjälp över hela landet. Här i Piteå är det tillexempel fyra tjejer som lagt in en profil om att de kan passa barn, vilken erfarenhet de har osv. Andra hushållsnära tjänster finns också inlagda, exempelvis städare och typ kattvakter i hela landet. Rätt smart ändå!
 
Speciellt barnpassningen gillar jag. Finns så många föräldrar som aldrig tar sig ut tillsammans på grund av att ingen kan passa deras barn en stund, men på det här viset kanske det är fler som vågar anlita hjälp.
 
Nu får man ju göra en grundlig check-up av personen innan man lämpar över sina ovärderliga skatter, men ändå. Möjligheten finns där!
 
Idag blir det dock inga kärleksstunder att tala om. Jag behöver lägga över en massa filer och bilder som vi räddade från den gamla datorn, organisera och rensa. Kanske hinner jag registrera mitt företag också nu när även det hamnade på hold...
 
Ni får ha en underbar dag!
 
Bohemhoe

Så fina bilder, hoppas ni lyckas få lite tid för er själv!

Svar: Tack! Ja det skulle inte va så dumt :)
Zandra Claeson

Annika

Härliga bilder :)

Svar: Tack :)
Zandra Claeson

Lisette

Åh jättehärliga bilder!

Svar: Tackar :)
Zandra Claeson

Tilde

Åh va fina bilder!

Svar: Tack :)
Zandra Claeson

mammaTea

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket <3
Zandra Claeson

hos familjen vanlig

Hoppas ni tar er tid, man behöver ju det ibland :)
Vi fick barnvakt hela helgen och kunde ägna oss åt renovering på heltid vilket var rätt behövligt, och så tog vi kväll redan vid halv sju, åt gott och bara myste i soffan. Det enkla duger gott när man är höggravid :)
kram j.

Svar: Det behöver man verkligen! Skönt att ni fick lite egentid, ser ju att det är dags närsomhelst nu ju. SÅ himla roligt :) Blir nästan lite sugen själv när jag ser bebismagar!
Zandra Claeson