Att vara hemma igen.

Hej på er finingar!
 
Nu blir ni nästan chockade va?! Ett inlägg!!
 
Jomen visst serrni, idag känner jag att det är alltför länge sedan och att det är dags att bryta semestertorkan härinne. Nu sover dessutom barnen och grejerna är åter på sin plats efter resväske-boendet i Småland.
 
Vi kom nämligen hem idag igen så idag har vi bara städat, tvättat och handlat och gjort allt sånt där trist som man behöver göra efter semester, och så har vi även hunnit med att bada två gånger. En här nere vid oss och nu ikväll tog vi oss till Gläntan för ombytets skull. Lite väl kallt vatten för mig fortfarande men ungarna verkar ha betydligt lägre kyltröskel så de har plaskat och sprungit över vattendynorna som galningar i vanlig ordning.
 
 
Semestern i Växjö har för övrigt varit riktigt härlig och vi hann med de flesta av våra kära. Vissa alldeles för kort stund såklart, men det är ju så det blir ibland. Det viktigaste är att vi hann ses överhuvudtaget. Jag är så glad och tacksam över alla fina och underbara personer vi har där alltså, både vänner och familj som alltid förgyller vår tid.
 
Ni är alldeles för bra ♥
 
Och självklart kommer lite bilder därifrån så småningom, jag måste bara hinna gå igenom alla och välja ut godbitarna först!
 
 
Erika- familjeliv, träning och inredning

Välkommen tillbaka!! Har saknat dina inlägg men nu är allt i sin ordning igen :) Kram!

Svar: haha, gött att höra :) Kram kram
Zandra Claeson

jenny - mammaliv i nashville

Älskar att barnen "kan" bada nakenfis i Sverige!!

Svar: Kan man inte det i Amerikat? Jag vet egentligen inte om det är socialt accepterat här heller nuförtiden, vi tänker bara inte på det. Ska vi bada i havet är ju nakenfis det naturligaste för såna här småttingar så då har jag inte en tanke på att ta med badkläderna. Speciellt inte när vi i stort sett är ensamma :)
Zandra Claeson

Elin

vilka fina bilder! ser så härligt ut med stranden =)

Svar: Ja den är verkligen härlig. Får bli fler såna kvällar minsann :)
Zandra Claeson

michaela- mamma till tre 💗

välkomna hem igen!

Svar: Åh, tackar så mycket!!
Zandra Claeson

klara engström

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Zandra Claeson

annayellowbanana

fina bilder! :)

Svar: Tack :)
Zandra Claeson

Sara

Va fint :) vilken härlig strand!

Svar: Tack! Ja den är super :)
Zandra Claeson