Ebbots födelsedag.

Det var en himla fin dag han fick lillfjunet. Började lite ostadigt med tidig morgon och sura miner en stund men efter frukost och paketöppning i sängen och sedan en tupplur på det vände humöret.
 
Han förstod förmodligen inte mycket av vad som pågick, men verkade gilla uppmärksamheten och att få frullen serverad i sängen.
 
Efter lunch fick vi besök av vännen Angela och hennes dotter som självklart fick lite gofika!
 
Sen var det bara att ladda om och duka bordet för släkten som skulle komma på besök. Grillad korv med bröd stod på menyn!
 
Och jordgubbstårta och fika och smarriga bär och frukter!
 
Och här har vi dagens huvudperson med sin alldeles första egna tårtbit. Tröttast kring bordet däremot, men orkade ändå ta sig igenom efterrätten med bravur.
 
Sista versen stod Lilli och min mormor för. Vi sjöng barnvisor och andra visor och hade den finaste publik man kan tänka sig.
 
Det var ettårsdagen det! Tusen tack till vänner och familj för alla fina presenter och att ni ville fira med oss. Imorgon kommer även mina syskon med sina familjer hit och fikar lite då de hade förhinder igår. Men det gör absolut ingenting då jag tycker det är så förbaskat roligt med kalas och festligheter och huset fullt av folk ♥
 
 
Mammatea

Vilken fin dag!

Svar: Ja den kan man verkligen inte klaga på :)
Zandra Claeson

Sara Ekman

^Åh så mycket mums :)

Trees, mamma i London

Ahh vilket harligt kalas ni ser ut att ha haft det :) Allt ser himla gott ut ocksa! Mums :)