New.

Ebbots lilla rum har också fått sig ett litet uppsving i sommar. Sedan inlägget om barnens rum har det blivit riktigt mysigt!
 
 
En av industrilådorna har hittat in, han har fått en ny matta (Ica) och så hittade jag en sån fin lampa när jag var till Lagerhaus sist. Älskar gult!
 
Favvofilten med moln kommer från Färg&Form och Camilla Lundstens bok om Lillefanten fick han i 1års-present av min vän Angela. Och på den andra väggen har mätstickan som han fick från oss kommit upp. Och mormor tyckte att han skulle ha en egen spargroda.
 
 
Tidigare var hans alkov ett förråd eller garderob. Såhär såg det ut när vi hade fått fram plankgolvet och börjat måla väggarna som var mintgröna innan.
 
 
Nu? Återgå till matsalen och målarfärgsburken. Trevlig kväll ♥
ebbots rum, renovering, barnrum, färg & form, industrilampa, jabadabado, industrilåda, plåtlåda, plankgolv
Mammatea

Sån skillnad! Där lär han trivas.

Svar: Han sover gott iaf, men leker gör han nog helst i det stora rummet istället :)
Zandra Claeson

Jennifer - Love and Respect

Åh vad fint det blev! Värsta lyftet med målat golv. Och ja, den gula lampan är verkligen pricken över i. Gult är inte fult! :D

Svar: Ja herregud, golvet! Hade inte överlevt om det såg ut sådär alltså :)
Zandra Claeson

Sara

Storgillar verkligen lampan :) det blev verkligen jättefint! Vilken skillnad!

Svar: Har för mig att den fanns i fler färger så man kanske skulle köpa på sig ett gäng då de är så fina :)
Zandra Claeson

Eddie och barnen på Bristol Academy

Vad fint! :) Du har smak....Kram Anna

Svar: Gulliga du, gillar dina kommentarer :)
Zandra Claeson

Alexandra

Jättefint och mysigt som bara den! Lampan är helt klart pricken över i :)

Svar: Tack, ja visst blev den helt perfekt där :)
Zandra Claeson

Maria NB

Superfint!

Linda

Hej!
har precis hittat till din blogg och jösses vad duktig du är. Vi har funderat på att omvandla ett golv precis så som du gjort. Men hur gör man bäst?

Svar: Hej!! Förlåt att jag inte har svarat på din kommentar, måste ha missat den totalt!
Hur ni ska göra beror lite på nuvarande skick.. Är det gammal lack så kanske det är bäst att slipa bort den för att nya färgen ska fästa bättre, plus att alla skavanker försvinner. Vill man inte slipa det med hjälp av golvfirma, kan man ju rugga upp ytan själv med halvgrovt sandpapper. Sen skulle jag rekommendera 1-2 lager häftgrund innan ni stryker/rollar på vanlig golvfärg. Jag hoppade häftgrunden och tyvärr har färgen farit på några ställen där vi eller barnen varit lite oförsiktiga.

I deras rum valde jag vattenbaserad golvfärg för att slippa starka dofter, men har ni möjlighet till bra ventilation och att kunna vara ifrån huset nån dag efter målning skulle jag även rekommendera en oljebaserad färg (om dom finns kvar fortf?!). Den blir kraftigare och täcker mycket bättre helt enkelt tycker jag.

Hör av dig om du undrar över nåt mer! Jag har jobbat länge i färgbutik och har bra erfarenhet av sånt här :)

mvh
Zandra
Zandra Claeson

Mandarine

Hej!

Jag bara måste veta vart du har fått tag i den där "metallkorgen" eller vad jag ska kalla det för. Den där böckerna ligger i. Jag använde sådana korgar i jobbet för några år sedan men där fick man inte köpa av dom. Vart har du fått tag på din och vad kostar den? Dom är SÅ underbara!

Fin fin blogg du har annars :)

Svar: Tack, vad roligt att du gillar :)

Dom hittade jag på blocket, det var en tjej som tagit rätt på dom från en gammal bultfabrik som lagt ner. Kolla runt med gamla industrier ifall de har liknande. Min morfar hade såna i sitt garage och han var svetsare.

Lycka till :)
Zandra Claeson