Förbättringen.

Av nån konstig anledning så blev Ebbot betydligt piggare igår medans vi var på sjukan. Febern gick ner och har inte kommit tillbaka på snart två dygn. Jag antar att han är som jag, att man tillfrisknar när man äntligen tar sig i kragen och åker in. Men jag klagar då inte, för det var verkligen ingen höjdare att ens lilla skrutt var så dålig. Väntar fortfarande på provsvaren men misstänker att det säkert inte visade nåt.

Idag är han hursomhelst som vanligt igen, inget magont, ingen feber och ledsna tårar på kinderna - utan bara glad. Precis som jag vill ha honom! Händerna är dock konstant i munnen så mest troligt kommer det kanske en liten tand snart :)

Just nu sover mina grodor och jag passar på att vila i soffan en stund. Mamma är ute och jobbar och så väntar vi på min kusin som skulle komma hit med sina flickor om en stund. Det är otroligt vackert härute förresten, vi är alldeles ensamma med storslagna vyer, klippor och den stockholmska skärgården precis nedanför tomten. Riktigt ljuvligt! Ska fota en massa så fort vädret blir lite finare tänkte jag. Lite senare idag kanske vi tar en promenad till Hålludden och besöker det nya konstmuseet Artipelag också. Det var tydligen en utställning där som mamma ville hinna se innan den slutar i helgen.mammaTEA

Skönt att han mår bättre! Här är händerna i munnen hela tiden också. Signe fick tänder tidigt så det kanske är sån på gång.

Svar: Det är samma här, lilli fick när hon var tre månader så det kan mkt väl vara det som kommer snart :)
Augustifamiljen

Linda N

Skönt att höra att han mår bättre, lillkillen. Ha det så gott! Kram

Linda

Vilken tur att han mår bättre, vår 4åring hade öroninflammation när han var 4 månader så vi fick tillbringa en dag på barnjouren. Det var inte roligt... men vilken tur att det finns bra sjukvård!

Det ska till att vara konstigt det här, men under 1 dygn har jag inte kunnat gå in på varken min eller din blogg via Internet Explorer, och jag trodde att jag hade fått något virus på min sida, fick upp en nätfiskevarning bl.a. och blev vidareförd till en engelsk konstig sida med musik på hela tiden!!
Gjorde om alla kodmallar och till slut visade det sig att det var den "BadgePiz" som vi båda har till Instagrambilderna som gjorde att det krånglade! Tänkte mailat dig, men nu helt plötsligt då jag har tagit bort den länken från min sida - fungerar även din sida. Strange va??
Hoppas att det inte kommer tillbaka iallafall. Och jag, jag bytte till en annan länk till Instagram jag :)

Svar: Åh va bra att du sa till om detta för det verkar som att fler har haft problem att komma in på bloggen. Ska kolla upp så fort jag kan!

Ja det är verkligen tur att det finns bra sjukvård, det är så hemskt när ens små blir sjuka! Kramar
Augustifamiljen

Jenny - mammaliv i Nashville

Vad skönt att han mår bättre!
Hoppas ni får en jättefin lördag!
Kram

Malin

Vilken riktig liten sötnos!!!
Ps missa inte min första tävling på bloggen.
KRAM TILL ER

Marie - Labradorägare & Fototoka

Ohh skönt att han är som vanligt igen då, men det är bättre att åka en gång för mycket =D

Svar: Det är dock märkligt att man ändå velar ifall man ska åka in eller inte. Det är ju ändå ens barn det handlar om liksom :)
Augustifamiljen