En dagens.

Mamma: pigg, hurtig och förväntansfull
Väder: tio centimeter nysnö som förvandlats till snöslask under dagen
Klädsel: regnställ, regnställ, regnställ
Utmaning: att knyta trolleriballonger
Pirr: när vi slår in dotterns paket som hon ska få imorgon bitti
Hår: slarvig knut
Låt: en kulen natt natt naaatt
Smink: au naturale
 
Sen tänkte jag visa helgens bästa köp också. Två vita blusar från Åhléns WERA och dom här supersnygga skinnkängorna från Dinsko.
 
Och den riktigt observante noterar att jag numera kommer i mina gamla älsklingar från Replay också. Storlek 27 - det är najs.
 
Minsann.
 
Och ja.. jag har putsat spegeln sen bilderna togs.
 
Och förresten. Ser att det är en massa nya härinne och att sambon (och barnens bakhuvuden) låg på startsidan idag. Riktigt roligt! Kika gärna in om någon dag eller två också för då tänkte jag köra igång en tävling med finfint pris.
 
Hursomhelst. Varmt välkomna, hoppas att ni ska trivas! Nu ska jag försöka tillverka egna pompoms till kalaset imorgon. Hej sålänge ♥
Eddie och Barnen På Bristol Academy

Jag trivs redan :) Anna

Svar: Så trevligt, då har jag ju lyckats :) Vilket fint engagemang du/ni har med barnen i Uganda, har själv alltid velat åka till afrika och iaf försöka göra en skillnad men det har alltid kommit något emellan hela tiden. Stor eloge till er som verkligen åker dit!!
Augustifamiljen

Jenny - mammaliv i Nashville

Jag kommer hänga kvar! :) Kul att hitta ny blogg!

Svar: Roligt, jag brukar ju kika in hos dig ibland också, gillar din stil :) Dock dålig på att lämna kommentarer...
Augustifamiljen

Eddie och barnen På Bristol Academy

Tack tillbaka... !:) Har man en gång börjat se hur världen ser ut så är det svårt att sluta...Man har burit de små barnen i sin famn och hört livshistorier som får en att vilja krypa ur skinnet...då går det inte att blunda mer...Anna

Svar: Det förstår jag. Jag skulle ha jättesvårt att åka hem, ännu mindre att inte åka tillbaka om jag väl varit där en gång. Ni är beundransvärda!!
Augustifamiljen

Melanie

Finis! Det är skönt när man kommer i sina gamla jeans igen. Jag behöver nya kläder men har inga pengar, så vi kollade igenom sånt som jag rensat bort tidigare, typ jeans som varit för små sen grav också vidare. De satt som ett smäck, fast jag köpte dom 2007 liksom. Härlig känsla! ;-)

Och du är ju på framsidan för jämnan du, oftast med två inlägg samtidigt med hihi. Kul!

Svar: Ja det är verkligen en grym känsla att få på sig nåt gammalt, dom flesta jeansen har jag dock slängt eller gett bort för att jag var föör smal när jag hade dom, så riktigt så smal vill jag inte bli igen. Storlek 27 däremot känns helt ok :)
haha, ja det är inte klokt vad dom är snälla på redaktionen. Blir ju nästan lite blyg..
Kram på dig!!
Augustifamiljen

Anna

Det är precis så det är,det är svårt att lämna dem...men det är därför vi nu åker tillbaka för 4e gången :) Tack för dina ord....Anna