Att välja den enklaste vägen.

Och såhär löstes syskonvagnsproblemet:
 
 
Eftersom hon ändå inte sover i vagnen längre (eller alls ibland..), han snart är alldeles för stor för liggdelen på exempelvis en Mountain Buggy och jag helst av allt ville slippa en bred och otymplig syskonvagn, så var valet ganska enkelt tillslut. Hon får motion men kan ändå åka en stund när hon blir trött av att gå, och han ligger som i en liten kokong där bakom henne, och jag behöver inte oroa mig huruvida jag ska komma igenom grindar eller nerför trappor utan att måsta gå omvägar. Supersmidigt.
 
Vi har en City Cross, men syskonsitsen ska tydligen passa de flesta av Emmaljungas vagnar och var väldigt enkel att montera. Den går även att fälla ihop så man lättare kan ta i och ur bebisen, men man behöver inte göra något speciellt med den för att få in vagnen i bilen. Vagnen fäller man ihop som vanligt, bara att den blir lite större på höjden - om man inte viker ihop själva sitsen före då vill säga.
 
Bara ett tips till er som inte heller vill ha en typisk syskonvagn :)
Jennie Skoog Hedén

Smidig lösning! Hehe, på tal om City Cross. Igår hade jag besök av Annica och hennes lille kille och när hon skulle hem igen efter en promenad så fick hon inte ihop vagnen :) Så då fick vi googla och se en film om hur man fäller ihop City Crossen, därefter lyckades jag ;).. Onödigt vetande, hehe. Ha en fin kväll!

Svar: haha, och den som är så enkel. Bara dra uppåt liksom :) Kramar!
Augustifamiljen

Lilli Nyfiken - Småbarnsmama!

Vi kikade på syskonvagn, då lillan hade en sulky... men kändes som hon var förstor, hon skulle vara 3 ½ då lillebror kom.. Vi fixade det hela med en ståbräda... Guld värd! Ögonkontakt med den lille också hela tiden

Svar: Vi funderade också på ståbräda, men hon är ju fortfarande rätt liten så hon skulle förmodligen bara hoppa av den hela tiden.. och så måste man ju ändå springa och jaga henne på affären liksom :) Får bli en sån till sommarn kanske, snart är det ändå omöjligt här.
Augustifamiljen

AnnaWK

Bra tips inför framtiden. Vi har också en City Cross men än så länge är bebisen i fråga bara en månad så det lär nog dröja ett tag tills hon blir storasyster, men då är det skönt att veta att det går att lösa syskonvagn på det här viset :)

Svar: hehe, ja då lär det nog dröja ett tag som sagt. Men detta är faktiskt jättesmidigt, jag är supernöjd att jag slapp en stor syskonvagn även om tyngden blir ungefär densamma :)
Augustifamiljen